Puebla Parade
3.0/5

Puebla Parade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Puebla Parade

Met de feestelijke gokkast Puebla Parade van Play ‘N Go kan je genieten van Cinco de Mayo, een Mexicaanse feestdag dat op 5 mei wordt gevierd. Het thema is vergelijkbaar met Spiñata Grande van NetEnt en Dia De Los Muertos van Endorphina. Op de achtergrond zie je de straten versierd met feestvlaggetjes terwijl we op de rollen symbolen van een piñata, taco’s, chips met een dipsaus, gitaar, een señorita en señor.

De twee wildsymbolen spelen een prominente rol. Tijdens het basisspel kunnen de wilds wildcombinaties aanvullen. Zodra je de twee verschillende wilds tegelijkertijd weet te landen ontvang je twee respins en gaan de wildsymbolen aan de wandel. Er is ook nog een wild met twee danspartners (pareja in het Spaans) waarmee je de gratis spins bonusronde kunt bereiken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2%. Het is altijd belangrijk om op te letten welke RTP staffel het casino waar je speelt gebruikt. De variantie schommelt tussen medium en hoog in en de maximale uitbetaling bedraagt 5.000x de inzet.

Werking van de Puebla Parade Gokkast

Het speelveld van Puebla Parade heeft een samenstelling van vijf rollen, vier rijen met 421 vaste lijnen. Een winnende combinatie ontstaat zodra je minimaal drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een lijn draait. Inzetten kan vanaf €0,05 tot maximaal €100 per spin. Zoals gebruikelijk is dit een mobiel vriendelijke gokkast dat via een smartphone of tablet gespeeld kan worden.

De welbekende speelkaarten leveren het minste op. Een winstcombinatie met vijf van dezelfde soort is goed voor 0,6x de inzet. De premiums bestaan uit een dipsaus, taco’s, gitaar, schedel en piñata. Hiermee pak je 0,8x tot 4x de inzet.

Er zijn geen scatters of bonussymbolen maar dat wordt goed gemaakt door drie verschillende wilds die we hieronder omschrijven.

Drie Verschillende Wilds

Puebla Parade heeft drie wilds waaronder een señorita wild, een señor wild en een pareja wild. Tijdens het basisspel komen alleen de señorita en señor wilds voor. Behalve het aanvullen of vormen van winstcombinaties door symbool vervanging kunnen de wilds op zichzelf ook een uitbetaling opleveren. Vijf wilds van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 4x de inzet.

Puebla Parade Respins

Je ontvangt twee respins zodra je de señorita en señor wilds tegelijkertijd weet te landen. Tijdens de respins blijven de wilds plakken en gaan ze na elke draai aan de wandel. Als je nog een wild draait dan wordt de respins teller gereset.

Zodra de wandelende wilds samengevoegd worden vormen ze een danspaar dat als pareja wild wordt aangeduid. Nu wordt er een x2 vermenigvuldiger toegekend en wordt de rijhoogte met +1 vergroot. Er kunnen met deze feature maximaal 7 rijen ontstaan.

Gratis Spins Bonusspel

Tijdens de respin feature is het mogelijk om drie pareja wilds te vormen. Als dat lukt ontvang je 8 gratis spins en blijven de wildsymbolen op de rollen wandelen. Tevens krijgen de pareja wilds nu een x3 multiplier waardoor de winst aanzienlijk op kan lopen.

Het is niet de meest sensationele bonusronde en het is ook niet eenvoudig om het bonusspel te bereiken. Toch kan je mooie prijzen pakken dankzij de wandelende wilds gekoppeld aan vaste vermenigvuldigers.

Wat vinden wij van de Puebla Parade Gokkast?

Als je op zoek bent naar een gokkast met een feestelijke stemming dan is Puebla Parade de moeite waard. Tijdens het basisspel kan je via twee verschillende wilds en 421 vaste lijnen vrij snel winstcombinaties vormen. Wat ons een beetje tegenstaat is de vrij lage uitbetaling voor premium symbolen.

De respin feature is leuk bedacht maar van de gratis spins bonusronde hadden wij meer verwacht. Tijdens onze testsessie hebben wij alleen de respin feature van Puebla Parade uitgetest. Het uitbetalingspercentage is goed te doen en de maximale uitbetaling is redelijk.

Speel je liever een gokkast met een vergelijkbaar thema maar dan met een torenhoge uitbetaling? Wij kunnen je Extra Chilli van Big Time Gaming aanbevelen. Puebla Parade is te spelen bij verschillende online goksites met het Play ‘N Go spelaanbod.

Pluspunten
  • Feestelijke feel good thema
  • Twee wilds tijdens het basisspel
  • Respin feature met vermenigvuldigers
  • Gratis spins met wandelende wilds en multipliers
Minpunten
  • De gratis spins bonusronde had meer features kunnen bevatten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip