Diamond Duke
4.0/5

Diamond Duke


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Diamond Duke

Diamond Duke is een klassieke eenarmige bandiet met een twist ontwikkeld door Quickspin. Normaal gesproken ben je van deze spelprovider video slots met grafische hoogstandjes met unieke features gewend en het zal een kleine groep spelers teleurstellen dat Quickspin nu een eenvoudige speelautomaat op de markt heeft uitgebracht.

Toch zijn er wel extra features te ontdekken want er is een bonus rad waar je aan mag draaien als het speelveld vol met hetzelfde symbool of twee of meer scatters weet te landen maar daarover straks meer.

Wij van BesteGokkasten zijn in ieder geval fan van dit soort online gokkasten want het doet ons terugdenken aan de jaren negentig waar een gokje wagen op de Club 2000 in de speelhal of bij de afhaalchinees nog gebruikelijk was.

Het theoretische uitbetalingspercentage van de Diamond Duke gokkast is een respectievelijke 96,23% en de variantie is heerlijk hoog.

Hoe werkt de Diamond Duke Gokkast?

De Diamond Duke speelautomaat bestaat uit drie rollen, drie rijen en vijf vaste lijnen. Wil je direct voor geld gokken? Dat kan vanaf een bedrag van 5 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Het symbool dat verreweg het meeste oplevert is de diamant, weet je er hier drie van op een winnende lijn te landen dan pak je mooi even 160x de inzet. Symbolen met een gemiddelde uitbetaling zijn de rode zeven en gouden klokken waarmee je bij drie stuks een bedrag van 6x tot 12x de inzet wint.

De fruitsymbolen kersen, druiven en meloenen hebben de laagste waarde, draai er hier drie van voor een bedrag van 1x tot 2x de inzet. Het bonus rad is de scatter en kan voor een van de volgende bonussen zorgen.

Bonus Wheel

De bonus wheel bonus bereik je door twee scatters te landen waarmee je de buitenste rad ontgrendeld. Behalve een geldprijs van vier keer de inzet krijg je ook één draai aan het rad waarmee je of een ster of een multiplier van x2 tot maximaal x10 kunt landen.

Als het je lukt om een ster te landen dan kun je het pick en click bonusspel spelen dat uit drie fases bestaat. Je kunt nu munten aanklikken waarmee je een upgrade, een geldprijs of de einde van de bonus selecteert.

De fases zijn als volgt;

  • Fase 1: Je krijgt een multiplier van x2 tot x7
  • Fase 2: Je krijgt een multiplier van x3 tot x15
  • Fase 2: Je krijgt een multiplier van x5 tot x100

Het is de bedoeling om zo ver mogelijk uit te komen zodat je de derde fase pakt.

Multiplier Wheel

Lukt het om een scherm vol met hetzelfde symbool te krijgen dan wordt de binnenste rad geactiveerd. Je krijgt nu een vermenigvuldiger van x2, x3, x5, x7 of x10.

Een scherm vol met diamanten en de hoogste multiplier kan dus een bedrag van 8.000x de inzet opleveren en dat is gelijk ook de maximale uitbetaling dat je van dit spel kunt verwachten.

Wat vinden wij van de Diamond Duke Speelautomaat?

Als je een liefhebber bent van rechttoe rechtaan gokkasten met net dat beetje extra dan is Diamond Duke het spel voor jouw. Dit is echt een casino slot waarbij je de auto play functie kunt activeren en lekker achterover kunt leunen totdat je een van de bonussen ontgrendeld.

Wil je liever een ander classic slot met oplopende multipliers proberen dan kunnen wij je Redt Tiger’s Mega Rise gokkast aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip