Flodder
4.0/5

Flodder


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Flodder

De familie Flodder is weer terug en hoe! Het is nog heel eventjes wachten want vanaf 00.00 komende nacht (9 juni) kun je genieten van de nieuwe Flodder gokkast van Red Tiger. De familie Flodder was een Nederlandse komedieserie met Tatjana Šimić en Huub Stapel dat vanaf 1993 tot 1998 op televisie te zien was.

In 1986 is er nog een komediefilm over Flodder uitgebracht. Het draait allemaal om een asociale familie dat naar de nette buurt Zonnedael verhuist. De spanningen die tussen buurtbewoners ontstaan zorgen voor hilarische momenten.

Red Tiger brengt met deze gokkast de familie Flodder weer tot leven. Er wordt gebruik gemaakt van cartooneske symbolen met huize Flodder en de roze Chevrolet van Johnnie op de achtergrond.

Ontzettend veel features zijn er niet. Opa Flodder zwaait her en der met zijn wandelstok om wilds op de rollen te smijten. De gratis spins bonusronde is wel leuk bedacht. Vooraf speel je een Pick & Click bonusspel waarmee je extra features kunt winnen. De standaard uitbetalingen voor winstcombinaties maken het gebrek aan features meer dan goed.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,75% net onder het gemiddelde. De variantie is hoog en je kunt maximaal 7.564x de inzet winnen.

Specificaties van Flodder

SoftwareRed Tiger
Release Datum09/06/2022
RTP95,75%
VariantieHoog
Winlijnen25
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€10
Maximale winst7.564x de inzet

Hoe werkt de Flodder Gokkast?

Het speelveld van Flodder bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Winnende doe je door minimaal drie dezelfde symbolen vanaf de linkerkant op aangrenzende rollen te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai. Dit spel is op elk apparaat te spelen zodat je behalve thuis ook onderweg kunt genieten.

De speelkaarten hebben de laagste waarde. Vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 2x tot 6x de inzet. De vijf personages tellen als premiums en bestaan uit de zwarte bouvier Whisky, zoon Kees, dochter Kees, Johnnie en Ma Flodder. Vijf dezelfde premiums zorgt voor en bedrag van 8x tot 50x de inzet.

Er zijn drie verschillende wildsymbolen maar om die te ontgrendelen zul je het bonusspel moeten bereiken.

Opa Flodder

Opa Flodder komt gelukkig ook in het spel voor. Op willekeurige momenten tijdens het basisspel of de gratis spins bonusronde zwaait hij met zijn wandelstok waarna er 2 tot 12 wilds op de rollen worden gesmeten. Dankzij deze feature wordt het vormen van een winstcombinatie een stuk eenvoudiger.

Gratis Spins Bonusspel

Je wint 10 gratis spins zodra je drie scatters op de rollen weet te landen. Vooraf mag je drie klikken tijdens het Free Spins Picker spel. Via de free spins picker win je dus drie verschillende features door drie uit twintig flessen aan te klikken.

flodder gratis spins

De free spins picker features zijn als volgt;

  • Bonus Spins: hiermee win je 2 tot 10 extra spins.
  • Win Multiplier: de winst vermenigvuldiger wordt met +1 of +2 verhoogt.
  • Sjakie Wild: een Sjakie wildsymbool in 1×3 formaat wordt aan de rollen 2 en 4 toegevoegd.
  • Johnnie Wild: alle Johnnie symbolen worden naar een Johnnie wild opgewaardeerd.
  • Ma Flodder Wild: alle Ma Flodder symbolen worden naar een Ma Flodder wild opgewaardeerd.

Als je de winst vermenigvuldiger pakt dan wordt de winst van elke draaibeurt met de desbetreffende multiplier vermenigvuldigt. De maximale winst multiplier is x8.

Wat vinden wij van de Flodder Slot?

Het is goed om de familie Flodder terug te zien en met dit spel richt Red Tiger zich natuurlijk op het Nederlandse publiek. De uitvoering van het thema is perfect uitgevoerd. Het basisspel kan snel vervelen maar opa Flodder kan daar verandering in brengen. Red Tiger brengt wel vaker slots uit met thema’s gebaseerd op een film of serie. Onlangs kwamen ze al met Big Cat Rescue Megaways en een jaartje terug brachten ze zelfs de Joe Exotic gokkast uit,

De bonusronde is waar dit spel echt tot leven komt en dan is de volledige winstpotentie ook echt haalbaar. Je pakt sowieso drie bonus features, welke dat zijn is afhankelijk van welke flessen je aanklikt. Verder is Flodder een vrij standaard gokkast. Het thema maakt dat deels goed en daardoor krijgt dit spel van ons een score van vier sterren.

Zodra het demospel beschikbaar is voegen we dat voor je toe. Waarschijnlijk kan je rond middernacht alvast gratis spelen. Wij verwachten dat dit spel morgen aan het spelassortiment van Circus Casino wordt toegevoegd.

Pluspunten
  • Gokkast met een Flodder thema
  • Opa Flodder zorgt voor extra wildsymbolen
  • Free Spins Picker spel waarmee je drie features pakt
  • Gratis spins bonusspel met een winst vermenigvuldiger
Minpunten
  • Een extra feature tijdens het basisspel had leuk geweest
© Copyright 2023 Gokkasten Stip