Treasure Skyland
4.0/5

Treasure Skyland


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Treasure Skyland

Treasure Skyland is een online video slot ontwikkeld door Just For The Win in opdracht van Microgaming. Het thema is gebaseerd op luchtpiraten in de vorm van aapjes die jouw helpen om de buit binnen te slepen.

Op visueel vlak ziet dit slot er goed uit en met vijf bonus features die je via het basisspel kunt activeren is dit een leuke gokkast om voor geld te spelen.

Verwacht geen torenhoge uitbetalingen van de maximale uitbetaling bedraagt slechts 1.000x de inzet. Als je liever een gokkast met een hogere uitbetaling speelt dan kunnen wij je het spel Jammin’ Jars van Push Gaming aanbevelen.

Het theoretische uitbetalingspercentage van Treasure Skyland is 96,18% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Treasure Skyland Video Slot?

Je gaat samen met de aapjes op jacht naar schatten op een luchtschip. Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld gokken kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit drie aapjes die goed zijn voor een uitbetaling van 10x tot 17,5x de inzet bij vijf dezelfde. De Treasure Skyland schatkaart en het wild symbool leveren bij vijf stuks 20x de inzet op.

De kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 zijn minder waard, vijf stuks van dezelfde soort is goed voor 4x tot 8x de inzet. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen en komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4.

Feature Reel bonussen tijdens het basisspel

Wat opvalt is het feature reel frame dat zich over de rollen verplaatst. Als je een winnende combinatie weet te draaien met het feature reel frame dan ontgrendel je een van de volgende features via de feature reel;

  • Multiplier feature: je krijgt een vermenigvuldiger van 2x, 3x of 4x
  • Symbol upgrade: De symbolen van de winnende combinatie kunnen tot 3 levels worden opgewaardeerd
  • Win extend feature: Een winnende combinatie met drie symbolen dan worden er een of twee wilds toegevoegd
  • Symbols to wild feature: Alle symbolen van de winnende combinatie worden wilds
  • Pick bonus feature

De Pick Bonus feature

De Pick Bonus feature is een leuke bonus dat je kunt verdienen. Je speelt een pick en click spel met een schatkaart dat opgewaardeerd wordt zodra je de eilanden selecteert. Voordat dit spel begint krijg je vijf bananen toegekend en elk banaan is goed voor een keer klikken.

Een eiland levert een stap en mystery prijs op maar kost je een banaan. Het leuke is dat er achter sommige eilanden extra bananen zijn verborgen waarmee je hoger uitkomt op de schatkaart.

Dit is een hartstikke leuke bonusronde dat de soms saaie free spins bonus vervangt.

Wat vinden wij van de Treasure Skyland Gokkast?

Dit is een van de online gokkasten dat je zeker eens moet uitproberen. Gelukkig kun je dit spel onbeperkt gratis spelen via onze website zodat je precies weet hoe het allemaal werkt als je straks alsnog voor geld speelt.

Het leukste is dat er allerlei extra bonussen in de basis te behalen zijn waardoor elke spin voor een verrassing kan zorgen. Vooral spelers die op zoek zijn naar slots met leuke features zullen met Treasure Skyland veel plezier beleven.

Als je klaar bent met het demospel en voor geld wilt gokken dan willen wij je adviseren om te spelen bij een door de KSA gelicenseerde online casino. Zo kun je veilig met iDEAL geld storten en weet je zeker dat je bij een betrouwbare aanbieder speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip