Phantom of the Opera
4.0/5

Phantom of the Opera


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Phantom of the Opera

Een van de nieuwe Microgaming gokkasten is The Phantom of the Opera, een spel dat gebaseerd is op de musical het spook van de opera. Het beeldmateriaal is afkomstig uit de Phantom of the Opera film van 2004 met o.a Gerard Butler, Emmy Rossum en Patrick Wilson.

Wat het video slot betreft is dit er zeker een om te spelen want met prachtige beelden en muziek afkomstig uit The Phantom of the Opera zal menig speler hier veel plezier aan beleven.

Microgaming heeft dit spel begin november uitgebracht en op 24 januari in 2018 komt NetEnt met de tegenhanger The Phantom’s Curse.

Je kunt dit spel hier vrijblijvend spelen en als je voor geld wilt gokken adviseren wij je om eens bij 21 Casino te spelen.

Hoe werkt de Phantom of the Opera Slot?

Zodra je voor geld speelt is het belangrijk om te weten wat de inzetmogelijkheden zijn. Hieronder hebben wij alle inzetten en extra mogelijkheden op een rij gezet;

  • Inzetten vanaf €0.30 tot €15 per draai
  • 243 manieren om te winnen
  • Chandelier bonus in het basisspel
  • Een keuze uit drie verschillende bonussen

Neem plaats en laat de opera van start gaan! Met vijf rollen, drie rijen en 243 manieren om te winnen gaat het hier eigenlijk alleen om drie symbolen op een rij te krijgen maar de extra bonussen gooien er nog een schepje bovenop zodat het spel een stuk spannender wordt.

Er zijn twee bonussen die je in het basisspel kunt krijgen dat zijn de letter bonus en chandelier bonus.De letter bonus symboliseert de brieven met eisen die de phantoom aan de nieuwe eigenaren van het theater toestuurt, zodoende ontvang je een extra cash prijs als dit symbool op de vijfde rol verschijnt.

De volgende bonus betreft de chandelier bonus, deze bonusronde gaat op willekeurige momenten van start waarbij de kroonluchter de lucht in wordt geworpen en er drie rollen met wildsymbolen worden gevuld.

Hiermee kun je dus enorme geldbedragen winnen en het is elke keer een aangename verrassing als deze bonus van start gaat.

Drie extra bonussen

Mooi meegenomen is het feit dat je zodra de extra bonusronde van start gaat één van de bonussen dat je wenst te spelen mag selecteren.

Je hebt drie of meer scatters nodig om één van deze bonusspellen te starten.

Het gaat om de bonussen Masquerade, Music of the night en All i ask of you free spins.

Optioneel kun je de gokkast Royal Masquerade van Play ‘N Go eens proberen, het thema is enigzins vergelijkbaar maar dan met gegarandeerde winst per spin tijdens de free spins bonus.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip