Extra Chilli
5.0/5

Extra Chilli


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Extra Chilli

Extra Chilli is al in april 2018 door Big Time Gaming uitgebracht en is het vervolg op de Bonanza gokkast. De hete Mexicaanse chilipepers spelen een prominente rol met het behalen van de beste uitbetalingen met dit 117.649 ways to win Megaways slot. Het verhaallijn gaat over de mijnwerker van de Bonanza slot die met zijn baan stopte om op de markt in Mexico zijn eigen Chilli toko op te starten.

Behalve een vrolijk uitgewerkte thema dat vol met vuurwerk, hete pepers en munten die in het rond vliegen bevat kun je met dit spel een maximale uitbetaling van 20.000x de inzet verdienen. Het theoretische uitbetalingspercentage komt met 96.19% net boven het gemiddelde uit en de variantie is zeer hoog.

Hoe werkt de Extra Chilli Gokkast?

Het concept van Megaways gokkasten is inmiddels bekend, dit spel bevat zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol en in  plaats van een top rol met een enkele rij van vier symbolen is de extra rol nu aan de onderkant geplaatst. Wil je direct voor geld gokken? Dat kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai.

Symbolen van winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen waardoor er cascades aan winsten ontstaan. Je kunt tot maximaal 117.649 manieren om te winnen ontgrendelen.

De premium symbolen zijn de paar, rood, blauw en groen gekleurde chilipepers. Als je zes dezelfde premium symbolen weet te landen dan win  je een bedrag vanaf 2x tot maximaal 50x (voor de paarse peper) de inzet.

Via de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 kun je ook winnende combinaties draaien maar die zijn een stuk minder waard. Met vijf dezelfde kaartsymbolen pak je een bedrag van 0,8x tot 1,75x de inzet. Het pakket aan vuurpijlen telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

De bonusronde kopen

Een leuke toevoeging is de optie om de bonusronde van Extra Chilli te kopen. Het kost je echter wel een bedrag van 50x de inzet maar met de kans op een hoge uitbetaling is dat de moeite waard.

Ons advies is om alleen van deze feature drop gebruik te maken als je over voldoende speelbudget beschikt want door de hoge variantie van dit spel is het best mogelijk dat de bonusronde niets oplevert.

De gratis spins bonus

Behalve dat je de free spins bonus kunt kopen kun je ook via het basisspel de bonusronde bereiken. Als je drie scatters (gouden potten gevuld met hete pepers) weet te draaien die samen het woord HOT vormen ontvang je acht gratis spins, elke extra scatter zorgt voor nog eens vier spins.

Voordat de bonus van start gaat kun je ook gebruik maken van de ‘Gamble Feature’ waarmee je tot maximaal 24 spins kunt winnen. Ons advies is om dit niet te doen want je kunt eenvoudig alle free spins in één klap verliezen.

Het bonusspel is vergelijkbaar met Bonanza, elke winnende cascade zorgt ervoor dat de vermenigvuldiger met 1x oploopt en dat kan oneindig doorgaan.

Je kunt ook extra spins verdienen door wederom drie of vier gouden potten met hete pepers te draaien waarmee je vier of acht extra spins pakt.

Wat vinden wij van de Extra Chilli Slot?

Als je op zoek bent naar een Megaways gokkast om voor geld op te spelen dan is Extra Chilli van BTG een vette aanrader. Dit spel is voorzien van een grappig thema dat zowel tijdens de basis als met de free spins bonus voldoende op kan leveren.

De optie om de bonusronde te kopen laten we aan jouw over, ons advies is om dit alleen te doen als jouw budget dat toestaat.

Speel de Extra Chilli slot hier lekker gratis of maak een account aan bij één van de legale goksites in Nederland waar je ook andere BTG slots kunt spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip