Tombstone RIP
5.0/5

Tombstone RIP


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tombstone RIP

In 2021 heeft slots ontwikkelaar NoLimit City keer op keer geweldige gokkasten met unieke features geproduceerd. Dit jaar gaan zij met Tombstone RIP op dezelfde voet verder. Deze eerste slot release van 2022 is voorzien van een wilde westen thema met een overvloed aan features. Het ene moment staan de cowboys en cowgirls hevig te drinken in de saloon terwijl ze tijdens de bonusronde worden ze aan een strop opgeknoopt. Kortom, als je op zoek bent naar een gokkast met een lichthartig verhaal dan past Deadwood waarschijnlijk beter bij jou.

Zoals we van de vorige releases van NoLimit City gewend zijn is ook dit spel volgepropt met extra features. Er zijn xNudge Wilds, Splitting Wilds, een xRIP feature en er zijn twee afzonderlijke gratis spins bonusrondes. Alsof dat nog niet voldoende is kun je ook nog (waar mogelijk) de bonusronde kopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is standaard 96,08% maar het kan ook zomaar voorkomen dat je bij een goksite speelt met een RTP van 94,08%. Controleer dus altijd welke RTP staffel het casino gebruikt. De variantie is ontiegelijk hoog! Heb je een beperkt budget dan kun je dit spel misschien beter overslaan. Anderzijds kun je natuurlijk ook gewoon met de laagste inzet spelen. De maximale winst bedraagt 300.000x de inzet, ja, dat lees je goed, drie honderd duizend keer.

Werking van de Tombstone RIP Gokkast

Het speelveld van Tombstone RIP bestaat uit vijf rollen met een unieke indeling van 2-3-3-3-1 symbolen per rij. Zo ontstaan er 108 manieren om te winnen. Goed om te weten is dat symbolen op de laatste rol als twee symbolen tellen. Inzetten kan al vanaf €0,10 tot maximaal €50 per spin.

Zoals je inmiddels gewend bent hebben de speelkaarten de laagste waarde. Vijf van dezelfde soort is goed voor 0,5x tot 0,9x de inzet. De verschillende cowboys en cowgirls tellen als premiums waarmee je 1x tot 4x de inzet kunt verdienen. Er is ook nog een reguliere wild symbool dat alleen op de rollen 2 tot en met 5 voorkomt en alle andere symbolen kan vervangen (behalve bonus symbolen). Tijdens het basisspel van Tombstone RIP kun je verschillende features activeren waarover je hieronder meer kunt ontdekken.

Extra Features

Tijdens de basis kun je profiteren van een drietal features. Dit maakt het mogelijk om zelfs zonder de bonusronde tot 300.000x de inzet te winnen hoewel wij vermoeden dat je in je handen mag knijpen als je 10.000x tot 50.000x de inzet weet te winnen.

De eerste feature die we omschrijven zijn de xNudge Wilds. Deze symbolen komen alleen stacked (gestapeld) voor waarbij de xNudge Wild feature ervoor zorgt dat ze een complete rol bedekken. Bovendien kunnen deze wilds voorzien zijn van een multiplier. Als je meerdere vermenigvuldigers te landen dan worden ze bij elkaar opgeteld. Deze feature komt alleen op de middelste drie rollen voor.

Dan zijn er nog Splitting Wilds en xSplit Wilds. De gespleten wilds komen alleen op de middelste drie rollen voor. De Splitting Wilds splijten zichzelf en alle andere symbolen op de rol zodat je dubbele symbolen krijgt.

De xSplit Wild feature valt alleen op de laatste rol dat standaard als dubbele symbool telt. Dit symbool zorgt ervoor dat symbolen op de andere rollen opgesplitst worden. Als een symbool al eerder is opgesplitst dan gebeurt dat opnieuw waardoor er vier symbolen ontstaan. Tevens kan deze feature ook op een xNudge Wild worden toegepast waardoor de multiplier wordt verdubbeld.

Hang ‘em High gratis spins

Tombstone RIP heeft twee verschillende gratis spins bonusrondes. Laten we beginnen met de Hang ‘em High free spins. De scatters voor dit bonusspel komen alleen voor op de middelste drie rollen. Je hebt er minstens drie voor nodig om de bonusronde te spelen. Draai je er twee dan worden de symbolen geconverteerd naar Reel Split Wilds.

Zodra je aan dit bonusspel begint dan wordt er een win multiplier toegevoegd. Deze vermenigvuldiger stijgt zodra je Wilds, Reel Split Wilds, xSplit Wilds of xNudge Wilds weet te landen. De vermenigvuldiger stijgt progressief en blijft gedurende de gehele bonusronde actief. Als het lukt om een Boothill scatter te landen dan ontvang je twee extra spins en wordt de bonus omgezet naar de Boothill gratis spins bonus.

Boothill gratis spins

Dit is de super versie van de free spins bonus. De kans dat je deze bonusronde weet te behalen is bijzonder klein maar als het lukt dan maak je kans op een gigantisch geldbedrag. Ook hier heb je met een win multiplier te maken dat tijdens de bonus niet wordt gereset. Er zijn twee extra features waar je op moet letten. Het cowboy symbool op de laatste rol zal alle symbolen van dezelfde soort converteren naar wild symbolen. Elke draai wordt er ook een willekeurige cowboy geselecteerd die een vermenigvuldiger van x5 tot x999 krijgt toegekend.

Wat is onze beoordeling van de Tombstone RIP Slot?

Als wij een lijst opstellen met de beste gokkasten ooit dan zal Tombstone RIP ergens bovenaan staan. Dit spel van NoLimit City heeft alles in huis om je hart sneller te doen kloppen. Tijdens de basis maak je al kans op een mooie geldprijs dankzij de xNudge, xSplit Wilds en Reel Split Wilds features.

De spanning stijgt zodra je de gratis spins bonus bereikt. De oplopende multiplier zodra je een feature weet te landen werkt in je voordeel. Vooral de Boothill bonus kan je speelbudget flink aanvullen. Tijdens het testen van dit spel is het ons helaas niet gelukt om de Boothill free spins bonus te bereiken.

Zorg ervoor dat je er rekening mee houdt dat dit spel een bijzonder hoge variantie heeft. Zodoende kan het ook voorkomen dat het lang duurt voordat je een goede prijs pakt. Geniet hier vooralsnog van het gratis demospel of maak een account aan bij BetCity waar je deze gokkast binnenkort voor geld kunt spelen.

Pluspunten
  • xNudge, xSplit Wilds en Reel Split Wild features tijdens het basisspel
  • Waanzinnig goed uitgevoerde Western thema
  • Twee bijzonder spannende bonusrondes
  • Kans op het winnen van 300.000x de inzet
Minpunten
  • Niet geschikt voor de startende gokkast spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip