Smuggler’s Cove
3.0/5

Smuggler’s Cove


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Smuggler’s Cove

Het smokkelen van goederen werd aan het begin van de 18e eeuw vaak ingezet voor het smokkelen van goederen. Pragmatic Play heeft onlangs de gokkast Smuggler’s Cove uitgebracht met een thema over smokkelaars waar jij als speler de smokkelwaar als prijs kunt pakken. Helemaal uniek is dit thema niet maar gelukkig zorgt Pragmatic Play ervoor dat je jezelf tijdens het spelen zult vermaken.

Wat extra features aangaat is er een Treasure Bonus waarmee je een prijs van maximaal 1.000x de inzet kunt verdienen. Er is ook nog een gratis spins bonusronde waarmee je de maximale winst kunt binnenslepen. Om de free spins bonus sneller te kunnen behalen kun je de Ante Bet feature inschakelen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,5% maar let op waar je voor geld speelt want goksites kunnen ook een RTP van 95,5% of zelfs 94,5% hanteren. De variantie is hoog en met een enkele draai tijdens free spins kun je 10.000x de inzet winnen.

Werking van de Smuggler’s Cove Slot

Zodra je dit spel opent zie je dat de brigantijn bij een tropisch eiland haar anker heeft uitgezet. Het speelveld van Smuggler’s Cove bestaat uit vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 0,10 tot maximaal 100 euro per draai. Optioneel kun je de Ante Bet feature activeren waarmee je meer kans op de gratis spins maakt maar je moet dan wel 25% extra per draai betalen.

Symbolen met een lage waarde bestaan uit kaartspel symbolen waarmee je bij vijf van dezelfde soort 2,5x de inzet pakt. De vier smokkelaars zijn meer waard, hiermee pak je 10x tot 100x de inzet. Er is ook nog een wild symbool dat alle andere symbolen behalve de scatter kan vervangen. Vijf wilds levert een bedrag 100x de inzet op. Verder is er weinig actie tijdens het basisspel maar gelukkig heeft Pragmatic Play een leuke feature toegevoegd waardoor je blijft spelen.

Treasure bonus

Zodra je minstens vijf gouden dukaten weet te landen dan wordt de Treasure Bonus feature geactiveerd. Dit is een vrij eenvoudige bonusspel waarmee je direct een uitbetaling pakt. De hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van het aantal gouden muntstukken dat je weet te draaien. De minimale uitbetaling is 2x de inzet en dit kan oplopen tot maximaal 1.000x de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

Let op het symbool van een schedel met gekruiste botten want hiermee kun je de gratis spins bonus winnen. Dit symbool komt alleen op de rollen 2, 3 en 4 voor en je hebt er drie van nodig om het bonusspel te spelen. Je krijgt eerst een draai aan het stuurwiel waarmee wordt bepaald hoeveel spins je verdient. Bovendien krijg je ook een kleine vermenigvuldiger toegekend waardoor winstcombinaties iets meer opleveren. Je ontvang minstens 10 en maximaal 20 gratis spins.

Een leuk extraatje is dat nu de prijzen van de Treasure Bonus worden opgeschaald. Nu leveren drie gouden dukaten al een prijs op 1x de inzet terwijl 15 muntstukken maar liefst 10.000x de inzet waard zijn.

Wat is onze beoordeling van de Smuggler’s Cove Gokkast?

Wij hebben van Pragmatic Play vaker thema’s over piraten en smokkelaars gezien. Denk maar eens aan Pirate Gold een videoslot met vaste jackpots. Smuggler’s Cove is dus niet uniek maar bijzonder leuk om te spelen dankzij het Treasure Bonus spel. Tijdens de gratis spins bonus kun je de volledige winstpotentie benutten want behalve een multiplier wordt de staffel van de Treasure bonus ook opgeschroefd. Hoewel er gebruik wordt gemaakt van bestaande features vinden wij dit spel leuk genoeg om vier sterren toe te kennen.

Als je slots met een piraten thema leuk vindt dan kunnen wij je Pirate Pays Megaways van Big Time Gaming aanbevelen.

Pluspunten
  • Mooi uitgevoerd thema over piraten die smokkelen
  • Een treasure bonusspel waarmee je in de basis 1.000x de inzet kunt winnen
  • Een gratis spins bonusspel dat 10.000x de inzet kan opleveren
Minpunten
  • De extra features zijn niet bepaald uniek te noemen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip