Dwarfs Gone Wild
4.0/5

Dwarfs Gone Wild


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dwarfs Gone Wild

Dwarfs Gone Wild is een Quikspin video gokkast met vijf rollen en twintig lijnen. Met dit slot thema ga je samen met sneeuwwitje en de zeven dwergen op pad om verborgen schatten op te graven.

Je kunt dit spel vanaf 20 eurocent per draai spelen of als je liever met hogere bedragen gokt kun je optioneel tot maximaal 100 euro per draaibeurt spelen. Dit spel doet een beetje denken aan Boom Brothers van NetEnt alleen vinden wij van GokkastenStip Dwarfs Gone Wild beter uitgevoerd. Een ander leuk slot met een vergelijkbaar thema is Dwarf Mine van Yggdrasil.

Wat kun je verwachten van Dwarfs Gone Wild?

Dit sprookje speelt zich af in een mijn diep onder de grond waar de zeven dwergen op zoek zijn naar goud en edelstenen.

Als je op zoek bent naar een gokkast met veel extra features dan is Dwarfs Gone Wild een spel dat je zeker eens moet spelen. De krachten van de zeven dwergen zijn samengebundeld tot één slot zodat elke dwerg een unieke kracht heeft. Niet alleen de dwergen kunnen voor extra prijzen zorgen ook het symbool van sneeuwwitje kan voor een leuke verrassing zorgen wanneer je dit symbool op de derde rol krijgt.

Quickspin is erin geslaagd om niet alleen een visueel prachtig spel te creëren want spannend is het ook.

Alle bonussen op een rij

Aan bonussen geen gebrek want in totaal zijn er maar liefst 8 verschillende bonussen dat je kunt verdienen. Hieronder geven wij je hiervan een overzicht;

  • Het sneeuwwitje symbool op de derde rol tijdens het basisspel zorgt voor twee gratis spins met 300 extra sneeuwwitje symbolen.
  • De bonusmeter aan de linkerkant wordt gevuld zodra je een winnende combinatie met dwergen krijgt. Dit zorgt ervoor dat extra features beschikbaar worden.
  • Met drie of meer scatters gaan de bonus spins van start.

De krachten van de zeven dwergen worden gebruikt zodra je de gratis spins ronde speelt, hieronder een overzicht van de features;

  • Rolling Reels: Een wildsymbool wordt op willekeurige momenten aan de rollen 3,4 of 5 toegevoegd. Na elke draaibeurt schuift het wild een plekje op naar links.
  • Spreading Wilds: Een wild wordt aan de rollen toegevoegd en klapt uit elkaar waardoor er extra wilds kunnen vormen.
  • Throwback Wilds: Hiermee ontvang je tussen de 2 en 5 wilds.
  • Full Reel Wilds: Een of twee rollen worden in het geheel gevuld met wildsymbolen.
  • Free Wild feature: Er wordt één wild toegevoegd om de beste winnende combinatie te behalen.
  • Extra Free Spins: Hiermee krijg je 3, 4 of 5 extra gratis spins.
  • Win Multiplier: Een vermenigvuldiger van 2x, 3x of 5x.

Zoals je kunt zien werkt het behalen van de gratis spins ronde in je voordeel!

Is Dwarfs Gone Wild een leuk spel?

Na het spelen van dit spel komen wij tot de conclusie dat dit echt een leuk spel is. Vooral de magic mirror bonus kan voor een leuke verrassing zorgen maar het draait in feite allemaal om het vullen van de bonus meter en het behalen van de free spins ronde. 

Je kunt Dwarfs Gone Wild onbeperkt gratis spelen op onze site en mocht je voor geld willen gokken dan kan dat bij alle Quickspin casino’s.  

© Copyright 2023 Gokkasten Stip