Pirate Kingdom Megaways
4.0/5

Pirate Kingdom Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pirate Kingdom Megaways

Iron dog Studio behoort tot de kleinere spelontwikkelaars en dankzij een licentie van BTG hebben zij hun eerste Megaways slot Pirate Kingdom Megaways ontwikkeld. Dit spel is al sinds september 2019 bij online casino’s te spelen en vanaf vandaag kun je op GokkastenStip.nl gratis genieten van dit spel.

Slots met een piraten thema zijn er in overvloed zoals Caribbean Anne van Kalamba en de waanzinnige Pirate Gold van Pragmatic Play maar het is Iron Dog Studio goed gelukt om er toch iets unieks van te maken.

Behalve het thema is ook de gameplay goed uitgevoerd en dankzij de wild multipliers tijdens het basisspel en een ‘Buy Free Spins’ knop waarmee je direct de bonusronde kunt spelen zul je jezelf niet snel vervelen. De maximale uitbetaling bedraagt maar liefst 40.000x de inzet en bij een inzet van 20 euro kun je maximaal 800.000 euro winnen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,20% bovengemiddeld en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Pirate Kingdom Megaways Gokkast?

Het speelveld van Pirate Kingdom Megaways heeft een standaard Megaways opstelling met zes rollen en twee tot zeven symbolen per rij. Wat echter opvalt is dat er geen top rol met vier symbolen aanwezig is, Iron Dog heeft wat dat betreft iets unieks bedacht maar daarover straks meer.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Zoals gebruikelijk verdwijnen symbolen van winstcombinaties om plaats te maken voor nieuwe via het Avalanche mechanisme.

De premium symbolen bestaan uit het stuurwiel, een schatkist, de schavuit, een roodharige dame en de kapitein van het schip die het meeste waard is. Zes premium symbolen leveren een bedrag op vanaf 1,5x de inzet tot maximaal 25x de inzet op voor de kapitein.

Een lagere waarde is toegekend aan de speelkaarten A, K, Q, J, 10 en 9 waarmee je bij zes stuks slechts 0,6x tot 1x de inzet pakt.

Er zijn twee soorten wilds, een regulier wild en een multiplier wild die beiden alle andere symbolen vervangen.

Beiden wilds komen in de basis en tijdens free spins alleen voor op de rollen 2,3,4,5 en 6 en de wild multiplier kan maximaal drie keer vallen waarbij de wilds met elkaar vermenigvuldigt worden zodat je bij 3x 2x wilds een totale vermenigvuldiger van 8x pakt.

De gratis Spins Bonus

De free spins bonus kun je bereiken door vier achtereenvolgende winstcombinaties te draaien of door de bonusronde te kopen waar je straks meer over kunt ontdekken.

Tijdens het basisspel spaar je een anker op per winnende combinatie dat je draait. Je hebt er vier van nodig waarmee je acht gratis spins verdient en voor elke daaropvolgende winstcombinatie ontvang je twee extra spins tot maximaal 14.

Bovendien ontgrendel je extra features zoals;

  • een 1x multiplier dat per winstcombinatie oploopt
  • zodra je vier ankers opspaart krijg je 2 extra spins en elke extra winnende combinatie levert je nogmaals 2 free spins op en dat kan ongelimiteerd doorgaan
  • de multiplier kan ongelimiteerd oplopen
  • als je zeven dezelfde symbolen op een rol weet te krijgen dan wordt de Locked Reel feature geactiveerd en wordt de rol voor het restant van de bonus vastgehouden en krijg je ook nog een 1x  multiplier

De bonusronde is spectaculair want je kunt ontzettend veel extra spins verdienen en als het je snel lukt om de locked reel feature te pakken dan wordt het vormen van winstcombinaties wel heel eenvoudig.

De Buy Free Spins Feature

Als je ongeduldig bent en direct de bonus wilt spelen dan kun je de bonusronde kopen, er zijn een aantal opties;

  • bij 130x de inzet pak je 10 spins en een locked reel of 90x de inzet zonder locked reel
  • bij 80x de inzet pak je 10 spins en een locked reel of 50x de inzet zonder locked reel
  • bij 40x de inzet pak je 10 spins en een locked reel of 30x de inzet zonder locked reel

Ons advies is om eerst te proberen via het basisspel de free spins te pakken, lukt dat niet dan kun je altijd nog de bonusronde kopen.

Wat vinden wij van de Pirate Kingdom Megaways Gokkast?

Iron Dog Studio heeft met hun eerste Megaways slot een topper afgeleverd. Via de wild multiplier kun je tijdens het basisspel mooie winsten pakken en de ankers opsparen om de free spins bonus te behalen is ook leuk bedacht.

Dat je de bonusronde direct kunt kopen is ook mooi meegenomen. Wij hebben in ieder geval genoten van dit demospel en hopen  dat jij dat ook doet.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip