Dead Man’s Trail
4.0/5

Dead Man’s Trail


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dead Man’s Trail

Dead Man’s Trail is een van de online gokkasten dat Relax Gaming in september 2021 heeft uitgebracht. Met het thema stap je in de schoenen van een beruchte zeerover en met een beetje geluk ga je er straks met de buit van door.

Slots met een piraten thema zijn er in overvloed, denk maar eens aan Rage of the Seas van NetEnt of Pirate’s Plenty Megaways van Red Tiger. Toch heeft Relax Gaming van Deadman’s Trail een super spannend slot weten te maken. De graphics zijn prima uitgevoerd en is er een overvloed aan features tijdens het bonusspel.

Tijdens het basisspel moet je het doen met wildsymbolen waarmee je sneller winstcombinaties landt en een Coin Feature waarmee je inzet vermenigvuldigers kunt verdienen. De trail bonusronde is uniek want hier speel je een soort bordspel waarbij je onderweg extra features kunt pakken. Waar mogelijk is er een bonus buy optie maar helaas ziet de Nederlandse kansspelautoriteit dit als een Auto Play feature. De kans is groot dat je de bonusronde dus niet kunt kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,29% en de variantie is ontzettend hoog. De maximale winst bedraagt 50.000x de inzet.

Dead Man’s Trail specificaties

SoftwareRelax Gaming
Release Datum07/09/2021
RTP96,29%
VariantieHoog
Winlijnen40
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€20
Maximale winst50.000x de inzet

Werking van de Dead Man’s Trail Gokkast

Dead Man’s Trail heeft een speelveld met vijf rollen, vier rijen en 40 vaste lijnen. Je hebt een winnende combinatie te pakken zodra je minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai. Zoals gebruikelijk kan je dit spelen op een Desktop computer, laptop, tablet of smartphone.

dead man's trail gokkast

Speelkaartsymbolen leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 3x de inzet. De vier piraten tellen als premiums waarmee je maximaal 5x tot 30x de inzet kunt winnen. Behalve dat wildsymbolen alle uitbetalende symbolen vervangen om winstcombinaties aan te vullen leveren vijf wilds ook nog eens 60x de inzet op.

Tijdens het basisspel van Dead Man’s Trail kan je ook nog profiteren van de coin feature. Op alle rollen kunnen speciale munten met inzet multipliers landen. Als je er drie tegelijk draait dan wordt de waarde van de multipliers bij elkaar opgeteld en ontvang je een uitbetaling.

Trail Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen gaat de Trail Bonus van start. Het gaat om een uniek bordspel waarbij het de bedoeling is om zover mogelijk op de landkaart uit te komen. Elke draai wordt er een willekeurig nummer getoond dat het aantal stappen dat jouw pion moet belopen vertegenwoordigt. Onderweg kan je inzet vermenigvuldigers en extra features (via schatkisten) ontgrendelen. Als je op een doodskop uitkomt is het bonusspel voorbij. Het aantal doodskoppen stijgt naarmate je het pad beloopt. De schatkist features zijn als volgt;

 • Scout: een vermenigvuldiger van 100x tot 1.000x de inzet.
 • One-eye: vermenigvuldigt de waarde van een tegel met x2 tot x5 en kan tot vier keer herhaald worden.
 • Commander: voegt een waarde van +3 tot +5 toe aan een tegel.
 • Collector: verzamelt de waarde van alle tegels en voegt dit aan de uitbetaling toe.
 • Collect & Command: verzamelt de waarde van de tegels en voegt dit toe aan alle andere tegels en aan de uitbetaling.
 • Reset: alle tegels met een doodskop worden vervangen door normale tegels.
 • Super Reset: vervangt alle doodskop tegels met een schatkist.
 • Coin Win: de uitbetaling wordt verhoogt met 25x tot 50x de inzet.
 • Persistent Scout: dezelfde feature als scout maar dan na elke worp.
 • Persistent One-eye: werkt hetzelfde als one-eye maar dan na elke draai.
 • Persistent Commander: dezelfde feature als commander maar dan na elke worp.

Waar mogelijk kan je de trail bonus voor 100x de inzet kopen waarbij de RTP naar 98% stijgt. Wij hebben vernomen dat BetCity de bonus buy features heeft verwijderd. Dit doordat de kansspelautoriteit het vergelijkt met een Auto Play functie.

Wat vinden wij van de Dead Man’s Trail Gokkast?

Als je op zoek bent naar een spannende gokkast met een unieke bonusronde dan is Dead Man’s Trail de moeite waard om uit te proberen. Wild symbolen en de coin feature zorgen ervoor dat het basisspel spannend blijft. Tijdens het bonusspel is het mogelijk om hoge winsten te pakken.

Je kunt natuurlijk ook pech hebben en gelijk op een doodskop landen maar wij hebben het bonusspel vijf keer getest waarvan we slechts 2 keer een klein bedrag wisten te winnen. Probeer het demospel hierboven maar eens of maak een account aan bij BetCity Casino waar je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder een bonus van maximaal 100 free spins kunt claimen.

Pluspunten
 • Bovengemiddelde RTP
 • Win tot 50.000x de inzet
 • Inzet vermenigvuldigers tijdens het basisspel
 • Waanzinnige bordspel bonusronde
Minpunten
 • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip