Spiñata Grande
3.0/5

Spiñata Grande


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Spiñata Grande

Spiñata Grande een nieuw Netent slot en sinds vandaag te spelen bij de verschillende NetEnt casino’s. Je kunt Spiñata Grande hierboven gratis spelen of bezoek direct een legale goksite en ontvang een welkomstbonus als nieuwe speler.

Nu de Astronomische lente officieel van start is gegaan is het geweldig om een vrolijk opbeurende spel als dit spel volledig in het teken van Mexico te spelen. Er zijn kolossale symbolen, er is een mini-slot feature en er zijn kolossale wilds tijdens de gratis spins bonus.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,8% dik boven het gemiddelde. De variantie is laag waardoor je regelmatig lage geldbedragen wint.

Spiñata Grande Speluitleg

Spinata Grande is een video slotmachine met vijf rollen, drie rijen en veertig lijnen. Opvallend is dat je niet het aantal winlijnen kunt selecteren maar wel het inzetniveau per lijn en de muntwaarde kunt instellen.

Zo kun je minimaal met 40 eurocent per beurt spelen tot maximaal 200 euro per beurt. Alle symbolen kunnen ook in een kolossaal formaat waardoor je eenvoudiger een winnende combinatie kunt krijgen.

Tijdens gratis spins kunnen er slechts drie kolossale symbolen voorkomen waarvan de belangrijkste het bonussymbool is want met drie bonussymbolen gaat de Spiñata Grande mini-slot feature van start.

De Mini-slot feature

Zodra je de bonusronde hebt bereikt krijg je na het verspelen van een free spin de kans om met een knuppel de piñata dat in de vorm van een mini slot voorkomt kapot te slaan.

Tijdens de piñata mini game kun je extra gratis spins verdienen dankzij de free spin en extra spin symbolen. Daarnaast zijn er ook drie soorten munt symbolen waarmee je extra winst kunt verdienen. Er is tijdens de free spins rondes één kolossale symbool aanwezig in de vorm van een doodshoofd.

Wat vinden wij van de Spiñata Grande Gokkast?

Zoals je inmiddels wel gewend bent van NetEnt ziet dit spel er prima uit. Het thema is uniek en de mini-slot feature kan voor een leuke verrassing zorgen. De kolossale symbolen zorgen ook tijdens het basisspel voor mooie extraatjes. Het vormen van winstcombinaties is dankzij de grote symbolen 3×3 ook een stuk eenvoudiger.

Een andere gokkast met een vergelijkbaar thema is Extra Chilli, een megaways slot van Big Time Gaming.

Pluspunten
  • Kolossale symbolen waardoor je eenvoudiger winstcombinaties maakt
  • Een mini-slot feature met andere symbolen
  • Een free spins bonusspel
Minpunten
  • Er valt eigenlijk niets negatiefs te zeggen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip