Happy Halloween
4.0/5

Happy Halloween


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Happy Halloween

Het is weer tijd voor de pompoenen want op 31 Oktober is het weer Halloween en ondanks dit feest voornamelijk in de Verenigde staten wordt gevierd doen steeds meer Nederlanders mee met het Halloween feest. Een perfecte week om klassieke horrorfilms te bekijken of de spanning te verhogen door in het online casino te gaan spelen.

Software ontwikkelaar Play ‘N Go heeft in elk geval een leuk Halloween slot op de markt gebracht onder de noemer Happy Halloween. Met een kans om maar liefst één miljoen munten te winnen kan het wagen van een gokje op dit spel de moeite waard zijn.

Hoe werkt de Happy Halloween Gokkast?

Het Happy Halloween spel is voorzien van vijftig winlijnen, een scatter waarmee je free spins kunt verdienen en een uitklappende wildsymbool waarmee je de winst kunt vergroten.

Je kunt het aantal lijnen waarmee je spelen zelfstandig instellen zodat speler met een kleiner budget ook voldoende kunnen genieten van dit slot. De symbolen bevatten alle bekende monsters uit klassieke horror films en bedorven fruitsymbolen waaronder pompoenen.

Let op het symbool van de spoken van als je hiervan vijf dezelfde weet te draaien win je 1.000 munten. Bovendien is er een gok optie waarmee je na elke winnende combinatie kunt proberen om de winst te verdubbelen maar let op je kunt ook de gehele winst verliezen.

De free Spins Bonus

Drie scatters (heksen symbool) leveren je 4x de inzet op maar zorgen ook nog eens dat je de free spins bonus kunt spelen. Je ontvangt standaard 10 gratis spins met stacked wilds.

Tijdens deze bonus kun je de hoofdprijs van 1.000.000 munten winnen maar staar jezelf hier niet op blind. Free spins kunnen tot maximaal 20 geretriggered worden!

Andere slots tijdens Halloween

Wij hebben nog een aantal andere slots dat je tijdens Halloween kunt spelen. Wat dacht je van het spel Halloween Fortune van Playtech of Mythic Maiden van Net Entertainment. Ook de oude klassieke The Ghouls van Betsoft is een leuk spel om te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip