Drive: Multiplier Mayhem
4.0/5

Drive: Multiplier Mayhem


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Drive: Multiplier Mayhem

Al vanaf vorige week te spelen is Netent’s nieuwste slotmachine Drive: Multiplier Mayhem. Bij alle NeEnt Casino’s kun je deze gokkast voor geld spelen of speel lekker gratis via GokkastenStip.nl. Zoals aan het spel af is te zien behoort Drive tot een van de flitsende slots gebaseerd op snelle auto’s met als doel het winnen van straatraces.

Dit video slot ziet er niet alleen goed uit maar door slim gebruik te maken van allerlei extra bonus features bewijst NetEnt weer eens dat zij tot de top slots ontwikkelaars behoren.  Drive lijkt gebaseerd  te zijn op de gelijknamige film uit 2011 met Ryan Gosling als hoofdrolspeler. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,70% met een gemiddelde variantie.

Hoe werkt de Drive: Multiplier Mayhem Slot?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met vijftien lijnen waarbij je de muntwaarde en Bet Level kunt instellen. Inzetten kan vanaf 15 eurocent tot maximaal 75 euro per spin. De symbolen op de rollen bevatten de vier straatracers, een straatraceauto en speelkaarten.

extra features

Premium symbolen zijn de straatracers Jette, Bruiser en de straatraceauto waarmee je 90 tot 150 credits mee verdient als je vijf dezelfde weet te landen. De medium zijn Hamaki en Twitch, beiden goed voor 60 credits bij een combinatie van vijf. Tot slot zijn er nog de speelkaartsymbolen A, K, Q, J en 10 waarmee maximaal 30 credits kunt winnen.

Oplopende Multipliers tot 120x

De Multipliers van Drive: Multiplier Mayhem spelen een belangrijke rol en kunnen jouw lijnwinst tot maximaal 120 keer vermenigvuldigen, bovendien komt het aantal keer waarmee de lijnwinst vermenigvuldigd kan worden overeen met de rol waarop dit symbool valt. Zo is er per rol een multiplier van 1x op de eerste rol tot en met 5x op de laatste rol.

Ontvang je dus na een draaibeurt bijvoorbeeld een multiplier op de vijfde rol dan wordt de lijnwinst vijf maal vermenigvuldigd. De multipliers worden met elkaar vermenigvuldigd zodat de uitbetaling van een winnende combinatie kan oplopen tot maar liefst 120x de inzet.

Free spins bonus

Er is een scatter tijdens het basisspel maar ook tijdens free spins kun je via het Nitro symbool additionele free spins verdienen. De scatters komen alleen voor op de rollen 2, 3 en 4 en tijdens free spins kun je extra ‘Overlay’ multipliers verdienen.

Tijdens de free spins zul je het met Drive: Multiplier Mayhem opnemen tegen de andere straatracers Twitch, Hamaki en Bruiser. Dit alles in het holst van de nacht en middenin een grote stad.

Wat is onze beoordeling van Drive: Multiplier Mayhem?

Drive: Multiplier Mayhem is een van de online gokkasten van NetEnt die we je zeker kunnen aanbevelen. De vermenigvuldigers zorgen voor een hoge winstpotentie en de gratis spins bonus is spectaculair. Op visueel vlak wordt je ook goed geprikkeld.

Ook de RTP is dik in orde en dat gekoppeld aan een medium volatiliteit zorgt ervoor dat je regelmatig winnende combinaties pakt. Voor een spel dat in 2016 is uitgebracht is het nog steeds genieten geblazen. Een andere gokkast met een vergelijkbaar thema dat we je willen aanbevelen is Rally 4 Riches van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip