Jolly Roger 2
4.0/5

Jolly Roger 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jolly Roger 2

Jolly Roger 2 is een gokkast van Play ‘N Go dat als opvolger van de in 2012 uitgebrachte Jolly Roger gokkast moet dienen. Gelukkig heeft Play ‘N Go flinke verbeteringen aangebracht want de eerste variant was dermate slecht waardoor spelers snel uitweken naar andere fruitkasten.

Slots met thema’s over piraten zijn er in overvloed, denk maar eens aan Jolly Dicers van Dice Labs of Pirate Kingdom Megaways van Iron Dog Studio.

Toch is het Play ‘N Go goed gelukt om niet alleen een mooie piraten thema te creëren maar ook volop leuke features toe te voegen zoals een Compass Feature, de Bottle Rum Free Spins, een Treasure Hunt en meer.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de volatiliteit is medium.

Hoe werkt de Jolly Roger 2 Gokkast?

Het speelvlak van Jolly Roger 2 is geplaatst aan de roer van het dek en bestaat uit vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Inzetten kan via de gebruikelijke Play ‘N Go inzetstaffel vanaf 20 eurocent tot 100 euro per spin.

De premium symbolenbestaan uit een schatkist, diamanten, een gouden kruis en een doodskop. Vijf dezelfde premiums levert een uitbetaling vanaf 5x tot 10x de inzet op.

jolly roger 2 gokkast

Een set aan kaartsymbolen is minder waard, hiermee pak je bij vijf stuks 1x tot 2,5x de inzet.Een piratenvlag telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

Tijdens het basisspel is er een Compass Feature waarmee je op random momenten een extra multiplier kunt verdienen. Het gaat om vermenigvuldigers van minstens x2 tot maximaal x10. De maximale winst dat  je kunt behalen met Jolly Roger 2 bedraagt 5.000x de inzet.

De Bonus Quest Feature

Zodra je drie scatters op de rollen 1, 3 en 5 weet te landen dan gaat de Bonus Quest feature van start.

Nu is het aan jouw om via een Pick en Click spel een geschikte ‘Quest’ te selecteren. Je krijgt nu twaalf perkamenten te zien die je mag selecteren totdat je drie dezelfde perkamenten hebt waarmee je één van de volgende bonusrondes kunt spelen;

 • Instant Prices: Je ontvangt een geldprijs van 2x tot 20x de inzet
 • Bottle of Rum Free Spins: Je krijgt één gratis draaibeurt waarbij je één van de vijf flessen rum moet selecteren. Je kunt flessen blijven selecteren totdat je een giftige fles te pakken hebt waarna de bonusronde wordt beëindigd. Elke fles dat niet giftig is zorgt ervoor dat de desbetreffende rol volledig tot wild wordt getransformeerd.
 • Treasure Hunt: Hiermee verdien je 10 gratis spins. Tijdens de free spins zie je onderaan het speelveld een kaart met een markering erop. Na elke free spin verplaatst het schip zich richting de markering op de kaart. Als het lukt om de markering te bereiken ontvang je 2 tot 3 extra spins en wordt het spel met multipliers, wilds en worden de symbolen opgewaardeerd.
bottle of rum spins

Battle Free Spins

Dit is de ultieme bonusronde want nu neemt jouw schip het op tegen een van de andere schepen. Je krijgt drie levens en de bonusronde wordt pas beëindigd zodra alle levens verspeelt zijn. Er zijn drie tegenstanders die je kunt verslaan, het gaat om een Brits, Portugees of Nederlands schip.

Het speelveld bestaat nu uit drie rollen met drie rijen en de symbolen worden vervangen door kaper en piraten munten. De winnaar is diegene die de meeste munten weet te landen.

Per schip dat je verslaat kun je een van de volgende features ontgrendelen;

 • Brits Schip: Alle premium symbolen worden nu getransformeerd naar schatkist symbolen.
 • Portugees Schip: Er worden tot twee types symbolen tot wilds getransformeerd.
 • Nederlands Schip: Drie rollen vertonen hetzelfde symbool

Dit is echt een leuke bonusspel waar je de tijd voor kunt nemen.

Wat is onze beoordeling van de Jolly Roger 2 Gokkast?

Als je op zoek bent naar een slot waarbij de spannende bonusronde een kwartier kan duren dan is het spelen van Jolly Roger 2 een vette aanrader.

Op visueel vlak is het genieten geblazen en tijdens de bonus krijg je ook nog allerlei cinematische trailers te zien. Ook in het basisspel is Jolly Roger 2 dankzij de Compass Feature bovengemiddeld. Als je een liefhebber bent van slots met een piraten thema dan kunnen we je ook het spel Pirate Kingdom Megaways aanbevelen.

Pluspunten
 • Random vermenigvuldiger van 2x tot 10x via de Compass Feature
 • Pick & Click spel om de bonusronde te selecteren
 • Drie verschillende bonusrondes
 • Perfect uitgevoerde piraten thema
Minpunten
 • DeRTP is variabel zodat online goksites ook een lagere RTP kunnen hanteren
© Copyright 2023 Gokkasten Stip