Dwarf Mine
4.0/5

Dwarf Mine


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dwarf Mine

Yggdrasil Gaming’s Dwarf Mine is een gokkast met een thema gebaseerd op dwergen als mijnwerkers diep onder de grond. In plaats van vaste lijnen kun je op 16.807 verschillende manieren winnende combinaties draaien.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,8% en dit slot heeft een gemiddelde variantie.

In de basis zijn er 4.096 manieren om te winnen maar dit kan uitgroeien tot maximaal 16.807 ‘Ways to Win’.

Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro zodra je voor geld gokt. Ergens doet het spel ook denken aan Dwarfs Gone Wild van Quickspin.

Hoe werkt de Dwarf Mine Gokkast?

Ondanks dat het ontbreekt aan vaste winregels kun je via het Win all Ways systeem op verschillende manieren in de prijzen vallen. Er is een gratis spins bonus en dankzij het spaarbonus systeem waarmee je kristallen opspaart kun je het aantal manieren om te winnen flink uitbreiden.

Het bonus symbool speelt een belangrijke rol want elke keer dat dit symbool valt komt er een rij bij, dit kan tot maximaal 3 rijen! De symbolen bestaan uit Super High premium symbolen die alleen voorkomen tijdens free spins. De mijnwerkers werktuigen zijn de premium symbolen tijdens de basis en de icoontjes van kaartsymbolen hebben de laagste waarden.

Wat kun je verdienen met de Spaarbonussen?

Je kunt vier verschillende edelstenen opsparen waarmee je extra gratis spins kunt verdienen.

Om free spins te pakken dien je een meter met tenminste vijf edelstenen te vullen. Zodra de meter is gevuld verdien je vijf free spins en worden de Super High symbolen actief.

De super High symbolen kunnen ook gestapeld voorkomen waardoor je torenhoge winsten kunt pakken!

De Gratis Spins

Zodra je drie scatters weet te draaien verdien je 10 free spins. Tijdens de Dwarf Mine free spins bonusronde wordt het gehele speelveld beschikbaar waardoor je met 5 rollen en 7 rijen kunt spelen.

Zodoende kun je tijdens deze bonus met 16.807 manieren winnende combinaties behalen. Helaas kun je tijdens de bonusronde geen extra spins verdienen.

Wat vinden wij van Yggdrasil’s Dwarf Mine Slot?

Het thema is hartstikke leuk uitgevoerd en het Win all Ways systeem geeft ruim voldoende kans om winst te pakken. Visueel ziet het er allemaal prachtig uit maar dat zijn we inmiddels wel gewend van Yggdrasil Gaming.

De spaarbonus zorgt ervoor dat de Super High Win symbolen worden ontgrendeld waarmee je enorme geldbedragen kunt winnen. Speel je liever een slot met een goudmijn thema maar dan met meer features? Probeer dan eens Cluster Tumble van Relax Gaming.

Speel Dwarf Mine met een bonus!

Wil je dit spel voor geld spelen? Probeer dan eens een aanbieder me een licentie van de kansspelautoriteit. Zo weet je zeker dat je bij een betrouwbare aanbieder speelt. Vergeet niet dat je dit spel eerst hier gratis kunt uitproberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip