Vegas Diamonds
4.0/5

Vegas Diamonds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Vegas Diamonds

De Vegas Diamonds gokkast is een slot machine vol glitter en glamour zoals je dat van Sin City gewend bent. Met een maximale prijs van 200.000 munten en een RTP van 96% en hoge variantie is dit een fruit slot voor zowel high stakes als low stakes spelers.

Het ontwerp is vergelijkbaar met Route 777 van Elk Studio’s dat ook een classic slot is met fantastische grafische beelden. Dit spel heeft 3 rollen, 3 rijen met vijf winlijnen.

Hoe speel je de Vegas Diamonds Gokkast?

Voor geld spelen op de Vegas Diamonds gokkast kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De wild symbolen zijn gecombineerd met een vermenigvuldiger van 2x tot 5x en vervangen alle andere symbolen behalve die van het ‘Fortune Wheel‘.

De symbolen bestaan uit traditionele fruit en bar symbolen waarbij het Vegas Diamonds symbool het meeste waard is. Drie Vegas Diamond symbolen zijn goed voor 3000 munten terwijl drie triple bar symbolen goed zijn voor 1500 munten.

Het dubbel bar is 800 munten waard bij een combinatie van drie en een enkel bar symbool is 400 munten waard als je er drie van weet te draaien.

De meloenen, citroenen en kersen zijn de symbolen met een lage waarde die vanaf 50 tot 150 munten waard zijn.

De Perfect Match Re-Spins

Zodra je identieke symbolen op de eerste twee rollen hebt wordt de perfect match re-spins functie actief. De eerste twee  rollen worden vastgehouden waarna je 3 re-spins krijgt op de derde rol.

Dit geldt tevens voor de bonus symbolen waarmee de winst flink op kan lopen.

Fortune Wheel Bonus Spel

Wanneer je drie Fortune Wheel bonus symbolen hebt gaat het bonusspel van start. Je krijgt nu drie draaibeurten aan het rad van fortuin dat bestaat uit drie wielen, brons, silver en goud.

De prijzen die je kunt winnen hebben we hieronder geplaatst;

  • Een level up naar een betere rad
  • 5 free spins met een 5x vermenigvuldiger op alle lijnwinsten
  • -1 free spin zodra je het bonus symbool krijgt

Betting Strategies

Uniek van alle Elk Studio’s slots is dat je een betting strategie kunt instellen. Het gaat om de volgende instellingen;

  • Optimizer
  • Leveller
  • Booster
  • Jumper

Zodoende kun je bepalen met hoeveel risico je wilt spelen.

Beoordeling van GokkastenStip

Elk Studio’s laat keer op keer zien dat het een top online slots ontwikkelaar is. Vegas Diamonds is prachtig vormgegeven en je krijgt echt het Las Vegas gevoel tijdens het spelen. Speel je liever een klassieke gokkast dat lijkt op de oude gokkasten uit de kroeg en snackbar van de jaren negentig? Probeer dan eens de Nudge Runner Jackpot van Stakelogic.

Via de bonus functies kun je torenhoge prijzen winnen en dat is natuurlijk een reden om te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip