Hex
4.0/5

Hex


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hex

Hex is een online gokkast van Relax Gaming dat ons direct aan Voodoo Gold van Elk Studio’s deed denken. De vormgeving is bijzonder goed uitgevoerd met op de achtergrond een oude laboratorium waarbij symbolen in een soort houten bekisting zijn gezet. De symbolen bestaan uit allerlei voodoo elementen, zo is er een voodoo pop, zijn er allerlei toverdrankjes, slangen, kippenpoten en toverboeken. Dit spel behoort zeker in ons lijstje thuis met de beste Halloween gokkasten.

Tijdens het basisspel van Hex kun je profiteren van een Mystery Reveal feature. Een tovenares verschijnt op de laatste rol waarna symbolen met een omlijsting in hetzelfde symbool of wilds veranderen. De bonusronde bestaat uit gratis spins waarbij een extra rij wordt toegevoegd waarmee het aantal manieren om te winnen wordt opgeschroefd. Tot slot kunnen spelers die niet het geduld kunnen opbrengen om op een reguliere manier de bonus te ontgrendelen het besluit nemen om de bonusronde te kopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,43% ruim boven het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt 25.000x de inzet.

Werking van de Hex Gokkast

Hex is een 5-reel gokkast met drie rijen en standaard 243 ways to win. Het aantal manieren om te winnen stijgt naar 1.024 zodra je het bonusspel bereikt. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €30 per draai. Er wordt gebruik gemaakt van het adjacent reels spelmechanisme. Je hebt minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts nodig en het maakt niet uit waar ze op de rollen verschijnen.

Vijf verschillend gekleurde toverdrankjes leveren het minste op. Draai er vijf van dezelfde soort van voor een bedrag van 0,5x tot 2,1x de inzet. Een kippenpoot, tarotkaarten, slang, voodoo pop en schedel tellen als premium. Hiermee pak je een uitbetaling van 2x tot 10x de inzet.

Het wild symbool is niet te missen en komt op alle rollen voor. Behalve dat dit symbool alle andere uitbetalende symbolen kan vervangen zorgen vijf wilds voor 20x de inzet.

Mystery Reveal Feature

Een extra element dat regelmatig voorkwam tijdens onze testsessie is de mystery reveal feature. Op de laatste rol kan een zilveren of gouden tovenares landen. Via dit symbool worden alle symbolen die een lichtblauwe omlijsting hebben in hetzelfde symbool verandert. Als je de gouden tovenares draait dan veranderen de symbolen met een omlijsting in wilds.

Gratis Spins Bonus

Zodra je 3, 4 of 5 scatters weet te landen dan ontvang je respectievelijk 10, 12 of 15 spins. Elke keer als je een scatter weet te landen ontvang je een extra draaibeurt. Er wordt nu ook een extra rij toegevoegd zodat er 1.024 ways to win ontstaan.

De omlijsting waarvan de symbolen door de tovenares worden getransformeerd blijven nu voor het restant van de bonusronde staan. Zo wordt het mogelijk om vrijwel het gehele speelveld met omlijste symbolen te vullen.

De Bonusronde kopen

als je het geduld niet kunt opbrengen om via het basisspel de bonusronde te bereiken dan kun je voor 100x de inzet de bonusronde kopen. Een voordeel hiervan is dat de RTP nu stijgt naar 96,58%. Gebruik deze optie uitsluitend als je over voldoende speelbudget beschikt.

Wat vinden wij van de Hex Slot?

Nadat wij Hex uitgebreid getest hebben kunnen wij concluderen dat dit een ontzettend leuke gokkast om te spelen is. Er zijn niet al teveel features waardoor je snel door hebt wat er gaande is. De tovenares valt regelmatig zodat je voortdurend van symbool transformaties kunt profiteren. De gouden tovenares valt trouwens minder vaak.

De bonusronde is prima uitgevoerd en de achterblijvende omlijstingen zorgen aan het einde van het bonusspel ervoor dat je vrijwel het gehele speelveld met hetzelfde symbool kunt vullen. Probeer eerst maar eens het gratis demospel. Een andere leuke gokkast dat wij je kunnen aanbevelen is Perfect Potions Megaways van Light & Wonder.

Pluspunten
  • De tovenares kan symbolen naar hetzelfde symbool transformeren
  • Gratis spins bonus waarbij omlijstingen na transformatie blijven staan
  • Maximale winstpotentie van 25.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip