Monopoly Megaways
4.0/5

Monopoly Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Monopoly Megaways

Monopoly Megaways is een nieuwe gokkast van Big Time Gaming gebaseerd op het Monopoly bordspel, een creatie van Parker Brothers. Het is BTG goed gelukt om alle spelelementen dat je van Monopoly gewend bent in dit slot te verwerken. Er zijn tal van extra features met een bijzonder leuk uitgewerkte free spins bonus.

Tot dusver is dit de beste Monopoly gokkast dat je kunt spelen en als je niet overtuigd bent kun je dit spel eerst gratis uitproberen op GokkastenStip.nl.

Met een uitbetalingspercentage van 96,39% gekoppeld aan een hoge variantie is het de moeite waard om op Monopoly Megaways een gokje te wagen.

Hoe speel je de Monopoly Megaways gokkast?

Inzetten voor geld kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Het speelveld is opgedeeld in zes rollen met twee tot zeven symbolen per rij. Er zijn 117.649 manieren om te winnen dankzij het Megaways mechanisme.

De symbolen bestaan uit de speelstukken van het Monopoly spel en de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9.

Zodra er een winnende combinatie wordt gevormd verdwijnen de symbolen die winst vormen om plaats te maken voor nieuwe symbolen, BTG noemt dit de Reactions feature. Je kunt per draai tot maximaal 15.000x de inzet winnen!

Het Reel Adventure Mechanisme

Het Reel Adventure mechanisme werd voor het eerst geïntroduceerd bij de gokkast Holy Diver Megaways en zorgt dat de kans op winst een stuk groter wordt.

Mr Monopoly bewandelt het speelbord en kan de volgende extraatjes opleveren;

  • Elke keer als je op GO uitkomt levert de volgende spin 117.649 manieren om te winnen op
  • Als je op een treinstation uitkomt spaar je deze op en levert het een free spin op bij de volgende feature
  • Als je op een elektriciteitsbedrijf of waterbedrijf uitkomt spaar je dit op voor de volgende feature waarbij je een verhoogde multiplier verdient
  • Landt je op een ‘Community Chest’ dan krijg je een kaart toegedeeld waarmee je 1 tot 4 huizen kunt opsparen
  • De kanskaart kan de free spins bonus opleveren of een draai met het maximaal aantal megaways

De treinstations en bedrijven dat je opspaart zie je rechtsboven terwijl het aantal huizen dat je opspaart linksboven worden weergegeven.

De free spins bonus

De free spins bonus bereiken kan kan op twee manieren; Via het winnen van een kanskaart of door het opsparen van huizen in dezelfde straat.

Je hebt minstens vijf huizen nodig om de free spins te activeren. Je ontvangt 8 gratis spins en de opgespaarde treinstations en bedrijven leveren nu de bijbehorende extra features op.

Als je meer dan vijf huizen hebt opgespaard ontvang je per huis een extra spin, hetzelfde geldt voor de opgespaarde treinstations. De elektriciteit en waterbedrijven leveren bovendien extra vermenigvuldigers op. Het kan even duren voordat je de free spins bonus bereikt maar dan zul je zien dat de bonusronde bijzonder goed uitgewerkt is!

Wat vinden wij van de Monopoly Megaways gokkast?

Wij zijn fan van de Megaways slots en ons inziens behoort Monopoly Megaways tot een van de beste gokkasten van Big Time Gaming.

De free spins bonus is bijzonder goed bedacht waardoor het extra spannend wordt. Je kunt bovendien continue extra spins verdienen. Als je dit spel nog niet hebt geprobeerd dan is het de moeite waard om de gratis demo te proberen!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip