Old Timer
3.0/5

Old Timer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Old Timer

De Old Timer is een online gokkast dat vrijwel identiek is aan de fysieke fruitkast waar je vroeger in de gokhal of snackbar op kon spelen. Dit spel is ontworpen door Round Circle en je kunt deze gokkast voor geld spelen bij de door de kansspelautoriteit gelicenseerde Fair Play Casino.

Hoewel het niet direct zichtbaar is heeft dit spel ook een bovenspel. Je merkt het zodra je een winstcombinatie pakt want dan wordt het speelveld overgeschakeld naar het top spel. Verder is de Old Timer vergelijkbaar met de fruitmachine uit de jaren negentig. Wat dat betreft hoort dit spel thuis samen in het rijtje van de Simply Wild en de Random Runner gokkasten.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95% tijdens het basisspel en 99% tijdens het bovenspel en dat is niet verkeerd voor een klassieke speelautomaat. De maximale winst per draai is 200x de inzet. Zodra je 1.000 punten op de totaal meter hebt dan worden de credits automatisch geïnd.

Werking van de Old Timer Gokkast

Het speelveld van de Old Timer bestaat uit drie rollen, drie rijen met één actieve lijn. Inzetten kan vanaf €0,5 tot maximaal €2 per draai. Hoewel alle uitbetalingen duidelijk op de fruitkast staan vermeld nemen wij ze hier nog even met je door. Het BAR symbool telt als wild voor symbolen met een lage waarde. Een enkele kers zorgt voor een gok functie waarmee je vier credits kunt winnen. Twee kersen zijn goed voor 4 credits terwijl twee kersen met een BAR of drie kersen 8 credits opleveren.

Old Timer Gokkast

Drie citroenen of sinaasappels zijn 12 credits waard terwijl peren en druiven 16 credits oplevert. Je kunt ook twee van elk symbool gecombineerd met een BAR symbool draaien om een winstcombinatie te vormen.

Klokken en zevens zijn 20 en 40 punten waard voor drie stuks. Drie zevens of drie bar symbolen zorgen voor 100 tot 200 credits. De rode sterren zorgen in kris kras formatie voor een bedrag van 20 credits.

Het Bovenspel

Zodra je een winnende combinatie draait tijdens het basisspel dan wordt het speelveld van de Old Timer overgeschakeld naar het top spel. Een gigantisch voordeel is dat de RTP nu naar 99% stijgt. Zodoende pak je veel sneller een winstcombinatie. Bovendien zijn er nu vijf actieve lijnen.

winnende combinatie bovenspel

De uitbetalingen zijn nu ook hoger, zo pak je met drie sinaasappels, pruimen, peren en citroenen 40 credits. Drie frambozen, meleonen, rode zevsn of gouden kronen leveren 80 credits op. Het BAR symbool is nu samengevoegd met een aantal fruitstukken waardoor je dubbele winstcombinaties kunt maken.

Wat is onze beoordeling van de Old Timer Gokkast?

Via de Old Timer van Round Circle kun je een stukje nostalgie beleven. Dit spel is ook prima te doen voor spelers met een klein speelbudget want de inzetstaffels zijn vrij laag. Het kan tijdens het onder spel even duren totdat je een prijs pakt maar als je eenmaal het top spel hebt bereikt gaat het vrij hard.

Tijdens het spelen van het demospel waren wij verbaasd hoe goed dit spel is. Waarschijnlijk komt het doordat het een eenvoudig te spelen gokkast is. Als je een liefhebber bent van gokkasten online waar je vroeger in de speelhal op kon spelen dan adviseren wij je om de andere slots onder het kopje klassieke gokkasten te bekijken,

Pluspunten
  • Profiteer van een RTP van 99% tijdens het boven spel
  • Vijf actieve lijnen bij het top spel
  • Beleef eenzelfde ervaring als dat je vroeger in de gokhal hebt ervaren
Minpunten
  • Er zijn niet bijzonder veel features dus zal dit slot niet elke type speler aanspreken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip