Pirate Gold
3.0/5

Pirate Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pirate Gold

Pirate Gold is een gloednieuwe videoslot ontwikkeld door Pragmatic Play. Het thema is gebaseerd op zeerovers die op zoek zijn naar schatten en je kunt in theorie tot maximaal 32.270x de inzet winnen.

Dit spelletje is voorzien van extra features zoals een gratis spins bonus en een Lucky Treasure Bag bonus waar we later in deze review verder op ingaan.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,50% en de variantie is hoog! Inzetten kan vanaf 40 eurocent tot maximaal 200 euro per spin.

Hoe werkt de Pirate Gold Videoslot?

Pirate Gold bestaat uit vijf rollen en vier rijen met 40 vaste winregels. Er zijn een tweetal extra features waarmee je flink kunt verdienen, het betreft een free spins bonus en lucky bag bonus waar we straks meer over vertellen.

Qua symbolen kunnen de piraten als premium symbolen worden gezien, zo betalen deze tot 12.5 keer uit bij een combinatie van 5. Symbolen zoals het piratenschip, de telescopische verrekijker, papegaai en schatkaart betalen tussen de 5x en 7.5x uit.

jackpot features

De laagste waarden zijn toegekend aan de verschillende munten en de piratenhaak. Het wild symbool is te herkennen aan de schatkist en dit vervangt alle andere symbolen (behalve bonus symbolen en geldzakjes).

De Jackpots bij de Lucky Treasure Bag Feature

Bovenaan de Pirate Gold slot zie je drie verschillende jackpots die oplopen zodra je met een hogere inzet speelt, het gaat om de:

  • Minor Jackpot – Hiermee win je bij een minimale inzet 20 euro en bij een maximale inzet 10.000 euro
  • Major Jackpot – Hiermee win je bij een minimale inzet 80 euro en bij een maximale inzet 40.000 euro
  • Grand Jackpot – Hiermee win je bij een minimale inzet 400 euro en bij een maximale inzet 200.000 euro

De jackpots kunnen gewonnen worden tijdens de Lucky Treasure Bag feature.

Alle geldzakjes dat je draait blijven nu als sticky geplakt op de rollen en via re-spins kun je de lege plekken vullen me extra geldzakken. Standaard ontvang je 3 re-spins maar zodra je een prijs wint wordt de teller weer op 3 re-spins gezet.

Er is tijdens deze bonus ook een vermenigvuldiger (groene geldzak) aanwezig dat lijnwinsten met 2x, 3x of zelfs 5x kan vermenigvuldigen.

Free Spins Bonus Ronde

Pirate Gold heeft ook nog een free spins bonus dat je kunt verdienen zodra je drie scattered bonus symbolen draait.

Je ontvangt 10 free spins en alle piraten op de rollen 2, 3, 4, 5 worden vervangen door wild symbolen. Draai je drie bonus symbolen tijdens gratis spins dan ontvang je wederom 10 draaibeurten!

Onze beoordeling van Pirate Gold

Pirate Gold kan vanwege de hoge variantie flinke geldbedragen opleveren zodra je voor geld speelt. Thematisch is het spel goed uitgevoerd en vooral de lucky treasure bag feature is spannend om te spelen.

De maximale winst is met 32.270 x de totale inzet bijzonder goed! Bovendien heeft Pragmatic Play zich al in het verleden bewezen bijzonder goede slots te ontwikkelen. Speel je liever een Megaways variant van een gokkast met een piraten thema? Probeer dan eens Pirate Kingdom Megaways van Iron Dog Studio aanbevelen.

Wil je dit spel zelf proberen dan adviseren wij je om een account aan te maken bij een kansspelaanbieder met een licentie van de KSA.

Pluspunten
  • Kans op het winnen van een jackpot
  • Winstgevende extra features
  • Gratis spins bonusronde
  • Winstpotentie van 32.270x de inzet
Minpunten
  • Het basisspel verveelt snel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip