Captain’s Treasure
3.0/5

Captain’s Treasure


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Captain’s Treasure

Het spel Captain’s Treasure gaat dus alweer een tijdje mee maar blijft desalniettemin een superleuk en spannend slot om op te spelen. Dit spel werd in 2009 door Playtech uitgebracht. Of het uit nostalgische overweging is dat Playtech de Captain’s Treasure nog online heeft staan is onduidelijk. Wij vermoeden dat het door de hoge RTP komt en tja dit spel mag dan wel simpel zijn, het blijft leuk.

Sta samen met de kapitein aan het roer van dit slot en ga op jacht naar schatten van ongekende hoogte. Met een theoretische uitbetalingspercentage van ruim 97% is een gokje wagen op dit slot zeker de moeite waard.

Hoe werkt de Captain’s Treasure gokkast?

Captain’s Treasure heeft vijf rollen met  negen winstlijnen, het kapitein symbool telt bij dit spel als wild symbool en vervangt ieder ander symbool als dit tot winst leidt. Voor geld spelen kan al vanaf 1 eurocent met een enkele winlijn actief tot maximaal 45 euro met 9 actieve lijnen.

Het schatkist symbool telt als scatter en zorgt dus voor dat gewonnen prijzen vermenigvuldigt worden. Naast een scatter en wild symbool kent het spel nog de Dollar Ball Side game, een soort lotto spel waarmee je de vaste jackpot van 10.000x de inzet kunt winnen.

Captain’s Treasure zorgt voor urenlang speelplezier en bovendien kunt u leuke geldbedragen winnen met dit slot. Aangezien dit een van de oudere Playtech gokkasten is ontbreekt het aan een gratis spins bonus.

Extra Features

Zoals je gewend bent zijn er extra features inbegrepen maar verwacht er niet teveel van. De extra opties zijn simpel maar doeltreffend.

De Captains Treasure slot kent twee extra features. De kapitein van dit piratenschip telt dus als wild symbool en vervangt alle andere symbolen (inclusief de scatter). Dit symbool komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4.

Met de scatters win je met dit spel geen gratis spins bonus. Met twee scatters heb je al prijs, die zijn goedd voor 1x de inzet. Des te meer scatters je draait des te hoger de uitbetaling, dit kan oplopen tot 100x de inzet. Één van de voordelen van het wild is dat deze de winstcombinatie met scatters kan aanvullen.

Wat vinden wij van de Captain’s Treasure slot?

Het leuke aan het spelen van de oudere slots is de eenvoud ervan. Captain’s Treasure is een simpele gokkast om te spelen dat door een bepaalde slag spelers gewaardeerd zal worden. Ben je op zoek naar een videoslot met spannende features en een free spins bonus dan kun je dit spel beter overslaan. Wat dat betreft kunnen wij je Treasure Heroes van Rabcat aanbevelen maar Treasure Skyland is ook de moeite waard.

De hoge RTP van 97% zorgt ervoor dat je regelmatig in de prijzen valt. Er zijn inmiddels nieuwe varianten van dit slot ontwikkeld die je hier op GokkastenStip.nl kunt spelen.

Pluspunten
  • Ontzettend eenvoudig te spelen
  • Nostalgisch thema uit 2009
  • De RTP score is ruim voldoende
Minpunten
  • Geen echte features
  • Er is geen free spins bonus
© Copyright 2023 Gokkasten Stip