Jumbo Joker
4.0/5

Jumbo Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jumbo Joker

De Jumbo Joker fruitautomaat van Betsoft is een klassieke speelautomaat met een basisspel en bovenspel. De gokkast heeft traditionele fruitsymbolen waarbij de joker belangrijke rol speelt.

Betsoft produceert wel vaker klassieke fruitautomaten en is daarmee begonnen toen zij zijn opgericht. Het theoretische uitbetalingspercentage van de Jumbo Joker is 95% en de variantie schatten wij in op medium.

Een andere fruitkast met jokers is Dark Joker van Spearhead Studios.

Hoe werkt de Jumbo Joker Fruitautomaat?

Tijdens het onder spel verdien je punten die worden opgespaard op de Jumbo Meter waarmee je het bovenspel kunt spelen. Je hebt 20 of meer punten nodig om de Jumbo Meter te activeren en de prijs staffels zijn afhankelijk van jouw inzet tijdens het bovenspel.

Gokken voor geld kan vanaf €0.20 tot maximaal €10 tijdens het onder spel maar bij voldoende punten op de Jumbo Meter kun je in het vervolgspel met een inzet tot wel 200 munten per beurt spelen. De symbolen bestaan uit allerlei fruitsoorten, jokers, schatkisten, zevens en gouden bellen.

De schatkist levert de hoogste betaling op van 200 credits als je er drie van weet te landen met een  inzet van 1 credit maar loopt op tot 400 munten zodra je met 10 credits speelt. Hieronder geven wij beknopt weer welke uitbetalingen de kast oplevert.

Welke winnende combinaties zijn er?

De hoogte van winnende combinaties wordt bepaald door de inzet waarmee je speelt, hieronder kun je zien welke combinaties het meeste opleveren tijdens het basisspel;

  • Inzet staffel 1: drie schatkistjes 200 munten, drie jokers 10 tot 200 munten
  • Inzet staffel 10: drie schatkistjes 2.000 munten, drie jokers 20 tot 400 munten

Hieronder kun je de beste combinaties inzien tijdens het vervolgspel

  • Inzet staffel 20: drie zevens 800 munten, drie jokers 100 tot 2000 munten
  • Inzet staffel 40: drie zevens 2000 munten, drie jokers 100 tot 2000 munten

Bij een inzet van 100 munten telt de joker op de middelste rol als scatter met een prijs van 100 tot 2000 munten en bij een inzet van 200 munten is de joker een scatter op elke rol.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip