Perfect Potions Megaways
4.0/5

Perfect Potions Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Perfect Potions Megaways

Perfect Potions Megaways is een gokkast van Light & Wonder (voorheen bekend als SG Digital) met een thema dat doet denken aan Harry Potter. Wat spelverloop betreft draait het om het brouwen van een perfecte toverdrankje. De vormgeving is goed en tot in de kleinste details uitgevoerd. De winstpotentie is enorm zoals je verderop in onze review kunt ontdekken. Het lijkt erop dat Light & Wonder behalve een naamswijziging meer aandacht aan de productie van slots besteedt. Dit spel is trouwens al in april 2021 uitgebracht en nu bij verschillende online goksites te spelen.

Het Megaways spelmechanisme van Perfect Potions Megaways zorgt voor de gebruikelijke symboolvervanging van winnende cascades. Het draait echter allemaal om de rode en blauwe toverdrankjes. Hiermee kun je namelijk het aantal rijen verdubbelen waardoor er maar liefst 700.000 megaways ontstaan of het speelveld vol met wilds vullen. Tot slot is er nog een gratis spins bonus met een oplopende vermenigvuldiger en waarbij een uitbreiding van de rollen tot het einde van de bonus blijft staan.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,31% lekker boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is 72.000x de inzet!

Werking van Perfect Potions Megaways

Het speelveld van de Perfect Potions Megaways gokkast lijkt in eerste instantie op een reguliere megaways slot. Er zijn zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol (de eerste rol kan 8 symbolen bevatten) maar door het kunnen verdubbelen van de rijhoogte ontstaan er 700.000 manieren om te winnen. Winnen doe je door minimaal drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,20 tot maximaal €50 per draai.

perfect potions megaways gokkast

Een winstcombinatie met zes dezelfde speelkaarten zorgt voor een uitbetaling van 1x tot 1,5x de inzet. Kaarsen, een pot met ogen, een kikker, toverstaf en de tovenaar zijn meer waard. Hiermee pak je een uitbetaling van 2,5x tot 7,5x de inzet.

Perfect Potions Megaways heeft ook nog een wild symbool dat alle andere symbolen behalve de toverdrankjes kan vervangen. Light & Wonder heeft ook nog een paar bijzondere features toegevoegd waar je hieronder meer over kunt lezen.

Twee Toverdrankjes

Gedurende het spel kunnen tussen de 1 en 5 rode en blauwe toverdrankjes bovenop de rollen 2 tot en met 6 worden geplaatst. Als er een winstcombinatie op een onderliggende rol plaats vindt valt het toverdrankje in het vakje waar een cascade ontstaat.

Zodra een toverdrankje op de onderste rol belandt wordt het in een ketel geworpen en ontvang je een van de volgende modificaties;

  • Rood toverdrankje: alle symbolen op de rol veranderen in wilds waarmee je eenvoudiger winstcombinaties kunt vormen.
  • Blauw toverdrankje: de rijhoogte van de desbetreffende rol wordt verdubbeld.

Gratis spins bonus

Zodra je vier of meer scatters weet te draaien ontvang je 10, 12 of 15 spins (afhankelijk van het aantal scatters). Als je drie of meer scatters tijdens de bonusronde draait ontvang je ook nog extra spins. Het grootste voordeel van dit bonusspel is dat rollen dat je weet uit te breiden voor het restant van de bonusronde blijven staan. Het is de manier om het volledige aantal megaways to ontgrendelen.

Een rood toverdrankje kan nu een megaways multiplier opleveren waarmee alle symbolen op de rol worden vermenigvuldigt. Ongeduldige spelers die niet lang willen wachten kunnen direct het bonusspel kopen. Dat kost dan wel 50x de inzet.

Wat vinden wij van de Perfect Potions Megaways Gokkast?

Perfect Potions Megaways is een vermakelijke gokkast met leuke bonus features en een torenhoge winstpotentie. Tijdens het testen viel het ons op dat het verdubbelen van de rollen tijdens het bonusspel niet zo eenvoudig is. Je hebt een flinke portie geluk nodig om meerdere rollen uit te breiden.

Light & Wonder heeft met de toverdrankjes unieke features aan het Megaways spelmechanisme toegevoegd. Ons advies is om dit spel eerst even gratis uit te proberen. Een andere gokkast met een tovenaar in de hoofdrol dat je kunt proberen is Blue Wizard Megaways van Playtech.

Pluspunten
  • Maar liefst 700.000 megaways
  • Toverdrankjes zorgen voor extra wilds of een rol uitbreiding
  • Gratis spins bonus met een megaways multiplier en een rol uitbreiding dat blijft staan
  • MAximale winstpotentie van 72.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip