Le Kaffee Bar
3.0/5

Le Kaffee Bar


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Le Kaffee Bar

Le Kaffee Bar is een videoslot ontwikkeld door All41studios in opdracht van Microgaming.

Het thema kun je aan de titel van dit slot waarschijnlijk herkennen, het gaat namelijk om een gezellige koffiebar waar je behalve een bakje koffie ook een leuke online gokkast kunt spelen.

De extra features bestaan uit een free spins bonus en een wild spin again feature waarbij het middelste wild wordt vastgehouden en je een respin krijgt toegekend.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,57% en de variantie is laag.

Hoe werkt Le Kaffee Bar Slot?

Inzetten kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 30 euro per draai. Er zijn geen vaste lijnen maar je kunt op 243 verschillende manieren winnende combinaties draaien.

De symbolen zijn in schoolbord krijtbord uitgetekend en bestaan uit de verschillende kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 + cupcakes, koffiekannen en selfies van barista’s.

De premium symbolen zijn de drie barista’s (of zijn het koffiedrinkende bezoekers) waarmee je 10x de inzet verdient als je er vijf van hebt, bovendien kunnen deze symbolen als triple stack voorkomen op de rollen 2,3 en 4.

De koffiekan en cupcake zijn goed voor 83.35x de inzet zodra  je er vijf hebt terwijl de speelkaarten de laagste waarde hebben met een uitbetaling tot 6,66/6,67x de inzet.

Wild Spin Again Uitleg

Zodra je een winnende combinatie van drie symbolen (horizontaal of verticaal) hebt ontvang je een respin. Tijdens de respin wordt het middelste symbool wild en wordt het vastgehouden voor de respin.

Winnende combinaties met vier of vijf symbolen zullen deze feature niet activeren. Heb je tijdens de respin weer een winnende combinatie met drie symbolen dan ontvang je nog een respin.

De Free Spins Bonus

Je bent het vast wel gewend een spaarkaart in een koffietent waar je na een aantal stempels een gratis bakkie krijgt. Dat zelfde systeem wordt ook toegepast bij Le Kaffee Bar maar dan met scatters.

Het bakje koffie is de scatter en met elk koffiekop (op de 1e en 5e rol) krijg je een stempel dat je onderaan kunt zien.

Het aantal free spins dat je krijgt hangt af van het aantal koffiekopjes dat je opspaart;

  • 10 koffiekopjes zijn goed voor 10 free spins
  • 20 koffiekopjes zijn goed voor 20 free spins
  • 30 koffiekopjes zijn goed voor 30 free spins

 Je kunt jouw koffiekaart inwisselen zodra je tien bakjes hebt opgespaard of afwachten totdat je een hoger aantal hebt.

Wat vinden wij van de Le Kaffee Bar Gokkast?

Le Kaffee Bar is best een leuk video slot met een degelijke uitbetalingspercentage. Visueel ziet dit spel er goed uit en qua achtergrondgeluid is het alsof je in de koffietent aanwezig bent.

De wild spin again feature en het opsparen van de scatters zijn beiden leuk bedacht. Dit spel is wel een gokje waard maar onze voorkeur gaat uit naar Book of Oz waarmee je tot 5.000x de inzet kunt winnen en op elke rol een respin kunt activeren.

Pluspunten
  • Leuke koffieshop thema
  • Wild multipliers tijdens het basisspel
  • Spaar koffiekopjes tijdens het bonusspel
  • Win maximaal 5.000x de inzet
Minpunten
  • Door de lage volatiliteit win je regelmatig kleine geldbedragen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip