Pushy Cats
4.0/5

Pushy Cats


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pushy Cats

Het theater kan van start gaan met de nieuwe Pushy Cats slot van Yggdrasil. Dit keer met katten en kittens als publiek en een aquarium als voorstelling. Dit spel maakt gebruik van een cartoonachtige vormgeving en op visueel vlak ziet dit spel er een beetje simpel uit. Pushy Cats lijkt dan ook een beetje op Golden Fish 2 Tank waar wij onlangs een review van hebben geplaatst.

Tijdens het basisspel kun je profiteren van sticky wild respins maar echt leuk wordt het pas als je de bonusronde bereikt. De bonusronde heeft een oplopende vermenigvuldiger en een level up systeem. Bovendien zijn er nog vier andere bouncer features waarmee je extra prijzen kunt winnen.

De RTP is vastgesteld op 96% en de volatiliteit is hoog. Met een enkele draaibeurt kun je maximaal 20.000x de inzet winnen.

Werking van de Pushy Cats Videoslot

De katten theatervoorstelling Pushy Cats wordt gespeeld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen. Om een winnende combinatie te landen moet je minstens drie dezelfde symbolen op één van de vaste lijnen landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Speelkaarten hebben de laagste waarde, hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort 2x tot x de inzet. De premiums bestaan uit twee vissen, een grote vis, ham en een gouden bel. Hiermee pak je 10x tot 25x de inzet bij vijf stuks.

De wild symbolen van Pushy Cats kunnen tijdens het basisspel voor een verrassing zorgen want hiermee krijg je een sticky wild respin. Het wild symbool wordt vastgehouden waarna je een respin krijgt. Als je dan opnieuw een wild weet te landen krijg je wederom een respin toegekend. Deze feature blijft net zo lang doorgaan totdat je geen wilds meer draait.

Via de Golden Bet feature worden er drie extra wilds toegevoegd. Dat kast dan wel met een extra inzet van 25%. Aangezien je de bonusronde via wilds kunt bereiken is het zeker de moeite waard.

Bonus Buy Opties

Waar mogelijk kun je de bonusronde kopen. Er zijn twee opties;

 • Voor 100x de inzet speel je de bonusronde met een willekeurige level van 1 tot en met 3
 • Voor 1.974x de inzet speel je het bonusspel met de maximale level

Let wel dat elke keer dat je een bonussymbool weet op te sparen het bedrag met 10% wordt verlaagd. Ons advies is om alleen de eerste bonus buy optie te gebruiken.

Gratis Spins Bonus

Je kunt op twee manieren de bonusronde bereiken. Als je drie of meer wild symbolen weet te landen ontvang je een willekeurige bonusronde van level 1 tot 3. Optioneel kun je ook nog een gokje wagen om de level te verhogen. De andere manier om het bonusspel te spelen is om 10 bonus symbolen te verzamelen.

Tijdens de bonusronde is er een oplopende vermenigvuldiger actief. Na elke winstcombinatie wordt de multiplier met +1 verhoogt. Het is de bedoeling om de wilds zo lang mogelijk in het bonusspel te behouden, hoe dat allemaal werkt kun je hieronder ontdekken.

Zodra de Pushy Cats bonus van start gaat wordt het speelveld aangepast. Er is een omliggende kader met symbolen van draaikolken en boosters. De wilds waarmee je de bonus bereikte blijven op de rollen staan en verplaatsen zichzelf na elke draaibeurt. Komt een wildsymbool op een draaikolk terecht dan verdwijnt het symbool. Gebeurt dat met alle wilds dan is de bonusronde voorbij. Gelukkig zijn er behalve draaikolken ook bonus bouncers waarmee een feature verdient wordt. De bouncers zijn als volgt;

 • Multiplier: voegt een vermenigvuldiger van x1 tot x5 aan de algehele multiplier toe.
 • Coins: hiermee pak je een cash prijs van 202 tot 1.000 munten.
 • U-Turn: het wild symbool wordt teruggeduwd naar het speelveld.
 • Extra Wild: er wordt een extra wild toegevoegd.
 • Level Up: je gaat door naar de volgende level.

Zodra een wild een feature heeft gepakt veranderd dat symbool in een draaikolk.

Wat is onze beoordeling van de Pushy Cats Gokkast?

Als je graag unieke videoslots speelt dan is Pushy Cats een vette aanrader. Dit spel heeft alles in huis om je urenlang te entertainen. Het basisspel is niet heel bijzonder maar als je het bonusspel bereikt dan zul je merken dat dit echt een goed ontworpen gokkast is. Als je speelbudget het toestaat is het verstandig om de Golden Bet feature te activeren. Als je het katten thema helemaal niks vindt dan kun je optioneel Doggy Riches Megaways van Red Tiger uitproberen.

Wij adviseren je om vooraf het demospel uitgebreid te spelen voordat je een gokje voor geld gaat wagen. Naderhand kun je alsnog een account aanmaken bij Bet365 waar je snel en veilig via iDEAL geld kunt storten.

Pluspunten
 • Sticky Wilds met respins
 • Uniek en leuk bonusspel
 • Vier verschillende features tijdens de bonusronde
 • Winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
 • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip