Simply Wild Deluxe
5.0/5

Simply Wild Deluxe


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Simply Wild Deluxe

Als je op een online gokkast wilt spelen waar je ongetwijfeld in het verleden in de speelhal, de kroeg of bij de afhaalchinees op hebt gespeeld dan is de Simply Wild fruitautomaat het spel voor jouw. Stakelogic heeft de Simply Wild Deluxe variant uitgebracht dat tot de multiplayer gokkasten behoort. Het is een echte Twin Player zodat je op twee kasten tegelijk kunt spelen waarbij je op slechts een enkele knop hoeft te drukken.

Stakelogic ontwikkeld vaker spectaculaire online speelautomaten waar vroeger in de speelhal flink op werd gespeeld. Denk maar eens aan de Random runner of wat dacht je van Club 2000 waar spelers urenlang speelplezier aan hebben beleefd.

Het grote voordeel van de online varianten van dit soort speelautomaten is de uitbetalingspercentage dat veel hoger uitpakt dan je in het verleden gewend was. Zo is de RTP van Simply Wild Deluxe maar liefst 96,5% en de variantie is lekker laag zodat je regelmatig een uitbetaling kunt verwachten.

Simply Wild specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum11/12/2017
RTP96,5%
VariantieLaag/Medium
Winlijnen10 per spel
Rollen4
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100 per spel
Maximale winst€2.500 per spel

Hoe werkt de Simply Wild Deluxe Gokkast?

Het grootste verschil van dit spel vergeleken met de gokkast dat je in de fysieke speelhal kon spelen is dat dit een Twin Player variant is. Je kunt optioneel ook met een enkele set aan rollen spelen maar met twee spelen tegelijk heb je twee maal de kans om winst te pakken.

simply wild deluxe slot

Bovendien is dit spel ook gekoppeld aan een progressieve jackpot waardoor je op een geheel willekeurig moment minstens 500 euro tot maximaal 5.000 euro kunt winnen.

De twee sets aan rollen bevatten elk drie rollen, vier rijen met maximaal 10 lijnen.

Voor geld spelen kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per fruitkast. Speel je met twee kasten tegelijk dan bedraagt de minimale inzet 40 eurocent tot maximaal 200 euro per draai. Via de inzetstaffels bepaal je ook met hoeveel rollen en lijnen je speelt.

paytable

Simply Wild Deluxe Symbolen en uitbetalingen

De symbolen bestaan voornamelijk uit fruitstukken en stersymbolen. Alle uitbetalingen staan op de fruitkast vermeld maar wij nemen ze hier nog even voor de zekerheid met je door.

De drie wit met blauw omringde stersymbolen zijn verreweg het meeste waard, drie stuks levert dan ook een uitbetaling van 20x de inzet op.

De overige premium symbolen bestaan uit rode zevens, druiven, meloenen en aardbeien, vijf stuks van dezelfde soort is goed voor een bedrag van 8x de inzet. Met drie klokken, peren, pruimen of sinaasappels op een winlijn pak je een bedrag van 4x de inzet.

Gecombineerde stersymbolen

Het zal je misschien niet direct opvallen maar er zijn een viertal dubbele symbolen. Het gaat om symbolen waar een witte ster overheen is gelegd en die een dubbele functie hebben.

De volgende symbolen kunnen een witte ster bevatten; sinaasappels, pruimen, klokken en peren. Deze symbolen kunnen dus een winnende combinatie vormen met fruitstukken en met stersymbolen.

De progressieve jackpot

Elke keer als een speler met echt geld speelt wordt de jackpotmeter met een bedrag van 0,5% van de inzet aangevuld. Tevens is er een ‘win chance’ meter waarmee je kunt zien hoe groot de kans is om de jackpot te winnen.

De jackpot kan op elk willekeurig moment vallen waardoor je minimaal 500 euro tot maximaal 5.000 euro wint.

Wat vinden wij van de Simply Wild Gokkast?

Dit was voor ons vroeger naast de Random Runner één van de favoriete gokkasten om op te spelen. Stakelogic heeft van de online versie een gelikte kopie weten te produceren en het mooiste is dat je nu dankzij de hogere RTP eenvoudiger kunt winnen.

Als je een liefhebber bent van oude fruitautomaten uit de speelhal dan kun je nu dus gratis online genieten.

Voor geld spelen is ook mogelijk op allerlei ouderwetse speelautomaten, dat kan tegenwoordig bij een legaal online casino met een vergunning van de KSA.

Pluspunten
  • Twin Player variant
  • Een prima kopie van de fysieke gokkast
  • Je maakt kans op een jackpot prijs
  • De RTP is dik boven het gemiddelde
Minpunten
  • Als liefhebbers van oude speelautomaten hebben wij hier geen minpunten kunnen vinden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip