Raging Rex 2
4.0/5

Raging Rex 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Raging Rex 2

Ook Play ‘N Go begint nu met slots met een torenhoge maximale winst. Raging Rex 2 is de opvolger van de populaire Raging Rex gokkast waar wij op een later tijdstip nog een review over zullen samenstellen. Play ‘N go heeft de features van het eerste deel behouden en verder uitgebreid. Het thema gaat over dinosauriërs tijdens de Jura tijdperk en heeft veel overeenkomsten met Jurassic World van Microgaming.

Ragins Rex 2 heeft een paar spannende features waaronder respins tijdens het basisspel waarmee twee soorten wilds worden vastgehouden en aan de wandel gaan. Als je de gratis spins bonus bereikt krijg je de keuze uit drie verschillende bonus opties. Des te meer spins je krijgt des te lager de risico. Lees snel verder om te ontdekken hoe het allemaal werkt.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,2% prima in orde. Controleer wel altijd eerst even welke RTP staffel het casino waar je speelt hanteert. De variantie is medium en de maximale winst met een enkele draai is 30.000x de inzet.

Hoe werkt de Raging Rex 2 Gokkast?

Het speelveld van Raging Rex 2 bestaat uit zes rollen, vier rijen met 4.096 manieren om te winnen. Voor geld spelen kan met de gebruikelijke Play ‘N Go inzetstaffel van €0,10 tot maximaal €100 per spin. Je pakt winst zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen.

Symbolen met een lage waarde bestaan uit fossielen met een voetafdruk waarmee je 1x tot 1,4x de inzet pakt bij zes stuks. Vier dinosaurussen tellen als premium en leveren een bedrag van maximaal 4x tot 6x de inzet op.

Het symbool van Rex en pasgeboren dinosauriërs tellen als wilds. De wild symbolen komen voor op de rollen 2 tot 6 en vervangen alle reguliere uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Respins

Zodra je het Rex symbool in zicht hebt wordt de respins feature actief. Je krijgt nu maximaal 5 respins afhankelijk van op welke rol je Rex weet te landen. Valt Rex op de laatste rol dan krijg je vijf respins en als hij op de 2e rol valt krijg je er slechts één.

Rex wordt vastgehouden waarna de respins van start gaan. Na elke respin wandelt Rex een vakje naar links. De kleine dinosaurussen blijven ook plakken en verschuiven ook na elke draai voor of achter Rex.

Gratis Spins Bonusspel

Als je drie eieren draait kun je aan het Raging Rex 2 bonusspel beginnen. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van welke bonusronde je selecteert. De keuze opties zijn als volgt;

  • Primal Fury: Hiermee pak je 8 tot 20 spins afhankelijk van hoeveel scatters je hebt gedraaid. Rex wordt vastgehouden en kan nu zowel naar links of rechts wandelen. Als je tijdens de bonus 2 draait pak je 6 spins en elke extra scatter is goed voor 3 extra spins.
  • Hatchling Mania: Het symbool van Rex is nu verwijderd en de kleine dinosaurussen blijven nu plakken en kunnen nu naar twee kanten wandelen. Bovendien kan er een multiplier van x2 tot x3 worden toegevoegd die met elkaar vermenigvuldigd worden als je er meer dan één hebt. Je ontvangt trouwens 7 spins voor drie scatters en elke extra scatter zorgt voor 3 extra spins.
  • Jurassic Mayhem: Hiermee ontvang je 5 tot maximaal 11 spins. Nu blijven beide wilds plakken en wandelen ze beide kanten op. Draai twee scatters voor 2 extra spins.

Wat vinden wij van de Raging Rex 2 Slot?

Het is niet eenvoudig om een goed vervolg slot te produceren maar met Raging Rex 2 is het Play ‘N Go goed gelukt. De kleine verschillen vergeleken met het eerste deel zijn summier maar doeltreffend. De respins feature komt tijdens het basisspel vaak voor zodat je niet compleet afhankelijk bent van de bonusronde.

Als het lukt om de gratis spins bonus te bereiken dan ontgrendel je de volledige winstpotentie van 30.000x de inzet, een groot verschil met de 5.000x van Raging Rex. Probeer dit spel zelf maar eens, het gratis demospel kun je bovenaan openen.

Een ander goed slot met een dinosaurus thema die we je onder de aandacht willen brengen is Raptor DoubleMax van Yggdrasil.

Pluspunten
  • Respin feature met wandelende wilds
  • Drie verschillende gratis spin features
  • Winstpotentie van 30.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben op dit spel niets aan te merken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip