Ghosts ‘n’ Gold
3.0/5

Ghosts ‘n’ Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ghosts ‘n’ Gold

Ghosts ‘n’ Gold is een nieuwe release van iSoftBet met een spookhuis op de achtergrond gevuld met spoken die jouw rijkelijk kunnen belonen. Met de komst van Halloween is dit een gokkast waar je de komende weken  van kunt genieten.

Het thema is bijzonder goed uitgewerkt met allerlei elementen uit een griezelfilm zoals de windwijzer met een kraai, de volle maan op de achtergrond, het spookhuis dat omgeven wordt door mist en natuurlijk de enge symbolen op de rollen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is vastgesteld op 95,95% en de variantie is medium tot hoog.

Hoe werkt de Ghosts ‘n’ Gold slot?

Dit slot heeft vijf rollen en wat opvalt is het uniek aantal rijen op de eerste rol (dat zijn er drie), de overige rollen hebben zes rijen. Ghosts ’n Gold gebruikt het ‘Win All Ways’ mechanisme waardoor er geen vaste lijnen zijn en in theorie kun je in totaal op 3.888 manieren winst pakken.

Je zult dus regelmatig in de prijzen vallen, maar let wel dit zijn vaak kleine bedragen tenzij je op willekeurige momenten de Wild Ghost Spins krijgt. Het pompoen telt als bonus symbool waarmee je vanaf drie pompoenen free spins verdient, dat zijn er 8 maar zodra je er vier hebt zijn dat er 18.

De schatkist is wild en vervangt alle andere symbolen behalve het pompoen. Premium symbolen bestaan uit vier verschillende geesten waarmee je 40 tot 100 credits pakt als je een winnende combinatie van vijf dezelfde hebt.

De juwelen in de vorm van kaartsymbolen, een hanger en een gouden schaal hebben de laagste waarde, hier verdien je 15 tot 30 credit mee met een combinatie van vijf.

Wild Ghosts Spins bonus

Op willekeurige momenten zie je een groene geest over de rollen vliegen die je aan de blockbuster film Ghostbusters doet denken. De geest zorgt dat de rollen gevuld worden met drie tot tot acht extra wilds waarmee je flinke winsten kunt verdienen.

Wat graphics betreft heeft iSoftBet zichzelf overtroffen en dat zul je merken als je te maken krijgt met de Wild Ghost Spins.

De Free Spins bonusronde

Zodra je drie of vier schatkist symbolen op het scherm ziet staan verdien je 8 tot 18 free spins. De groene geest die voor extra wilds zorgt komt nu veel vaker voor en die zorgt voor extra uitbetalingen.

Er zijn verder geen extra functies aanwezig tijdens de free spins.

Wat vinden wij van de Ghosts ‘n’ Gold gokkast?

Als je op zoek bent naar een gokkast met een griezelig goed thema dan is Ghost ‘n’ Gold er een om te spelen.

Het is al een tijd geleden dat iSoftBet een goed uitgewerkt thema op de markt heeft gebracht maar met Ghosts ‘n’ Gold laten zij zien dat zij nog steeds bijzonder mooie gokkasten kunnen ontwikkelen. Hoewel je meestal kleine geldbedragen zult winnen kun je toch maximaal 12960x de inzet winnen.

Een andere top gokkast om rond Halloween te spelen is Happy Halloween van Play ‘N Go. Wil je direct voor geld gokken? Wij kunnen je het online casino van Lucky Days aanbevelen!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip