Jurassic Party
4.0/5

Jurassic Party


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jurassic Party

Voordat de Chicxulubkrater werd gevormd door een asteroïde inslag waren dinosaurussen heer en meester. Volgens Jurassic Party van Relax Gaming hielden de dino’s ook van een feestje aan het strand. Op de achtergrond zien we dan ook een heerlijke strandsetting met uitklapbare stoeltjes, zandkastelen en zelfs een cocktail bar.

Op de rollen zien we verschillende party animals verschijnen, zo zie je dinosaurus eieren met zonnebrillen op en een paar prominente dino feestgangers. Dit alles met een paar prachtige neon verlichte uithangborden.

Er wordt gebruik gemaakt van het Cluster Pays spelmechanisme zodat symbolen van winnende combinaties verdwijnen en plaats maken voor nieuwe. De combo feature free spins bonus is vrij uniek want vooraf kun je via het selecteren van cocktails een aantal features selecteren. Via de mega bet optie krijg je een extra feature toegekend als je het bonusspel bereikt. Tot slot is er nog de ‘bonus buy’ optie waarmee je de bonusronde kunt kopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,47% dik boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling bedraagt 20.000x de inzet.

Werking van de Jurassic Party Slot

Jurassic Party bestaat uit een raster van 7×7 symbolen. Via Cluster Pays pak je een winnende combinatie als je een cluster van vijf identieke aangrenzende symbolen weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai.

Vier eieren voorzien van een zonnebril zijn het minste waard. Hiermee pak je een uitbetaling van 0,5x tot 50x de inzet als je een cluster van 40 stuks of meer weet te vormen. De vier dinosauriërs tellen als premium waarmee je minstens 1x de inzet (cluster van 5) tot maximaal 500x de inzet kunt winnen.

De wilds zijn vrij bijzonder want die kunnen overal landen en blijven staan totdat ze deel uitmaken van een winstcombinatie. Wilds kunnen op willekeurige momenten ook van een multiplier zijn voorzien en als je meerdere wild multipliers landt dan worden de vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld.

Optioneel kun je de Mega Bet feature activeren. Hiermee ontvang je een extra feature tijdens respins en de gratis spins bonusronde. De mega bet optie activeren kan voor een extra inzet van 50%.

Combo Respin

De combo respin feature wordt actief als je aan het einde van een draaibeurt tijdens het basisspel twee scatters in zicht hebt. Nu krijg je een respin toegekend waarbij twee willekeurige features worden toegekend. Het betreft de features die je tijdens de gratis spins bonus kunt selecteren.

Combo Free Spins Bonus

Als je drie neon verlichte Jurassic Party logo’s weet te landen dan win je 7 combo free spins. Je krijgt minstens twee extra features toegekend en elke extra scatter zorgt voor één extra feature. Nu krijg je eerst een strandhut met drie cocktails te zien. Dit is een pick & click spel waarmee features worden toegekend.

De features dat je via het selecteren van cocktails kunt verdienen zijn als volgt;

 • Symbol Turns Wild: een uitbetalende symbool veranderd in een wild symbool.
 • Symbol Expanding: een willekeurig uitbetalende symbool of het wild symbool kan in 2×2 formaat landen.
 • Random Wilds: elke draai worden er twee tot zes wilds aan het spel toegevoegd.
 • Extra Free Spins: je krijgt twee extra spins.
 • Symbol Upgrade: symbolen van eieren veranderen in premium dinosaurussen.
 • Extra Pick: er wordt een extra feature toegekend.

Als je tijdens de bonusronde een scatter weet te landen dan pak je 1 extra spin. Twee scatters leveren 2 spins op en een extra feature pick.

De bonusronde kopen

Als je het geduld niet kunt opbrengen om het bonusspel via het basisspel te bereiken dan kun je direct de bonusronde kopen. Dit kost 80x de inzet waarna je 7 gratis spins met twee feature picks ontvangt. Als de mega bet optie is ingeschakeld dan kost het 120x de inzet en krijg je een extra feature pick.

Wat vinden wij van de Jurassic Party Gokkast?

Jurassic Party is voorzien van een prachtig uitgewerkt thema en leuke extra features. Het basisspel is dankzij de wilds en combo respins goed te doen. De echte geldprijzen pak je pas tijdens de bonusronde waarmee de extra feature picks een belangrijke rol kunnen spelen.

Wij hebben tijdens onze testsessie genoten en via het gratis demospel kun jij dat ook doen. Dit spel is vanaf 19 april te spelen bij online goksites met het spelaanbod van Relax Gaming. Andere slots met een vergelijkbaar thema dat je kunt uitproberen zijn Raging Rex 2 van Play ‘N Go en Jurassic Park Gold van Microgaming.

Pluspunten
 • Wilds die blijven staan totdat ze deel uitmaken van een winstcombinatie
 • Respins met twee features als je 2 scatters landt
 • Gratis spins bonus met feature picks
 • Maximale winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
 • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip