Royal Masquerade
4.0/5

Royal Masquerade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Royal Masquerade

Play ‘N Go heeft recent Royal Masquerade uitgebracht. Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe het eraan toegaat bij een gemaskerd bal in de opera? Een bal masqué stamt uit de 15e eeuw en betreft een feest waarbij de gasten hun identiteit middels een masker verborgen konden houden.

Vooral voor vrouwen was een gemaskerd bal iets om naar uit te kijken want dankzij de (meestal oriëntaalse) vermommingen konden vrouwen zich vrijer gedragen. In ieder geval is het thema van dit nieuwe Play ‘N Go spel Royal Masquerade gebaseerd op het gemaskerd bal. Het thema komt een beetje overeen met Phantom of the Opera van Microgaming.

He theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,51% met een zeer hoge volatiliteit. Demaximale winst bedraag 1.000x de inzet.

Hoe werkt de Royal Masquerade video slot?

Met vijf rollen , drie rijen en tien lijnen dat je kunt activeren lijkt het spel niet echt bijzonder maar het wild en scatter symbool maken dat deels weer goed. De symbolen op de rollen van Royal Masquerade stammen uit de tijd dat een bal masqué nog regelmatig werd georganiseerd.

Het wildsymbool is te herkennen middels het masker van de joker (vogelsnavel) en de scatter is herkenbaar dankzij het gouden masker. Via het wildsymbool kun je extra winnende combinaties vergaren en de scatter is bijzonder want 3 of meer scatters zorgt voor vijf gratis winnende spins.

Er is ook nog een gok feature waarmee je de winst tot 5x kunt verdubbelen. Je kunt deze feature maximaal vijf keer per winnende combinatie gebruiken. Door op de kleur van een kaart te gokken wordt de winst met x2 verdubbeld. Optioneel kun je ook gokken of de volgende kaart ruiten, klaveren, harten of schoppen is waarmee je de winst x4 kunt verdubbelen.

De Free Spins Bonus

Tijdens de free win spins zul je elke speelronde een prijs winnen en met het geluk aan jouw zijde kan het rap gaan. Uniek is dat je met elke free spin gegarandeerd een prijs wint.

Als je nog een scatter draait krijg je twee extra free spins per scatter. Dit kan tot maximaal 20 keer voorkomen. Vooral de gegarandeerde winstcombinaties maken dit een uniek bonusspel om te spelen.

Wat vinden wij van de Royal Masquerade gokkast?

Het thema van Royal Masquerade is fantastisch het is alleen jammer dat er geen bijzondere extra features inbegrepen maar de free win spins die je via de scatter kunt winnen zorgen voor de nodige spannende momenten.

Het is wel fantastisch dat elke free spin de garantie biedt voor een winnende combinatie. Probeer ook de nieuwe Sparky and Shortz gokkast van Play ‘N Go.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip