Golden Fish Tank 2 Gigablox
4.0/5

Golden Fish Tank 2 Gigablox


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Fish Tank 2 Gigablox

Golden Fish Tank 2 is Gigablox is een slot ontwikkeld door Yggdrasil Gaming. Het is de opvolgen van de in 2016 uitgebrachte Golden Fish Tank gokkast, waar we helaas geen review van hebben geplaatst. Het thema speelt zich net als de voorloper af in een aquarium maar nu met verbeterde grafische symbolen en spelelementen.

Het gaat bij dit spel om winnende combinaties met vissen te maken want die zorgen voor de beste uitbetaling. Dat wordt nu een stuk eenvoudiger gemaakt dankzij het Gigablox spelmechanisme waarbij symbolen nu ook in formaten van 2×2, 3×3 en zelfs 4×4 kunnen vallen. Een goed voorbeeld van een spannende Gigablox slot is Hades Gigablox.

Er is een Golden Bet feature waarbij je een extra feature ontgrendeld als je de free spins bonus bereikt. Via Golden Bet kost een spin 20% meer. Wij vragen ons af of deze feature wel gebruikt kan worden bij de legale online goksites. De ‘Bonus Buy’ in ieder geval niet. Het theoretische uitbetalingspercentage is precies 96% en de volatiliteit schommelt tussen medium en hoog in. De maximale winst is ongeveer 5.000x de inzet.

Werking van Golden Fish Tank 2 Gigablox

Het speelveld van Golden Fish Tank 2 is geplaatst in een aquarium en er zijn vijf rollen, vier rijen en vijfentwintig actieve lijnen. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €100 per draai. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie symbolen van dezelfde soort weet te landen. De kaartsymbolen harten, klaveren, schoppen en ruiten leveren het minste op. Hiermee pak je bij zes van dezelfde type een bedrag van 2x de inzet.

golden fish tank 2 slot

De vissen zijn een stuk meer waard en leveren bij zes stuks 6x tot maximaal 12x de inzet op. Het wild symbool kan alle reguliere symbolen vervangen. Zes wilds zorgen voor een bedrag van 20x de inzet.

Yggdrasil heeft een mooie mix van oude en nieuwe features toegevoegd zoals de schatkist, een gratis spins bonus en er is een optie om de bonus te kopen (niet bruikbaar voor Nederlandse spelers).

Dankzij de Gigablox feature is het eenvoudiger om winstcombinaties te maken. Als een Gigablox symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie dan wordt het 2×2, 3×3 of 4×4 symbool opgedeeld in 1×1 symbolen.

De Schatkist

Symbolen van een schatkist landen uitsluitend op de vijfde rol. Als je een schatkist ziet dan heb je altijd een prijs te pakken, ook al is de schatkist slechts deels in zicht. Je krijgt nu bubbels op het scherm te zien die stuk voor stuk worden lek geprikt totdat er één overblijft die de prijs onthult.

schatkist feature

Schatkisten vallen zowel in het basisspel als tijdens de free spins bonus van Golden Fish Tank 2. Prijzen die je kunt winnen is deels afhankelijk van de grootte van de schatkist. In het basisspel win je 2x tot 500x de inzet of 1 tot 16 gratis spins. Een schatkist op de vijfde rol tijdens free spins levert 2x tot 500x de inzet op of 1 tot 5 free spins.

De gratis spins bonus

De free spins bonus bereik je door minstens vijf gouden vis scatters te draaien. Het aantal free spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters. Draai je vijf scatters dan ontvang je vijf gratis spins. Voordat je aan de bonus begint krijg je nu een x-aantal beurten waarmee je via een Pick & Click spel extra features kunt verdienen.

gratis spins pick & click

Als je niet tevreden bent met het aantal features dan kun je ook nog een gok spel spelen maar let hiermee op want je kunt hiermee de bonusronde verspelen als je een zwarte zeester aan klikt. Via het pick & click spel kun je verschillende kruiken en schelpen selecteren die elke een specifieke feature onthullen. De features zijn als volgt;

 • Wild Fish: één of meer vis symbolen worden nu wilds.
 • X2 Multiplier: een x2 multiplier wordt toegepast op alle winsten tijdens de bonus.
 • Expanded Reels: er worden twee rijen aan de rollen toegevoegd zodat het Gigablox formaat 6×6 kan worden.
 • Extra Wild: één of twee wilds worden aan de rollen toegevoegd.
 • Fish Stacks: een specifieke vis symbool kan nu stacked (gestapeld) vallen.
 • Extra Free Spins: je ontvangt 1 tot 5 extra spins

De bonusronde kopen kan helaas niet maar we leggen het hier toch nog even uit. Er zijn twee opties, je kunt voor 60x de inzet de bonus kopen waarmee je 5 tot 16 gratis spins pakt. Je kunt de bonus kopen met de Golden Bet feature voor 100x de inzet waarmee je een extra feature ontgrendeld.

Wat is onze beoordeling van Fish Tank 2 Gigablox?

Vergeleken met de Golden Fish Tank voorloper is deze Gigablox variant een stuk spannender. Als we kijken naar de oude uitbetalingsstaffel van maximaal 300x de inzet is dat nu met 5.000x de inzet flink verbeterd. Via het Gigablox mechanisme is het ook veel eenvoudiger om winnende combinaties te draaien.

De gratis spins bonus is leuk bedacht, vooral het extra Pick & Click spel waarmee je extra features kunt pakken. De schatkisten kunnen tijdens het basisspel en free spins bonus ook voor een verrassing zorgen.

Andere slots die we je onder de aandacht willen brengen zijn Push Gaming’s Fat Drac en Big Time Gaming’s Pirate Pays Megaways. Geniet eerst in ieder geval even gratis van Golden Fish Tank 2 Gigablox!

Pluspunten
 • Verbeterde opvolger van de Fish Tank gokkast
 • Maak eenvoudig winstcombinaties met het Gigablox spelmechanisme
 • Tot zes extra features tijdens de gratis spins bonus
 • Ontvang een verrassing met de schatkisten
Minpunten
 • Je kunt de bonusronde als Nederlandse speler helaas niet kopen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip