North Guardians
4.0/5

North Guardians


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » North Guardians

Voor de gokkast North Guardians van Pragmatic Play kunnen we weer de winterkleding uit de kast halen. Het Vikingthema is prima uitgevoerd en is terug te zien aan de symbolen op de rollen en de omliggende omgeving. Het verhaal speelt zich af in een dorp dat uit het verre noorden. De graphics zijn goed maar dat zijn wij van GokkastenStip inmiddels wel gewend van deze spelprovider. Het thema is tot in de kleinste details uitgevoerd.

Het Wild Pattern Wheel mechanisme staat centraal bij North Guardians. Dit is een nieuwe feature dat voor wildpatronen kan zorgen. Hiermee kan een rad geactiveerd worden waarmee je een volgende level kunt behalen of een patroon aan wildsymbolen kunt ontgrendelen. Als je de gratis spins bonus bereikt is de Wild Pattern Wheel feature met elke draai actief. Waar mogelijk kunnen spelers direct het bonusspel kopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,46% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draai is 5.000x de inzet.

North Guardians specificaties

SoftwarePragmatic Play
Release Datum28/04/2022
RTP96,46%
VariantieHoog
Winlijnen50
Rollen5
Rijen5
Minimale inzet€0,50
Maximale inzet€100
Maximale winst5.000x de inzet

Werking van de North Guardians Gokkast

HHet speelveld van North Guardians bestaat uit een raster van 5×5 symbolen met 50 vaste lijnen. De RTP is variabel zodat online goksites zelf kunnen bepalen welke staffel zijn hanteren. Let dus altijd even op met welke RTP je speelt. Inzetten kan vanaf €0,50 tot maximaal €100 per draai. Zodoende is dit spel niet echt geschikt voor spelers met een beperkt budget.

Winnen doe je door drie dezelfde symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen te landen. Vijf runenstenen leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 0,48x tot 0,8x de inzet. Een bijl, schild, hoorn, muntstuk en de twee Vikingen tellen als premiums. Hiermee pak je maximum bedrag van 1,2x tot 10x de inzet.

Het symbool van Odin telt als wild en vervangt alle uitbetalende symbolen om een winnende combinatie te vormen. Met vijf wilds pak je 15x de inzet.

Wild Pattern Wheel

Via de wild pattern wheel van North Guardians kan je extra features ontgrendelen. Het is een vrij nieuw concept waarvan wij vermoeden dat we het vaker gaan zien. Achter de symbolen verplaatsen er elke draai twee helften van een symbool zich op het speelveld. Als beide helften op dezelfde positie landen wordt dan wordt de wild pattern wheel feature actief.

Rechts van het speelveld zie je een verticaal rad dat gaat draaien. Het pijltje kan op ‘Level Up‘ of een op een wildpatroon aan wilds terechtkomen. Met Level Up krijg je nog een draai aan het rad met verbeterde wildpatronen. Via de wildpatronen wordt het patroon aan wilds aan het speelveld toegevoegd. Er zijn in totaal vijf levels en het is mogelijk om het gehele speelveld met wilds te vullen.

Gratis Spins Bonus

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je minstens drie scatters nodig. De scatters hebben geen invloed op het aantal spins dat je ontvangt. Je ontvangt 5 gratis spins waarbij de wild pattern feature elke draai actief is. Het wordt nu dus een stuk eenvoudiger om het complete speelveld met wilds te vullen.

Het rad start met Level 1 en als je een hogere level weet te ontgrendelen wordt dat tussendoor niet gereset. Elke keer dat je een nieuwe level bereikt ontvang je 2 extra spins, alleen bij level 5 ontvang je slechts één extra spin.

Waar mogelijk kan je voor 100x de inzet direct het bonusspel kopen. Een nadeel hiervan is dat de RTP dan met 0,11% wordt verlaagd.

Wat vinden wij van de North Guardians Slot?

Het thema van North Guardians is leuk uitgevoerd en de wild pattern wheel zorgt ervoor dat je wilt blijven spelen. Toch ligt de focus van dit spel voornamelijk op de bonusronde. Het kan even duren eer je drie scatters weet te landen en dan komt de bonus buy optie goed van pas.

Wij hadden liever gezien dat de minimale inzet iets lager was uitgevallen want €0,50 per spin kan hard aantikken. Ook de maximale uitbetaling had ons inziens opgeschroefd mogen worden. de kans dat je 5.000x is namelijk klein.

Als je liefhebber bent van slots met een ijskoud thema dan kunnen wij je Let it Slide van Jade Rabbit aanbevelen. Bovenaan kan je alvast genieten van het demospel. Voor geld spelen kan prima bij Circus Casino waar je als nieuwe speler van 24+ een royale welkomstbonus kunt claimen.

Pluspunten
  • Prachtig Vikingthema
  • Nieuwe Wild Pattern Wheel feature
  • Gratis spins bonusronde waarbij de wil pattern wheel elke spin actief is
Minpunten
  • Een vrij hoge minimale inzet
  • De kans op de maximale uitbetaling is vrij klein
© Copyright 2023 Gokkasten Stip