Sidewinder Quatro
3.0/5

Sidewinder Quatro


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sidewinder Quatro

De Sidewinder Quattro is een multiplayer fruitkast van Stakelogic waarmee je tot vier fruitautomaten met een druk op de knop kunt spelen. Dat Stakelogic top fruitautomaten produceert hebben zij met hun indrukkende portfolio al ruimschoots bewezen en de Sidewinder Quattro is daar wederom een goed voorbeeld van.

Behlave de Quattro feature waarmee je vier gokkasten tegelijk kunt spelen biedt de Sidewinder feature een leuk extraatje waardoor je met oplopende multipliers te maken krijgt. De RTP is vastgesteld op 96,01% en de variantie is medium.

Basis review van de Sidewinder Quattro gokkast

Het speelveld van de Sidewinder Quattro bestaat ui vijf rollen, drie rijen en 10 actieve lijnen per kast. Rechtsonder de rollen kun je instellen of je met één, twee, drie of vier gokkasten wilt spelen. Het bedienen van multiplayer slots kan met een enkele druk op de knop.

Voor geld spelen kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal20 euro per kast, als je dus met vier gokkasten speelt loopt de minimale inzet op tot 40 eurocent en de maximale inzet tot 80 euro. De symbolen bestaan voornamelijk uit traditionele fruitstukken, drie zevens en het Sidewinder embleem.

Het Sidewider embleem is goed voor 50x de inzet als je er vijf van weet te landen en de groene, rode en gouden zeven leveren een uitbetaling van 6x tot 20x de inzet bij zes stuks. Kersen, sinaasappels, pruimen en druiven leveren beduidend minder op, bij zes dezelfde pak je 2x tot 4x de inzet.

Zoals gebruikelijk bij de fruitautomaten van Stakelogic kun je na elke winnende combinatie gebruik maken van de ‘Gamble’ feature waarmee je de gehele winst kunt verdubbelen of verliezen door de kleur van de kaart te raden.

Sidewinder feature met multipliers

Elke draai waarbij er geen winnende combinatie valt kan de Sidewinder feature activeren, geheel willekeurig waardoor spelen in het Quattro formaat een stuk interessanter wordt. Het is een unieke feature waarbij alle rollen van plaats wisselen waardoor er winnende combinaties kunnen ontstaan.

Het blijft daar niet bij want elke keer dat je met de Sidewinder feature een winnende combinatie pakt stijgt de multiplier. De multiplier staat standaard op 1x maar kan tot maximaal 10x oplopen. Je kunt maximaal 50.000 euro per actieve gokkast winnen, speel je dus met vier slots tegelijk dan kun je maximaal 200.00 euro winnen.

Wat is onze beoordeling van de Sidewinder Quattro Gokkast?

Wat opvalt is de benaming van dit spel want er is al een Sidewinder gokkast dat door Just For The Win voor Microgaming is geproduceerd.

Stakelogic weet er echter een leuker spel van te maken door de oplopende vermenigvuldigers die je tijdens winnende combinaties met het wisselen van de rollen kunt verdienen.

Wij vinden dit in ieder geval een bovengemiddelde gokkast om te spelen en alsje gek bent van multiplayer slots dan kun je ook Stakelogic’s Scrolls of Olympus Quattro uitproberen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je klaar bent voor het echte werk en een gokje voor geld wilt wagen dan willen wij je het advies geven om bij een legale goksite een account aan te maken

Het voordeel van het spelen bij een online casino gelicenseerd door de KSA is dat je veilig en vertrouwd met iDEAL kunt betalen. Bovendien ontvang je als nieuwe speler ook nog een welkomstbonus.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip