Hot Spin Deluxe
4.0/5

Hot Spin Deluxe


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot Spin Deluxe

Hot spin Deluxe is de lang verwachte opvolger van iSoftBet’s Hot spin gokkast en hoewel een opvolger niet altijd een betere gokkast betekend is dat met deze Deluxe variant wel het geval.

Dit spel is voorzien van een fruitkasten thema dat er fris en sprankelend uitziet. Wat opvalt is het rad van fortuin waarmee je extra bonus features kunt ontgrendelen.

Het grote verschil ten opzichte van de originele Hot Spin gokkast is de multipliers die nu tot 10x oplopen. Een vergelijkbare gokkast is Red Tiger Gaming’s Mystic wheel slot met een rad vol multipliers en een winstpotentie van 10.000x de inzet.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Hot Spin Deluxe Fruitkast?

De Hot Spin Deluxe fruitkast heeft vijf rollen, drie rijen en twintig vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 25 euro per spin. Uiteraard draait het bij het spelen van deze gokkast ook om het draaien van winnende combinaties.

De symbolen bestaan uit allerlei fruitsymbolen zoals kersen, citroenen, pruimen en meloenen. De uitbetalingsstaffel voor vijf dezelfde fruitsymbolen begint al 50x de inzet voor vijf kersen tot maximaal 100x de inzet bij vijf meloenen.

De premium symbolen zijn de klokken, de gouden ster, de rode zevens en het diamant waarmee je bij een winnende combinatie van vijf stuks 200x tot maximaal 500x de inzet pakt.

Het wildsymbool is eenvoudig herkenbaar en vervangt alle ander symbolen behalve het bonussymbool, vijf wilds is goed voor 500x de inzet. Gedurende het basisspel kan de Hot Spin feature op willekeurige momenten vallen waarmee je een draai aan het rad krijgt toegekend en een prijs met een multiplier van 10x kunt winnen.

Wheel Bonus

Links van het speelveld zie je het rad waar je aan kunt draaien zodra je drie of bonussymbolen op de eerste, derde en vijfde rol weet te landen dan begint het bonusspel. Je kunt tot en met 15 free spins winnen met een van de wheel features, dat zijn de volgende features;

  • Mystery Symbols: 6, 8 of 12 symbolen worden met eenzelfde symbool vervangen waardoor de kans op winnende combinaties gigantisch toeneemt
  • Random Wilds: 5, 7 of 10 symbolen worden een wildsymbool
  • Mega Reel: De rollen 1 tot 3 of 3 en 4 worden nu een Mega symbool
  • In-Sync reels: Twee of drie rollen worden gesynchroniseerd en draaien dus dezelfde symbolen
  • Wild Reels: Tot en met drie rollen worden stacked wilds
  • Ultra Reels: Het complete speelveld wordt een enkele rol

Zoals je kunt zien kun je met deze bonus unieke features ontgrendelen waarmee de kans op hoge winst aanzienlijk toeneemt.

Wat vinden wij van de Hot Spin Deluxe Slot?

Zowel het ontwerp als de uitbetalingen zijn flink verbeterd ten opzichte van de oude Hot Spin variant. Wat dat betreft weet iSoftBet ons altijd weer te verrassen door de unieke features en het prachtig ontwerp. Zodra je aan de Hot Spin Bonus Wheel kunt draaien is het feest en vliegen de credits van winnende combinaties je om de oren.

Je kunt hier alvast uitgebreid genieten van de gratis Hot Spin demo en als je voor geld wilt spelen dan is het verstandig om bij het door ons aanbevolen casino een account aan te maken waar je een lucratieve bonus krijgt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip