Book of Oz
4.0/5

Book of Oz


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Book of Oz

Book of Oz is een Triple Edge studio’s gokkast dat in opdracht van Microgaming is ontwikkeld. Dit is een van de online slots dat Microgaming op 12 december 2018 heeft uitgebracht .

Triple Edge heeft tot dusver 11 slots op de markt gebracht zoals Bookie of Odds en het prachtig spel Lara Croft: Temples and Tombs.

Book of Oz is gebaseerd op de musical The Wizard of Oz en de setting is Emerald City waar welvaart en geluk in overvloed aanwezig is. Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,13% best goed en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Book of Oz video slot?

Dit spel heeft vijf reels, drie rijen en tien vaste lijnen.

Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 25 euro per spin en is zowel op de vaste PC als mobiel met een tablet speelbaar. Het maximaal te winnen bedrag is 125.000 euro dat uitkomt op 5.000x de inzet.

Het symbool met de beste uitbetaling tijdens de basis is de Wizard of Oz met de groene tovenaarshoed. Hiermee kun je met een winnende combinatie van vijf dezelfde symbolen 500x de inzet winnen. De verschillende toverdrankjes zijn goed voor 75x tot 200x de inzet met vijf dezelfde.

De kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 geven bij vijf dezelfde tussen de 10x en 15x de inzet. Het Book of Oz symbool is een combinatie van wild en scatter en vervangt alle andere symbolen en bij drie of meer zorgt het voor free spins.

De Re-Spin Feature

Een populaire feature dat we vaker bij Microgaming slots zien is de re-spin feature. De gokkast Wild Orient is daar een goed voorbeeld van. Je kunt na elke spin de rollen opnieuw laten draaien dat handig is als je bijna een winnende combinatie hebt.

Let er wel op dat de respins geld kosten en hoe groter de kans op een winnende combinatie des te duurder een respin kost. Je kunt de rollen onbeperkt opnieuw laten spinnen. Wijn zijn fan van deze optie want het geeft net een beetje meer kans om winst te pakken.

Het free spins bonusspel

Zodra je 3 of meer Book of Oz symbolen hebt ontvang je een x-aantal free spins;

  • 3 scatters: 10 gratis spins
  • 4 scatters: 12 gratis spins
  • 5 scatters: 25 gratis spins

Zodra je aan de free spins bonus begint krijg je een willekeurig speciaal symbool dat over de  gehele rol kan uitklappen zodra je een winnende combinatie hebt.

De lijnwinst wordt eerst afgerekend waarna het symbool uit klapt en je een grote kans maakt op betere win combinaties. Je kunt tijdens het bonusspel 5.000x de totale inzet winnen!

Wat vinden wij van de Book of Oz slot?

Het komt niet vaak voor dat Microgaming oerdegelijke slots ontwikkeld maar de laatste tijd lijkt het alsof de spellen een stuk beter zijn. Book of Oz is een geslaagd slot met een leuk bonusspel dankzij het aangewezen (willekeurig) symbool dat uit kan klappen na lijnwinst.

De respin feature is top en dat hebben wij al vaker bij Microgaming slots gezien. Kortom, een slot om te spelen!

Waar kan je Book of Oz voor geld spelen?

Book of Oz voor geld spelen kan prima bij een legaal online casino met een geldige licentie. Je weet dan zeker dat je bij een betrouwbare aanbieder speelt plus je kunt als nieuwe speler meestal een bonus pakken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip