Big Cat Rescue Megaways
4.0/5

Big Cat Rescue Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Cat Rescue Megaways

Als je een Megaways gokkast wilt spelen waarbij een deel van de opbrengst naar een toevluchtsoord voor tijgers gaat dan is het wagen van een gokje op Big Cat Rescue Megaways de moeite waard. Big Cat Rescue is opgercith door Carole Baskin en die naam zul je vast wel herkennen als je de Netflix documentaire Tiger King hebt bekeken. Op grafisch vlak heeft Red Tiger puik werk geleverd. Op de achtergrond zien we beelden van Big Cat Rescue terwijl op de rollen allerlei wilde katten te zien krijgen.

Uiteraard speelt het megaways mechanisme een belangrijke rol. Symbolen van winstcombinaties worden vervangen door nieuwe symbolen zodat er cascades aan lijnwinsten kunnen ontstaan. Let tijdens het spelen op de witte tijger wilds want deze nemen een gehele rol in beslag en zijn voorzien van een vermenigvuldiger. Je kunt er maximaal drie landen en dan worden de multipliers met elkaar vermenigvuldigt. Er is ook een leuke gratis spins bonusspel waarmee je vooraf een draai aan het rad krijgt.

Het leukste van dit spel is dat een deel van de opbrengst naar het toevluchtsoord voor wilde katten gaat. Het is een manier om tijdens het gokken iets goeds te doen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,75% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draai is 10.481x de inzet.

Big Cat Rescue Megaways specificaties

SoftwareRed Tiger
Release Datum19/05/2022
RTP95,75%
VariantieHoog
Winlijnentot 117.649 Megaways
Rollen6
Rijen2 tot 7 per rol
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€10
Maximale winst10.481x de inzet

Werking van de Big Cat Rescue Megaways Gokkast

Het speelveld van Big Cat Rescue Megaways heeft een standaard megaways formaat. Er zijn zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Zo kunnen er maximaal 117.649 megaways ontstaan. Een winstcombinatie wordt gevormd door minstens drie symbolen (uitgezonderd de Siberische tijger) van links naar rechts te landen. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai.

De symbolen met een lage waarde bestaan uit speelkaartsymbolen en een voetafdruk van een kat. Hiermee pak je bij zes stuks een uitbetaling van 0,4x tot 0,8x de inzet. Vijf wilde katten waaronder de Siberische tijger tellen als premiums. Hier kan je maximaal 1,2x tot 20x de inzet winnen.

Er zijn ook nog wildsymbolen waarmee je winstcombinaties kunt aanvullen of vormen. De wilds zijn van extra features voorzien waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Witte Tijger Mega Wilds

De witte tijger telt dus als wild en klapt uit om een gehele rol in beslag te nemen. Dit wild is van een multiplier voorzien en de hoogte daarvan wordt bepaald door het aantal plekken op de rol. Zo is het mogelijk om een wildsymbool van 7 vakjes te landen waarmee je een x7 multiplier verdient.

Dat is nog niet alles want je kunt maximaal drie wils tegelijkertijd landen. Dan worden de multipliers eerst met elkaar vermenigvuldigt waarna je een uitbetaling pakt. Lukt het om drie wilds van zeven vakjes hoog te landen dan pak je dus een multiplier van 343x de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

Het symbool van Carole Baskin zelf telt als scatter. Je hebt er drie van nodig om het bonusspel te activeren. Je krijgt nu eerst een draai aan het rad waarmee je 7 tot 22 spins kunt winnen met een multiplier van x1 tot x10.

De vermenigvuldiger waarmee het bonusspel van start gaat wordt na elke winnende cascade met +1 verhoogt. Als je een beetje geluk hebt met het rad dan pak je 22 spins met een x10 multiplier en dan gaat het hard.

Wat vinden wij van de Big Cat Rescue Megaways Slot?

Het is fantastisch om te zien dat een deel van de opbrengst naar Big Cat Rescue gaat. Wat dat betreft moeten wij onze pet afnemen voor Red Tiger. Het is wel merkwaardig dat Red Tiger in het verleden een Joe Exotic gokkast heeft uitgebracht (review volgt binnenkort). Op visueel vlak ziet het er allemaal prima uit en de wilds en gratis spins bonusspel zorgen voor spannende momenten.

Er is geen bonus buy optie maar dankzij de Mega Wilds is dat niet zo erg. Het spelverloop lijkt veel op dat van Piggy Riches Megaways maar aangezien het om een goed doel gaat is ook dat niet erg.

Hierboven kun je het demospel alvast uitgebreid testen. Als je van plan bent om voor geld te spelen moet je nog heel even wachten totdat BetCity Casino dit spel aan hun spelassortiment hebben toegevoegd.

Pluspunten
  • Een deel van de opbrengst gaat naar een toevluchtsoord voor grote katten
  • Uitklappende wilds met vermenigvuldigers
  • Een gratis spins bonusspel met oplopende multiplier
  • Winstpotentie van 10.481x de inzet
Minpunten
  • De RTP is net onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip