Pirate Pays Megaways
4.0/5

Pirate Pays Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pirate Pays Megaways

Trossen los! Pirate Pays Megaways is een nieuwe gokkast van softwaregigant Big Time Gaming. Het piratenschip doet er tijdens de free spins bonus alles aan om aan het zeemonster ‘The Kraken’ te ontkomen en de buit binnen te halen. Het thema speelt zich af op het achtersteven van het schip, vergelijkbaar met Rage of the Seas van NetEnt. Wat winnende combinaties aangaat moet je het doen met het standaard Megaways formaat van 117.649 manieren om te winnen.

Toch is het BTG gelukt om een aantal nieuwe features te ontwikkelen waardoor de maximale winstpotentie oploopt naar 104.400x je inzet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,23% en de variantie is hoog.

Hoewel er al voldoende slots met een piraten thema zijn lukt het Big Time Gaming elke keer weer op iets unieks te bedenken. Zo was hun laatste Megaways slot Beef Lightning Megaways ook verrassend goed.

De Pirate Pays Megaways Gokkast in de basis

Het speelveld is geplaatst op het achtersteven van de piratenschip en heeft een standaard Megaways formaat. Zo zijn er zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol en is er een extra rol met vier symbolen aan de onderkant geplaatst.

pirate pays megaways slot

In de basis zijn er altijd 324 Megaways actief maar dat aantal kan na het vormen van winnende cascades oplopen tot maximaal 117.649. De geslepen edelstenen met goud omringt tellen als premium symbolen waarmee je bij een combinatie van zes dezelfde een bedrag van 0,7x tot 25x (voor de paarse edelsteen) de inzet wint. Zes kaartsymbolen leveren beduidend minder op, hiermee pak je 0,4x tot 0,6x de inzet.

Je kunt met Pirate Pays Megaways winstcombinaties met drie dezelfde symbolen krijgen en met het paarse edelsteen omringt met een gouden Kraken heb je al bij twee stuks prijs. Je bent het inmiddels wel gewend van Megaways slots, symbolen die een winstcombinatie vormen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen. De onderste rol kan winstcombinaties aanvullen op de rollen 2, 3, 4 en 5.

Wilds en Scatters

Het wild kompas symbool van Pirate Pays Megaways komt alleen op de onderste rol voor. Als het wild kompas valt dan zal het een richting aanduiden, Noord, Zuid, Oos of West. Afhankelijk van de richting van het kompas worden er Wild vogelsymbolen toegevoegd die zich over de positie uitspreiden.

wild kompas

Er zijn twee verschillende scatters. Een gouden kist scatter die op de rollen 1 tot en met 5 voor kan komen en een paarse kist mega scatter die alleen op de zesde rol verschijnt. Met drie gouden kist scatters kun je aan het Kraken bonusspel beginnen en als je een combinatie van twee reguliere scatters met een mega scatter draait dan gaat de uitgebreide bonus van start.

De Gratis Spins Bonus

Voordat je aan de Kraken gratis spins bonus kunt beginnen krijg je een keuze uit 20 verschillende opties. Voor elke extra scatter dat je hebt gedraaid zal één van deze opties verwijderd worden. De doelstelling is om een gunstige combinatie aan de startende multiplier en het aantal spins te krijgen. De scheepskanonnen vuren af en verwijderen ook nog eens vijf opties. Dit gaat net zo lang door totdat j een keuze hebt gemaakt of totdat er slechts twee opties overblijven. Vervolgens kunnen de Kraken bonus spins van start gaat.

kraken bonus

De uitgebreide bonus variant verschilt niet echt van het reguliere bonusspel. Het enigste verschil is dat deze variant de 10 minst gunstige opties verwijdert zodat er betere keuzes overblijven.

Wat is onze beoordeling van de Pirate Pays Megaways Gokkast?

Het piraten thema is natuurlijk al flink uitgemolken met spellen als Pirate Gold, Jolly Dicers en Pirate Kingdom Megaways. Toch is dit BTG spel net even anders dan dat je van andere piraten slots gewend bent. Zo is het kompas wild een leuke toevoeging, hoewel de naald bij een beetje pech naar het zuiden wijst.

De bonusronde heeft weer wat weg van het live casino spel Deal or No Deal. Met een beetje geluk blijft de beste bonus optie over. Op grafisch vlak is dit spel iets minder doordacht dan Rage of the Seas maar wat het spelverloop betreft is Pirate Pays Megaways een stuk beter. Kortom, een vette aanrader!

Pluspunten
  • Originele wild feature
  • Twee verschillende scatters
  • Een bonusspel dat lijkt op Deal or No Deal
  • Maximale winstpotentie van 104.400x de inzet
Minpunten
  • Op grafisch vlak niet heel bijzonder
© Copyright 2023 Gokkasten Stip