Doggy Riches Megaways
4.0/5

Doggy Riches Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Doggy Riches Megaways

Red Tiger heeft vandaag Doggy Riches Megaways uitgebracht. Een slot waarbij de Corgi’s van het Britse koningshuis tentoongesteld worden. Dit spel doet ons aan twee slots denken, namelijk The Dog House Megaways van Pragmatic Play en Piggy Riches Megaways. Het thema en vormgeving van dit spel is goed uitgevoerd en er valt voldoende te beleven dankzij het megaways spelmechanisme.

Het thema is waarschijnlijk gebaseerd op The Queen’s Corgi, een Belgisch komische animatiefilm dat in 2019 werd uitgebracht.

Het aantal extra features is beperkt. Er zijn Royal Corgi’s die als gestapelde wilds voorkomen en er is een Queen Spins bonusspel met een oplopende vermenigvuldiger. Het aantal manieren om te winnen verschilt per draai en kan oplopen tot maximaal 117.649 ways to win.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,7% en dat is net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en en enkele spin kan maximaal 10.000x de inzet opleveren.

Werking van de Doggy Riches Megaways Gokkast

De opstelling van Doggy Riches Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Dankzij het megaways systeem verdwijnen symbolen waarmee je een winstcombinatie vormt om plaats te maken voor nieuwe. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai. Tijdens het spelen worden de honden van het Britse Koninklijke huis tijdens een theekransje tentoongesteld.

Symbolen van naamkaartjes met speelkaarten erop hebben de laagste waarde. Zes van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 0,4x tot 0,7x de inzet. Premiums bestaan uit honden wanten, een kop thee, geldbriefjes, een gouden pendant en een gouden kroon. Hiermee kun je een bedrag van 0,8x tot 3x de inzet winnen. Tot dusver zijn de uitbetalingen van winstcombinaties niet echt indrukwekkend.

Royal Corgi’s Wilds

De Royal Corgi’s tellen als gestapelde wild symbolen waardoor zij een hele rol in beslag nemen. Deze stacked wilds komen alleen voor op de rollen 2 en 5. Elke Corgi is voorzien van een x2 vermenigvuldiger en als het lukt om beide wilds te landen dan worden de multipliers met elkaar vermenigvuldigt.

Het is wel noodzakelijk dat de Royal Corgi’s deel uitmaken van een winstcombinatie om ervan te profiteren. Draai je er twee dan gaat het bonusspel van start.

Queen Spins bonusspel

Red Tiger heeft het gratis spins bonusspel van Doggy Riches Megaways heel toepasselijk Queen Spins genoemd. Zodra je de Royal Corgi’s op de rollen 2 en 5 tegelijkertijd weet te landen ontvang je 10 gratis spins. De wilds worden gedurende de gehele bonusronde vastgehouden zodat je van de vermenigvuldigers kan profiteren. Bovendien wordt het ook een stuk eenvoudiger om winstcombinaties te vormen.

Met elke winstcombinatie wordt de algehele winst vermenigvuldiger met +1 verhoogt tot maximaal x20. Op willekeurige momenten tijdens het bonusspel kunnen de Royal Corgi’s elkaar een kus blazen. Als dat gebeurt dan worden er 2 tot 5 corgi pups aan de rollen toegevoegd. De corgi pups zijn in 1×1 formaat en blijven niet plakken.

Wat is onze beoordeling van de Doggy Riches Megaways Slot?

Hoewel het thema goed is uitgevoerd en de uitklappende wilds voor extra winstpotentie zorgen tijdens het basisspel hadden wij er stiekem iets meer van verwacht. Dit spel is zeker niet slecht en menig speler zal volop speelplezier beleven. Vooral als je het bonusspel weet te bereiken want dan komt Doggy Riches Megaways pas echt tot leven en kun je tot maximaal 10.000x de inzet winnen.

Dankzij de lage inzetstaffel is dit een geschikte gokkast voor spelers met een klein budget. Bovendien zorgt het cartoonachtige thema voor een hoop lol.

Probeer hier alvast het gratis demospel maar eens. Andere slots die wij je graag onder de aandacht willen brengen zijn Paws of Fury van Blueprint Gaming en Odin Infinity Reels Megaways van ReelPlay.

Pluspunten
  • Twee uitklappende wilds tijdens het basisspel
  • Gratis spins bonusspel met oplopende multiplier waarbij de wilds blijven plakken
  • Winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP ligt net onder het gemiddelde
  • Een tekort aan extra features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip