Top 10 Halloween Gokkasten

Home » Top 10 Halloween Gokkasten

Hoewel Halloween wordt gevierd in de nacht van 31 oktober is het voor liefhebbers van gokkasten met ene griezelig horror thema leuk om tijdens de donkere dagen voor en na Halloween te genieten.

Denk bijvoorbeeld aan slots met thema’s van monsters, geesten, vampieren en lycans.

Op GokkastenStip.nl kun je tal van dit soort spelletjes vinden maar wij hebben een lijst opgesteld met de top 10 Halloween gokkasten zodat je niet verder hoeft te zoeken.

Ben jij benieuwd naar de top 10 Halloween slots? Lees dan snel verder.

Wil je trouwens gelijk voor geld gokken dan is een account aanmaken bij Betcity de moeite waard want zij hebben een goed welkomstbonus voor nieuwe spelers.

1. Halloween Jack van NetEnt

halloween jack

Op nummer één hebben wij Halloween Jack van NetEnt geplaatst vanwege het feit dat dit een gokkast is met een bijzonder mooi uitgewerkte thema heeft en voldoende extra features bevat.

Dit spel is griezelig goed en heeft extra features zoals een walking wild dat rechtstreeks uit de ‘Walking Dead’ series lijkt te komen en drie extraatjes tijdens de free spins bonusronde.

De maximale uitbetaling bedraagt maar liefst 600.000 munten! Speel Halloween Jack hier gratis!

2. Hand of Anubis van Hacksaw Gaming

hand of anubis

Hand of Anubis is een waanzinnige en griezelig slot dat in 2022 door Hacksaw Gaming is uitgebracht. Wij hebben dit spel een welverdiende tweede plaats gegeven op onze lijst met top Halloween slots. Zowel tijdens het basisspel als de spectaculaire bonusrondes zijn er extra mogelijkheden.

Gedurende het basisspel zijn er zogenaamde soul orbs waaraan oplopende vermenigvuldigers zijn gekoppeld. Er zijn twee verschillende bonusrondes en het bonusspel dat je gaat spelen is afhankelijk van het aantal scatters dat je draait.

Met drie scatters speel je de Underworld Bonus terwijl vier scatters toegang tot de Judgement Bonus oplevert. Via de bonussen ontgrendel je de volledige winstpotentie van 10.000x de inzet.

3. Zombie Queen van Kalamba Games

zombie queen

In september 2019 heeft Kalamba Games de gokkast Zombie Queen op de markt gebracht en dit is onze nummer drie. Ook dit spel kan je angst aanjagen tijdens het spelen en heeft bovendien zoveel features dat het lastig wordt om ze allemaal op te noemen.

Wij proberen je hier een beeld te geven van wat je kunt verwachten van dit slot.

Je kunt zelfstandig het aantal multipliers bepalen via de Hyper Bet levels of wat dacht je van direct de bonusronde kopen via de Hyper Bonus functie?

Ook bij dit spel is er een walking wild maar nu gekoppeld aan een multiplier. Tijdens de free spins bonus zijn er sticky wilds actief en je kunt de stand van de bonusmeter verhogen via het symbool van hersenen op sterk water.

Speel Zombie Queen hier gratis!

4. Rich wilde and the Tome of Madness van Play ‘N Go

tome of madness

Op nummer vier hebben wij Play ‘N Go’s Rich Wilde and the Tome of Madness geplaatst.

De welbekende avonturier Rich Wilde is weer terug en nu met the Tome of Madness.

Dit thema speelt zich af in een oude kerk met bliksemschichten op de achtergrond en speciale wildsymbolen dat je via het portaal kunt verdienen.

Ben je benieuwd naar de maximale uitbetaling? Dat bedraagt 2.000x de inzet! Speel Rich Wilde and the Tome of Madness hier!

5. Paranormal Activity van iSoftBet

paranormal activity

Dit angstaanjagende video slot van iSoftBet is gebaseerd op de blockbuster horrorfilm Paranormal Activity dat in 2007 in de bioscopen te zien was.

Hoewel dit spel al sinds oktober 2016 te spelen is hebben wij dit 3D slot op nummer vier geplaatst vanwege het griezelig goed thema en de free spins bonusronde met drie huiveringwekkende bonus features.

Let op! Dit spel is alleen geschikt voor spelers die zichzelf niet snel laten afschrikken. Je kunt met deze 3D gokkast een maximale uitbetaling van 120.000 munten verdienen. Speel Paranormal Activity hier!

6. Wolf Hunters van Yggdrasil Gaming

wolf hunters

Onze nummer zes is Yggdrasil Gaming’s Wolf Hunters video slot dat voorzien is van een spannende introductie video en waarmee je de strijd tegen de weerwolven aangaat.

Dit spel heeft 20 lijnen en twee wolfjager meters links en rechts en een wolven meter in het midden die je kunt vullen tijdens de free spins bonus.

Je kunt ook extra spins verdienen en vergeet niet dat er ook Sticky Wilds actief zijn.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot 100 euro per spin en de maximale uitbetaling bedraagt 15.000 munten.

Speel Wolf hunters hier!

7. Blood suckers van NetEnt

blood suckers

Eigenlijk hadden we Blood Suckers iets hoger willen plaatsen vanwege de zeer hoge uitbetalingspercentage van maar liefst 98% maar wij hebben toch besloten om deze slot op nummer zeven te plasten van onze lijst met de top 10 Halloween gokkasten.

Er is een free spins bonus met een 3x vermenigvuldiger en de wilds kunnen voor een ontzettend hoge uitbetaling zorgen. Tevens is er een Pick en Click bonus waarbij je grafkisten moet openen om te onthullen welke prijzen je wint. Voor geld spelen kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 50 euro per draai. Speel Blood Suckers hier!

8. Rise of Dead van Play ‘N Go

rise of dead

Play ‘N Go’s Rise of Dead heeft een thema gebaseerd op mummies die uit het graf herrijzen en heeft een plekje op nummer acht verdient. Bijzonder griezelig is dit thema niet maar er zitten zoveel features in dit gokkast ingebakken dat dit spel niet mag ontbreken.

De twee hoofd features zijn de Gif of God en Mega Stack features. Complete rollen worden hierdoor gevuld met hetzelfde symbool. De ancient Free spins bonus zorgt voor gratis draaibeurten en wilds en speelkaart symbolen komen tijdens de bonus in stacks voor. Inzetten kan al vanaf 20 eurocent tot 100 euro en de maximale winst bedraagt 5.000x de inzet. Speel Rise of Dead hier!

9. Psycho van Nextgen Gaming

psycho

Een bezoekje aan het Bates Motel hoort erbij tijdens Halloween en daarom staat Psycho op nummer negen. De Psycho gokkast van NextGen Gaming is al iets verouderd maar mag dankzij de wild multiplier stomweg niet ontbreken.

Tijdens het basisspel kunnen de wild multipliers voor een 20x de inzet uitbetaling zorgen terwijl tijdens free spins dit aantal kan oplopen tot 40x de inzet. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 62 euro en 50 eurocent per spin. Speel Psycho hier!

10.  Dracula Untold van NetEnt

dracula netent

NetEnt’s Dracula Untold 3D gokkast staat op plaats tien en ziet er prachtig uit. Spelen voor geld kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro op dit 40 lijnen tellende video slot. Tijdens het basisspel is er een bat feature actief waarbij er vleermuizen in cluster formatie op de rollen belanden.

In de free spins bonus is er een stacked wild dat op de derde rol voorkomt terwijl in de basis dit symbool op de rollen 2 en 4 verschijnt. Speel Dracula Untold gratis hier!

De lijst met top 10 Halloween gokkasten wordt elk jaar bijgewerkt

Elke maand worden er nieuwe slots uitgebracht. Onze lijst met de top 10 Halloween gokkasten wordt elk jaar bijgewerkt zodat je ook recent uitgebrachte gokkasten kunt terugvinden. Gokkasten die je voorheen op onze lijst kon terugvinden worden hieronder geplaatst.

11. Happy Halloween van Play ‘N Go

happy halloween

We zijn eindelijk op nummer 10 onze voormalige nummer 10 belandt en hier hebben wij het Play ‘N Go slot Happy Halloween geplaatst. Ditmaal gaat het om een vrolijk Halloween thema met symbolen van de meest bekende monsters uit horrorfilms.

Het maximaal aantal munten dat je met slechts een enkele draai kunt winnen bedraagt 1.000.000 munten. Speel Happy Halloween hier!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip