Knockout Diamonds
3.0/5

Knockout Diamonds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Knockout Diamonds

Elk Studio’s heeft een Classic Series aan slots en daar kan Knockout Diamonds nu mooi aan toegevoegd worden. Dit spel is een fruitmachine met een klassieke opstelling met een thema over de bokssport. Dit spel lijkt veel op een gokkast dat je bij een landgebonden casino kunt spelen. Op de achtergrond staat de boksring terwijl de symbolen uit fruitstukken, klokken, zevens en BAR’s bestaan.

Van een classic slot zou je niet verwachten dat er veel extra features zijn maar Elk Studio’s heeft er toch een drietal toe weten te voegen. Er zijn multiplier wilds en er is een Ringside Rumble feature waarmee twee rollen worden vastgezet en je drie respins krijgt. Er is ook nog een bonusronde waarmee bonus symbolen worden opgespaard die achteraf een uitbetaling opleveren.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96% gemiddeld en de variantie is hoog. Een enkele draai kan maximaal 2.500x de inzet opleveren.

Werking van de Knockout Diamonds Gokkast

Het speelveld van Knockout Diamonds bestaat uit drie rollen, drie rijen met een enkele lijn. Een inzet plaatsen kan vanaf €0,25 tot maximaal €100 per spin. De symbolen op de rollen bestaan uit kersen, verschillende BAR symbolen, klokken en zevens. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen op de vaste lijn weet te landen (knockout diamond symbolen uitgezonderd).

knockout diamonds gokkast

Wat uitbetalingen aangaat pak je met twee knockout diamond symbolen al 2x de inzet. De overige symbolen leveren een uitbetaling vanaf 3x voor drie kersen tot maximaal 75x de inzet voor drie zevens. Alle uitbetalingen staan overigens op de gokkast vermeld.

Er is ook nog een wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen. Drie wilds levert 100x de inzet op! Bovendien kunnen de wilds op willekeurige momenten voorzien zijn van een vermenigvuldiger van x2 of x3.

Ringside Rumble

De Ringside Rumble feature wordt actief zodra je op de eerste twee rollen identieke symbolen weet te landen. Rollen 1 en 2 worden nu vastgehouden en je krijgt drie respins. Zodoende krijg je de kans om alsnog of opnieuw een identiek symbool of een wild op de derde rol te landen. Deze feature kan bijzonder lucratief zijn als de symbolen van de eerste twee rollen zevens op de winstlijn hebben.

Knockout Spins

Zodra je drie bonus symbolen op de rollen draait wordt de Knock Out Spins bonus actief. Je ontvangt nu drie gratis spins en elke winstcombinatie dat je weet te landen zorgt ervoor dat de free spins teller weer op nul wordt gezet.

Bonus symbolen dat je tijdens het bonusspel weet te landen worden opgespaard en aan het einde van de bonusronde ontvang je hiervoor een extra uitbetaling. Dit kan een bedrag vanaf 5x de inzet tot maximaal 2.500x de inzet bedragen. Een andere manier om de maximale uitbetaling te pakken is om tijdens het bonusspel drie scatters op de lijn te landen.

Wat vinden wij van de Knockout Spins Fruitautomaat?

Knockout Diamonds is volledig gericht op liefhebbers van classic slots. Om toch nog wat diepgang toe te voegen heeft Elk Studio’s extra features toegevoegd. De ringside rumble kwam regelmatig voor toen wij dit spel aan het uittesten waren. De volledige winstpotentie van 2.500x de inzet is alleen haalbaar tijdens het bonusspel want met het basisspel kun je slechts 100x de inzet pakken.

Andere classic slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Super4Bells Deluxe van Stakelogic en Vegas Diamonds van Elk Studio’s.

Pluspunten
  • Een van de gokkasten van de Classic Series
  • Ringside Rumble respins feature
  • Kans op wild multipliers
  • Free spins bonus waarbij je scatters opspaart
Minpunten
  • Volledig gespitst op liefhebbers van oude fruitmachines
© Copyright 2023 Gokkasten Stip