Scrolls of Olympus
3.0/5

Scrolls of Olympus


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Scrolls of Olympus

Scrolls of Olympus Quattro is een Stakelogic videoslot waarmee je vier fruitkasten tegelijk met een draai aan de rollen kunt spelen. Dat kost natuurlijk wat maar bij een minimale inzet van 40 eurocent tot maximaal 80 euro is het spelen van vier slots met een enkele draai goed te doen.

Speel je liever een slot per draaibeurt dan bedraagt de minimale inzet 10 eurocent tot maximaal 20 euro! Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,21% en de variantie schatten wij in op medium.

De maximale winst bedraagt 5.000x de totale inzet!

Hoe werkt de Scrolls of Olympus Quattro Gokkast?

Voordat je begint met gokken kun je instellen of je met 1, 2, 3 of 4 gokkasten tegelijk wilt spelen. De slots zijn identiek dus per slot heb je vijf rollen, drie rijen en tien actieve lijnen.

Het best betalende symbool is die van Olympus waarmee je tot 500x de lijninzet kunt winnen vervolgens kun je ook leuk verdienen aan Pegasus, een arend en een stier waarmee je vanaf 75x tot 200x de lijninzet kunt winnen.

De kaartsymbolen betalen tijdens het basisspel 10x tot 15x de lijninzet uit maar kunnen tijdens de gratis spins bonus meer opleveren.

De Free Spins Bonus

Met drie of meer scatters kun je aan het bonusspel beginnen. Let dus goed op de Scroll symbolen want hiermee kun je extra winnende combinaties winnen en het bonus game activeren.

Tevens gaat het om zogenaamde ‘Walking Wild Scatters’ waardoor de scatter na een winnende combinatie een plek naar links verschuift.

Zodra de free spins van start gaan klapt een symbool uit over de gehele rol zodat je meer kans maakt op winnende combinaties.

De Walking Wilds kunnen tijdens de bonus ronde voor extra free spins zorgen.

Wat vinden wij van de Scrolls of Olympus gokkast?

Wij zijn verwent liefhebbers van de Stakelogic slots en gokkasten maar soms kan een nieuw  spel een beetje tegenvallen.

Leuk is het feit dat je met Scrolls of Olympus vier slots tegelijk kunt spelen maar het thema is een beetje saai waardoor je vrij snel verveeld raakt.

De Walking Wilds zorgen voor een beetje spanning tijdens het spelen maar ons advies is om een van de andere Stakelogic slots te proberen zoals Great Wars of Stampede.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip