Jambo Cash
4.0/5

Jambo Cash


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jambo Cash

Jambo Cash is een online slot van Jade Rabbit Studio dat in augustus 2018 is uitgebracht. Het thema is overduidelijk gebaseerd op Afrika en dat is te zien aan de prachtige tribaal maskers dat je als symbolen op de rollen ziet. Ook de savanne op de geanimeerde achtergrond verklapt de locatie van dit spel. Op grafisch vlak is dit spel niet heel bijzonder maar het spelverloop maakt dat enigszins goed. Het is in ieder geval een iets warmere setting dan ons vorig slot review North Guardians van Pragmatic Play.

Wat features aangaat kan je tijdens het basisspel van Jambo Cash genieten van instant cash prijzen en wild vermenigvuldigers. Als je de bonusronde weet te bereiken dan worden symbolen met een lage waarde vervangen door instant cash prijs symbolen. Het is helaas niet mogelijk om de bonusronde te kopen. Je bent dus afhankelijk van het draaien van minstens drie scatters.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,60% dik boven het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale winst bedraag 12.056x de inzet.

Jambo Cash specificaties

SoftwareJade Rabbit Studio
Release Datum13/07/2021
RTP96,60%
VariantieHoog
Winlijnen4.096 ways to win
Rollen6
Rijen4
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€200
Maximale winst12.056x de inzet

Werking van de Jambo Cash Gokkast

Jambo Cash is een 6-reel gokkast met 4 rijen en 4.096 manieren om te winnen. Een winstcombinatie vormen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €200 per draai.

jambo cash gokkast

De standaard uitbetalingen van winnende combinaties zijn niet heel bijzonder maar daar tegenover staat dat er 4.096 ways to win zijn. Speelkaart symbolen leveren uiteraard het minste op. Met zes stuks van dezelfde soort pak je een uitbetaling van 0,4x tot 0,5x de inzet. De tribale maskers zijn meer waard en leveren maximaal 1x tot 5x de inzet op.

De Instant Cash symbolen zijn voorzien van een geldprijs van 1x tot 500x de inzet. Je dient er wel een winnende combinatie met drie stuks van links naar rechts te vormen. De cashprijs symbolen kunnen ook nog door de wild multipliers worden vermenigvuldigt, daarover meer hieronder.

Wild Multipliers

De wild masker van Jambo Cash telt dus als wildsymbool en kan alle symbolen vervangen (behalve de scatter) om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen. Het wildsymbool is tevens voorzien van een vermenigvuldiger van x1 tot x5.

Als je meerdere wilds tegelijk weet te landen dan worden alle vermenigvuldigers eerst bij elkaar opgeteld voordat ze op de winstcombinatie worden toegepast.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie scatters landt gaat de gratis spins bonus van start. Symbolen met een lage waarde kunnen nu naar cashprijs symbolen worden geconverteerd. Je krijgt eerst de keuze uit de volgende vier opties;

  • 15 spins waarbij één kaartsymbool in een cashsymbool veranderd.
  • 10 gratis spins met 2 kaartsymbolen die in cashsymbolen veranderen.
  • 5 gratis spins waarmee 3 kaartsymbolen in cashsymbolen veranderen.
  • Een mysterieoptie (combinatie van bovenstaande opties).

Als je tijdens het bonusspel opnieuw drie scatters weet te landen wordt er weer een kaartsymbool in een cashsymbool veranderd. Als je alle speelkaarten hebt geconverteerd en je pakt een retrigger dan ontvang je een extra spin.

Wat vinden wij van de Jambo Cash Slot?

Jambo Cash is een vermakelijke videoslot dat ook tijdens het basisspel een mooie beloning kan opleveren. De wild multipliers vallen regelmatig en als je dan ook een winstcombinatie met cashprijzen maakt dan kan het hard gaan. Je bent dus niet compleet afhankelijk van het bonusspel.

Als het lukt om de bonusronde te bereiken dan zijn er dus meer cashsymbolen te maken. Ons advies is om 10 gratis spins te selecteren waarmee 2 kaartsymbolen worden geconverteerd. Dat is een middelmatige risico dat toch nog een mooi geldbedrag kan opleveren.

Als je een liefhebber bent van slots met een avontuurrijke thema dan kunnen wij je Spirit of Adventure van Pragmatic Play aanbevelen. Hierboven kan je voorlopig genieten van de gratis demoversie van Jambo Cash.

Pluspunten
  • Instant cashprijs symbolen
  • Wild vermenigvuldigers tijdens het basisspel
  • Vier verschillende bonusronde opties
Minpunten
  • De hoge variantie maakt dit een alles of niets spel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip