Route 777
4.0/5

Route 777


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Route 777

Route 777 is een klassieke speelautomaat van Elk Studio’s met 17 manieren om te winnen en een bijzonder leuke bonusronde. Het thema van dit slot betreft een fictieve Amerikaanse snelweg gebaseerd op de welbekende route 66. Stap op je Harley en reis de snelweg af op zoek naar winnende combinaties.

Dankzij de free spins en re-spins kun je onderweg leuke extraatjes verdienen. Geld inzetten kan met Route 777 vanaf €0.20 tot maximaal €100 per beurt. Zoals bij alle Elk Studio’s slots kun je ook hier een inzet strategie selecteren geschikt voor zowel basis spelers als high rollers.

Je kunt met route 777 tot maximaal 400.000 munten winnen! Het uitbetalingspercentage is met 96,3% vrij goed.

Hoe werkt het allemaal?

Het speelveld van Route 777 bestaat uit drie rollen met drie rijen. De symbolen bestaan uit verschillende fruitstukken, gekleurde zevens en BAR symbolen. Fruitstukken en BAR symbolen leveren het minste op. Draai er hier drie van voor een uitbetaling van 0,5x en 2,5x de inzet.

route 777 gokkast

De gekleurde zevens leveren meer op. Zo pak je met drie blauwe zevens 3,5x de inzet. Rode zevens zorgen voor 7,5x de inzet terwijl witte zevens 10x de inzet opleveren. Je moet het vooral hebben van de extra features die wij hieronder hebben beschreven.

Extra Functies bij Route 777

Er zijn twee bijzondere functies waar je op moet letten tijdens het spelen. Dat zijn de Overtake Re-Spins die worden geactiveerd zodra je twee identieke symbolen op de eerste twee rollen krijgt en dan ontvang je vijf inhaal re-spins.

Tijdens deze re-spins schuiven de eerste twee rollen een rol naar beneden zodat de kans op een winnende combinatie veel groter is dan bij reguliere re-spins.

De volgende bijzondere functie betreft het bonusspel dat standaard bestaat uit 5 re-spins.

Als er tijdens de re-spins twee skull symbolen voorkomen ontvang je nogmaals 5 tot 15 re-spins maar echt leuk wordt het met 3 skull symbolen want dan gaat de Fortune Wheel van start.

De Fortune Wheel kan een enorm geldbedrag opleveren want dit rad blijft draaien totdat er drie identieke zeven symbolen verschijnen of als je een beetje pech hebt het stopbord voorkomt. De hoogste zeven combinatie op dit rad betreft 100.000 munten!

Wat vinden wij van de Route 777 Gokkast?

Elk Studio’s heeft met Route 777 weer een originele ouderwetse fruitkast in een modern jasje gepropt en dat is goed geslaagd. De spanning stijgt zodra je met de overtake re-spins te maken krijgt of de bijzondere bonusronde weet te behalen.

Kortom geven wij deze gokkast een 4 uit 5 punten! Wil je trouwens meer te weten komen over alle gokkast termen? Lees dan onze online gokkasten FAQ! Andere slots met een vergelijkbaar thema die wij je kunnen aanbevelen zijn Drive: Multiplier Mayhem en Street Racer.

Pluspunten
  • Een ouderwetse gokkast met een modern thema
  • Overtake Re-Spins waarmee je tot 15 spins kunt winnen
  • Een Fortune Wheel spel dat 100.000 munten kan opleveren
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip