All41 Studios

Home » All41 Studios
Dia Del Mariachi Megaways
4.0/5
Dia Del Mariachi Megaways
Joyful Joker Megaways
4.0/5
Joyful Joker Megaways
Mayan Eagle
3.0/5
Mayan Eagle
Electric Avenue
3.0/5
Electric Avenue
Le Kaffee Bar
3.0/5
Le Kaffee Bar
all41 studios

All41 Studios behoort tot een van de nieuwe spelontwikkelaars dat pas in 2018 werd opgericht. In 2019 heeft dit bedrijf uit Estland de eerste slots op de markt gebracht. Net als Just for the Win ontwikkeld All41 momenteel voornamelijk slots onder het vaandel van Microgaming. Op moment van schrijven heeft deze spelontwikkelaar 22 gokkasten uitgebracht. De eerste gokkast dat onder het Quickfire platform van Microgaming werd uitgebracht is Le Caffee Bar, qua spelverloop niet bijzonder maar op grafisch vlak leuk uitgewerkt. Behalve reguliere slots produceert All41 Studios ook megaways slots, het bekende spelmechanisme met meestal 117.649 manieren om te winnen.

Alle slots van deze spelontwikkelaar zijn in HTML5 ontworpen zodat spelers ook met een tablet of smartphone kunnen spelen. Een van de voordelen dat deze spelprovider heeft is dat het geen oude reeks aan gokkasten van flash naar HTML5 hoeft te converteren. Je kunt hier op GokkastenStip snel meer slots van All41 terugvinden.

Pluspunten van All41 Studio’s Slots

Wij van GokkastenStip zien graag nieuwe spelmechanismes en All41 Studios staat bekend als de ontwikkelaar van Hyper Clusters en Noble Ways. Helemaal uniek zijn deze mechanismes niet maar toch voegt het wat toe aan de speelervaring. De slots van All41 zien er prima uit en er zijn tijdens het spelen geen onderbrekingen of storingen tenzij je internetverbinding het begeeft.

Een van de pluspunten van All41 is toch wel de RTP dat vrijwel altijd 96% of hoger bedraagt. Als speler wil je namelijk wat terugwinnen en een hogere uitbetalingspercentage helpt daarbij. Ook wat het ontwerp van de spellen betreft kun je van een sprankelend design genieten.

Aanbevolen Gokkasten

Slots waarvan wij ale reviews hebben geplaatst behoren tot de aanbevolen gokkasten. Binnenkort zul je meer spellen van All41 kunnen ontdekken op onze website. Laten we beginnen met Electric Avenue, een titel dat doet denken aan een nummer van Eddy Grant uit de jaren 80. dit spel heeft een jaren 80 vibe met features als Wild Reels en een free spins bonusspel.

Mayan Eagle is een van de slots dat gebruik maakt van het Noble Ways spelmechanisme. Met dit spel zijn er 15.625 manieren om te winnen. Behalve Noble Ways kun je tijdens de gratis spins bonus genieten van een oplopende multiplier.

Tot slot is er nog Joyful Joker Megaways, een spel met 117.649 ways to win. Dit spel heeft een Joker Spins feature waarmee je een multiplier van x2 tot x10 kunt winnen. De maximale uitbetaling met een enkele draai is maar liefst 23.000x de inzet.

 

© Copyright 2023 Gokkasten Stip