Lucky Clover
3.0/5

Lucky Clover


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lucky Clover

Het klavertje vier van de Lucky Clover fruitmachine van iSoftBet kan jouw vandaag nog geluk bezorgen. Dit is een van de fruit machines met drie rollen zoals de speelautomaten dat je ook in een gevestigde casino kunt spelen.

Het klavertje vier is een bekend fenomeen bij online gokkasten net als de leprechaun dat je tegenkomt bij Rainbow Riches Megaways van Barcrest. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95,56% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Lucky Clover Gokkast?

Het klavertje vier symbool is hier het wild symbool en zodra je er twee van draait vervangt dit niet alleen de andere symbolen maar wordt de winst ook verdubbeld. Lucky Clover heeft drie rollen met vijf winstlijnen waarbij elke lijninzet standaard vijf munten kost. Inzetten kan vanaf €0.25 tot maximaal €25 per beurt.

Het klavertje vier neemt een gehele rol in beslag waardoor het eenvoudig wordt om een combinatie met winst te draaien. Alle symbolen met de bijbehorende uitbetalingen staan duidelijk aangeduid op de gokkast en betalen vanaf 15 tot maximaal 1000 credits uit bij lijnwinst.

Drie klaver symbool is het meeste waard want die combinatie levert 1000 munten op, wanneer je met een euro per lijn speelt betekend dit dat je 1000 euro wint.

De Jackpot en symbolen

De jackpot bedraagt 150 euro wanneer je met een eurocent per lijn speelt tot 15,000 euro zodra je met een euro per lijn speelt. Het gaat hier om een vast jackpot bedrag dus dit loopt niet progressief op. Om de jackpot te winnen heb je drie klaver/diamant symbolen nodig op een winlijn.

Wat vinden wij van de Lucky Clover Fruit Kast?

Liefhebbers van de traditionele fruit kasten zullen dit een leuke tijd beleven met het spelen van Lucky Clover. De jackpot maakt het iets spannender als een reguliere fruit kast zoals de Game 2000 van Stakelogic.

Ben je op zoek naar een hogere progressieve jackpot slot dan kun je Super Lucky Reels van isoftBet proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip