Spirit of Adventure Gokkast
4.0/5

Spirit of Adventure Gokkast


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Spirit of Adventure Gokkast

Spirit of Adventure is een online videoslot met een thema over een vrouwelijke avonturier die de wereld rondvliegt. Dit spel is het resultaat van een samenwerking tussen Reel Kingdom en Pragmatic Play. Het thema heeft een jaren dertig uitstraling met de vrouwelijke piloot als hoofdrolspeelster en op de rollen symbolen van objecten die tijdens een reis rond de wereld zijn verzameld. Op grafisch vlak ziet Spirit of Adventure er prima uit en hieronder kun je ontdekken welke features zijn inbegrepen.

Met Spirit of Adventure moet je het voornamelijk hebben van de gratis spins bonsronde die je trouwens ook direct kunt kopen. Tijdens het basisspel is er een wild symbool waarmee je sneller winst kunt maken. Bovendien zijn de standaard uitbetalingen van winstcombinaties ook niet verkeerd. Als je de bonusronde hebt gespeeld en je hebt een winst lager dan 2.250x de inzet dan kan je optioneel een mysterieprijs selecteren. Let er wel op dat de mysterieprijs ook lager uit kan vallen dan de winst dat je al hebt.

De RTP is 96,60% maar let altijd even op welke RTP staffel het casino gebruikt. In het ergste geval moet je het doen met 95,60% of zelfs 94,55%. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt 5.100x de inzet.

Werking van de Spirit of Adventure Gokkast

Spirit of Adventure is een 5-reel slot met drie rijen en 10 vaste lijnen. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen (uitgezonderd het top premium symbool) van links naar rechts op een van de vaste lijnen draait. Inzetten kan vanaf Є0,10 tot maximaal Є100 per spin.

De symbolen tijdens het basisspel bestaan uit speelkaarten 10, J, Q, K, A waarmee je bij vijf van dezelfde soort een uitbetaling van 10x de inzet pakt. Verschillende edelstenen tellen als premium en zorgen maximaal voor een bedrag van 50x tot 200x de inzet.

Er zijn ook nog verschillende relikwieën waarmee je bij vijf stuks 20x de inzet verdient. Onze avonturierster telt als wild en kan alle uitbetalende symbolen vervangen om winstcombinaties aan te vullen. Helaas worden de wilds pas tijdens de gratis spins bonus toegevoegd.

Gratis Spins Bonusspel

Er zijn twee manieren om het bonusspel van Spirit of Adventure te bereiken. De eerste manier is door minstens drie scatters te draaien waarna je 8 spins krijgt. Elke extra scatter levert dan nog 2 extra spins op zodat je maximaal 12 spins kunt winnen. De andere manier is om het eiland symbool op de derde rol te landen waarmee je direct 12 spins pakt.

Het wild symbool wordt nu aan het spel toegevoegd en symbolen van relikwieën tellen nu als geldsymbolen en hebben een waarde van x2 tot x5.000x de inzet. Het wild gaat nu elke draai aan de wandel en verzamelt alle relikwieën die het wild horizontaal, verticaal of diagonaal aangrenzen. Elke keer dat een relikwie wordt opgespaard wordt het ook aan een meter toegevoegd dat je kunt vullen en waarmee je de volgende extra multipliers mee verdient.

  • Na het verzamelen van vier zwaarden wordt de multiplier met x2 verhoogt.
  • Zodra je vier schijven hebt verzameld wordt de waarde met x3 verhoogt.
  • Met drie kelken wordt de waarde van volgende kelken met x5 verhoogt.
  • Drie opgespaarde maskers zorgt ervoor dat de multiplier met x10 wordt verhoogt.

Behalve het verhogen van de relikwie multipliers ontvang je ook elke keer nog eens 3 tot 5 extra spins. Zodra de free spins verspeeld zijn verschijnt het symbool van een totem. Nu wordt de totem elke spin willekeurig verplaatst totdat het wild symbool en totem symbool in hetzelfde vakje landen.

Mysterieprijs

Als je aan het einde van het bonusspel een bedrag lager dan 2.250x de inzet hebt gewonnen kan je optioneel een mysterieprijs selecteren. De mysterieprijs kan hoger of lager uitpakken dus wees voorzichtig met deze optie. Ons advies is om de mysterieprijs alleen te accepteren als je minder dan 100x de inzet wint.

Het bonusspel kopen

Als je geen zin hebt in het basisspel kan je voor een bedrag van 100x de inzet de bonusronde kopen. Je pakt dan minstens 8 spins en maximaal 12 gratis spins.

Wat vinden wij van de Spirit of Adventure Slot

Als je op zoek bent naar een avontuurrijke gokkast met verschillende manieren om het bonusspel te ontgrendelen dan is Spirit of Adventure een aanrader. De standaard uitbetalingen van winstcombinaties zijn redelijk en de bonusronde bereiken is niet heel moeilijk. Ongeduldige spelers kunnen zelfs gebruik maken van de ‘Bonus Buy’ optie.

Andere slots met een thema gebaseerd op avonturiers is Temple Tumble 2, een jackpot slot van Relax Gaming en Gonzo’s Gold van NetEnt.

Pluspunten
  • Leuk uitgewerkte avonturier thema
  • Twee manieren om gratis spins te verdienen
  • Een Bonus Buy optie
  • Gratis spins bonus waarbij je relieken kunt opsparen
Minpunten
  • Een paar extra features tijdens het basisspel had mooi geweest
© Copyright 2023 Gokkasten Stip