Jurassic Park Gold
4.0/5

Jurassic Park Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jurassic Park Gold

Jurassic Park Gold is een gokkast ontwikkeld Stormcraft Studio’s dat onder het vaandel van Microgaming is uitgebracht. We gaan met dit weer terug naar de originele Jurassic Park film met acteurs als Sam Neil, Laura Dern, Jeff Goldblum en Richard Attenborough. De graphics zijn goed en de symbolen op de rollen zijn gevuld met personages en verschillende dinosauriërs. De laatste tijd zijn er verschillende branded slots uitgebracht, zo kwam NetEnt onlangs met de Knight Rider gokkast en Blueprint Gaming met The Goonies Return.

Stormcraft heeft een overweldigend aantal features toegevoegd. Als je dit spel opent zie je links van het speelveld een aantal jackpot meters en spaarmeters. Er zijn vier verschillende bonusrondes en alsof dat niet genoeg is kun je ook nog een wild chase bonusspel spelen. Als je meer wilt weten over de features kun je hierboven het demospel spelen of snel verder lezen.

De RTP van Jurassic Park Gold is 96% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst met een enkele spin is 8.000x de inzet.

Werking van de Jurassic Park Gold Slot

De Jurassic Park gokkast is opgedeeld in vijf rollen, vier rijen met 40 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,30 tot maximaal €40 per spin. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie tot vijf dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn draait.

De symbolen met de laagste waarde bestaan uit verschillende dinosaurussen waaronder Velociraptor, Pteranodon, Dilophosaurus en de T-Rex. Een winstcombinatie met vijf dezelfde dinosauriërs is goed voor een uitbetaling vanaf 1x tot 2x de inzet. De personages uit de speelfilm zijn meer waard. We zien hier John Hammond, Sarah Harding, Dr. Ian Malcolm, Ellie Satler en Alan Grant. Vijf dezelfde personages is goed voor een bedrag van 4x tot 10x de inzet.

Het logo telt als wild en vervangt alle andere uitbetalende symbolen als dit tot winst leidt. Vijf wilds is goed voor 125x de inzet.

Link & Win Feature

Om de Link & Win feature van Jurassic Park Goldte activeren zul je minimaal 6 powerball symbolen moeten landen. Eenmaal actief kun je extra rijen ontgrendelen door meer powerball symbolen te draaien. De powerball symbolen worden vastgehouden en je krijgt drie respins.

Met elke extra powerball symbool dat je weet te draaien wordt de respin teller weer op 3 gezet. Om extra rijen te ontgrendelen zul je 15, 20, 25 of 30 powerball symbolen moeten opsparen waarmee je respectievelijk de rijen 5, 6, 7 en 8 ontgrendeld. Tevens kan deze feature een jackpot prijs opleveren zoals we hieronder omschrijven.

Vier vaste Jackpots

De vaste jackpots staan links van het speelveld vermeld. Elke powerball kan een jackpot prijs opleveren. Het gaat om de Mini, Minor, Major en Mega jackpot waarmee je 15x, 30x, 100x en 8.000x de inzet kunt winnen. Om de hoofdprijs te pakken zul je wel het hele speelveld met powerballs moeten vullen en dat lijkt ons een lastige taak.

Gratis Spins Bonus

Met drie of meer scatters wordt de Jurassic Park Gold bonusronde geactiveerd. Er zijn vier verschillende bonusrondes maar die moet je eerst vrijspelen door meerdere malen de free spins bonus te bereiken. Het eerste bonusspel is de Dilophosaurus bonus waarmee je maximaal 3.600x de inzet kunt winnen. Je krijgt hier 12 gratis spins met een wild win vermenigvuldiger van x2, x5 of x8. De Wild Chase feature kan hier 4 extra spins opleveren.

Als je vier keer de gratis spins bonus hebt bereikt ontgrendel je de Velociraptor bonus. Je ontvangt hiermee 9 spins met een wild win multiplier van x2, x5 of x8. Via de Wild chase kun je hier acht extra spins verdienen.

Zodra je de bonusronde 8 keer hebt bereikt wordt de Spinoaurus bonus ontgrendeld. Ook hier krijg je winst vermenigvuldigers toegekend en de maximale winst is 4.000x de inzet. Ook hier is de wild chase actief dat voor 12 extra spins kan zorgen.

Dan rest nog de Tyrannosaurus Rex bonus. Om dit bonusspel te ontgrendel moet je minstens 15 scatters hebben opgespaard via de Wild Storm meter. Je krijgt nu slechts een enkele spin maar met de Wild Storm feature waarmee tot vijf rollen gevuld met wilds kunnen worden.

Wild Chase

De wild chase feature komt dus alleen bij de eerste drie bonusrondes voor. Nu laten wild symbolen een brandmerk achter en als een nieuwe wild op een gebrandmerkt positie valt wordt de complete rol voor de desbetreffende draaibeurt wild. Tijdens Dilophosaurus is dat rol 3, tijdens Velociraptor zijn dat de rollen 2 en 4 en tijdens Spinosauris zijn dat de rollen 2, 3 en 4.

Wat vinden wij van de Jurassic Park Gold Gokkast?

Jurassic Park Gold is gebaseerd op de eerste Jurassic Park gokkast. Het is een prima vervolg maar ons inziens is Jurassic World Raptor Riches iets beter. Als je een liefhebber bent van gokkasten met een film thema dan is dit er zeker een om te spelen.

De vele features maken dit spel een beetje chaotisch maar kunnen tegelijkertijd ook een mooie winst opleveren. Vergeleken met de eerste gokkast is er een nieuwe Link & Win feature en zijn er vier vaste jackpots toegevoegd.

Het is zeker de moeite waard om Jurassic Park Gold uit te proberen. Voor geld spelen kan bij het betrouwbare online casino van Bet365.

Pluspunten
  • Perfect voor liefhebbers van de eerste Jurassic Park film
  • Link & Win Feature
  • Vier vaste Jackpots
  • Ontgrendel verschillende bonusrondes
Minpunten
  • Teveel features waardoor het spel chaotisch wordt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip