San Quentin xWays
5.0/5

San Quentin xWays


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » San Quentin xWays

San Quentin xWays is een van de beste slot releases van 2021. San Quentin is de oudste gevangenis van Californië waar alleen de meest beruchte criminelen vastzitten. Johnny Cash heeft er weleens opgetreden en er zelfs een liedje over geschreven. Het thema betreft de streng bewaakte gevangenis met op de rollen geharde criminelen. De beveiligingscamera’s zijn links en rechts van het speelveld opgesteld. Wij kunnen je alvast verklappen dat dit een online slot met een bijzonder gaaf spelverloop is.

Zoals we inmiddels wel gewend zijn van NoLimit City is San Quentin xWays ook van veel extra features voorzien. De onderste en bovenste rijen zijn vergrendeld en kunnen op willekeurige momenten geactiveerd worden. Er zijn twee verschillende wildsymbolen waarvan één symbolen kan opsplitsen. De gratis spins bonusronde is bijzonder spanend en heeft jumping wilds en andere extraatjes voor je in petto. Indien gewenst kan je ook de bonusronde kopen, daarover straks meer.

Het standaard theoretische uitbetalingspercentage is 96,03% maar let op want er is ook een 94,11% variant. De volatiliteit is ontzettend hoog en de maximale uitbetaling is maar liefst 150.000x de inzet. NoLimit heeft eind 2021 Tombstone RIP uitgebracht, een slot met een maximale uitbetaling van 300.000x de inzet.

San Quentin xWays specificaties

SoftwareNoLimit City
Release Datum12/01/2021
RTP96,03%
VariantieExtreem Hoog
Winlijnen243 ways to win
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€32
Maximale winst150.000x de inzet

Werking van de San Quentin xWays Slot

San Quentin xWays is een 5-reel gokkast met drie rijen met 243 manieren om te winnen. De extreem hoge volatiliteit kan gigantische geldprijzen opleveren maar je kunt ook snel een flink bedrag er doorheen jagen. Winnen doe je door minstens drie symbolen van dezelfde soort van links naar rechts te landen. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €32 per draai.

De symbolen die het minste opleveren bestaan uit zeeprepen, aanstekers, geïmproviseerde wapens, handboeien en wc papier. Vijf dezelfde symbolen met een lage waarde zorgt voor een uitbetaling van 1,5x tot 2x de inzet. Vijf befaamde gevangen met verzonnen namen als Beefy Dick, Loco Luis, Heinrich 3rd, Biker Bill en Crazy Joe tellen als premiums. Hiermee kan je maximaal 2,5x tot 5x de inzet winnen.

Twee verschillende wilds maken het vormen van winstcombinaties een stuk eenvoudiger. De reguliere wild vervangt alle symbolen behalve de scatter. De split wilds zorgen dat boven en onderliggende symbolen opgesplitst worden zodat er meer kleinere symbolen ontstaan.

San Quentin xWays Enhancer Reels

Wat opvalt is dat de bovenste en onderste rij vergrendeld zijn. Op willekeurige momenten kunnen deze rijen ontgrendeld worden waarna je een wild, razor split of xWay symbool pakt. De razor splits zorgen dat alle symbolen op de rol worden opgesplitst. Hiermee ontstaan er meer manieren om te winnen. De xWay symbolen veranderen aan het einde van de draaibeurt allemaal in hetzelfde symbool.

Lockdown Spins Bonusronde

De gratis spins bonusronde is ontzettend spannend. De wachttorens tellen als scatters en je hebt er minstens drie van nodig. Met 3, 4 of 5 scatters ontvang je Lockdown Spins met 1, 2 of 3 jumping wilds. Voordat de bonus van start gaat wordt eerst het aantal spins dat je krijgt bepaalt. Vakjes van de enhancer reels zijn voorzien van 1 tot 3 spins. Een gevangenen wordt aangewezen en krijgt een vermenigvuldiger toegekend.

Als er slechts 1 of 2 scatters landen worden als troostprijs de scatters wilds en worden de desbetreffende enchancer reels ontgrendeld.

Elke rol waarop een scatter stond om de bonus te activeren ontgrendelt de blokkade van de enchancer reels op op de desbetreffende rol. Extra scatters kunnen de overige blokkades opheffen.

De jumping wilds kunnen van een multiplier voorzien zijn. Ze vervangen andere symbolen en verspringen na elke draai naar een willekeurige plek op het speelveld. Als een wild tegelijkertijd landt met een razor split dan wordt de vermenigvuldiger verdubbeld.

Als je tijdens het bonusspel een bonussymbool weet te landen ontvang je een extra jumping wild (tot maximaal 3) en extra spins.

De Bonusronde Kopen

Als je het basisspel van San Quentin xWays liever overslaat dan kan je de bonusronde kopen. Er zijn drie opties die invloed hebben op de hoogte van de RTP. Voor 100x de inzet ontvang je 1 jumping wild met een RTP van 96,26%. Voor 400x de inzet ontvang je twee jumping wilds met een RTP van 96,26%. Tot slot ontvang je voor 2.000x de inzet drie jumping wilds en wordt de RTP opgeschroefd naar 96,95%.

Wat vinden wij van de San Quentin xWays Gokkast

Als je op zoek bent naar een online gokkast met een ontzettend hoge variantie en maximale uitbetaling dan is San Quentin xWays de juiste keuze. Het thema is prima uitgevoerd en de extra features zorgen dat je soms op het puntje van je stoel gaat zitten. Je kan grof winnen maar ook flink verliezen. Let dus op dat je met niet al te hoge inzetten speelt.

De twee wilds zorgen dat het basisspel leuk blijft. Vooral de razor split wilds kunnen mooie uitbetalingen opleveren. Tijdens de bonusronde ontgrendel je de volledige winstpotentie van 150.000x de inzet. Met een beetje geluk draai je vijf scatters en pak je drie jumping wilds. Bovendien ontgrendel je dan ook drie vakjes van de enhancer reels.

Als je het geduld niet op kunt brengen dan kan je altijd nog de feature buy feature gebruiken. Wij raden je wel af om het bonusspel voor 2.000x de inzet te kopen. Probeer het gratis demospel hierboven of speel voor geld bij een legaal online casino. Wij kunnen je BetCity aanbevelen waar je als nieuwe speler tot 100 gratis spins als welkomstbonus kunt claimen.

Pluspunten
  • Waanzinnig uitgevoerd thema
  • Twee soorten wilds tijdens het basisspel
  • Een verspringende wild tijdens free spins
  • Winstpotentie van 15.000x de inzet
Minpunten
  • De volatiliteit is extreem hoog
© Copyright 2022 Gokkasten Stip