Rage of the Seas
4.0/5

Rage of the Seas


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rage of the Seas

Rage of the Seas is een prachtige NetEnt gokkast met een piraten thema dat sinds vandaag speelbaar is bij online casino’s.  Gokkasten gebaseerd op piraten zijn er in overvloed, onlangs bracht Play ‘N Go de Jolly Roger 2 gokkast uit en Iron dog Studio’s lanceerde een aantal maanden geleden Pirate Kingdom Megaways.

Toch heeft NetEnt met Rage of the Seas een uniek en prachtig uitziende slot weten te produceren dat net even anders speelt als de reguliere slots over piraten.

Winnen kan via 1.024 tot maximaal 5.488 ways to win en een overvloed aan extra features zoals Spreading Wilds, Stacked Wilds, Multipliers en Reel Upgrades.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,04% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Rage of the Seas Gokkast?

Het speelveld van Rage of the Seas is geplaats op de achtersteven van het piratenschip. In de basis zijn er vijf rollen, vier rijen met 1.024 ways to win. Dankzij de vele features is het mogelijk om het speelveld uit te breiden waardoor er maximaal 5.488 manieren om te winnen ontstaan.

rage of the seas slot

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per draai waardoor dit spel goed te doen is voor high roller gokkers. De maximale uitbetaling schatten wij in op ongeveer 5.000x de inzet.

Vier piraten vormen de premium symbolen waarbij de kapitein het meeste waard is. Draai vijf premiums voor een bedrag van 1,25x tot maximaal 2,5x de inzet. Een lagere waarde is toegekend aan de hamerhaai en papagaai waarmee je bij vijf stuks 0,75x de inzet pakt.

Tot slot is er nog een anker, een vat met buskruit, een stuurwiel en een groene fles met alcohol die bij vijf stuks van dezelfde soort 0,4x de inzet opleveren. De octopus telt als wild symbool en kan ook als spreading wild of stacked wild voorkomen.

Boost Feature

Het Boost symbool lijkt op een houten kist en komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Zodra dit symbool valt klimt er een aapje uit die de desbetreffende rol groter maakt (tot zeven rijen hoog).

Nu krijg je vier opeenvolgende feature spins waarbij extra features ontgrendeld kunnen worden. De feature spins kosten jouw wel geld, dus houdt hier rekening mee.

Het gaat om de volgende features;

 • Spreading Wilds: Dit wild kan zich uitspreiden zich uit over de rolen 2, 3 en 4
 • Stacked Wilds: De stacked wild bestaat uit een 1×4 wild symbool en komt voor op de drie middelste rollen.
 • Multiplier: Er wordt een x2 multiplier toegekend op alle winsten
 • Minor Reel Upgrade: Verwijdert het stuurwiel en fles symbool
 • Major Reel Upgrade: Verwijderst het anker en vat met buskruit symbool

Als je tijdens de feature spins nog meer boost symbolen weet te landen dan ontvang je extra gratis spins en wordt een rol dat nog niet groter is gemaakt alsnog uitgebreid. Valt het boost symbool op een geëxpandeerde rol dan ontvang je twee gratis spins maar als het symbool valt op een nog niet geëxpandeerde rol dan wordt de rol zeven rijen hoog en ontvang je vier free spins.

free spins bonus

De Free Spins Bonus

De gratis spins bonus behalen kan op twee verschillende manieren;

 1. Draai tijdens het basisspel of feature spins drie verschillende boost symbolen
 2. Draai 3, 4 of 5 scatters waarmee je 5, 8 of 12 free spins verdient

Als je tijdens de feature spins nog spins over had dan worden deze omgezet naar de free spins bonus.

Tijdens de free spins zijn er drie features actief en wordt het gehele speelveld ontgrendeld zodat elke spin 5.488 manieren om te winnen oplevert. Kortom, een zeer spannende bonusspelletje waarmee je een mooi bedrag kunt winnen.

Wat vinden wij van de Rage of the Seas Gokkast?

Op visueel vlak heeft NetEnt alles uit de kast gehaald waardoor Rage of the Seas er prachtig uitziet. Tijdens het basisspel zul je jezelf niet snel vervelen want elke draai kan voor een verrassing zorgen.

De Boost Feature en de free spins bonus zijn leuk bedacht en kunnen een flink geldbedrag opleveren. Wij hebben tijdens het spelen van het demospel ontzettend genoten en hopen dat jij dat ook doet.

Pluspunten
 • Prachtig ontwerp en animaties
 • Voldoende extra features waaronder boosters
 • Het complete speelveld wordt gebruikt tijdens free spins
Minpunten
 • Wat uitbetalingen aangaat moet je geen grote winsten verwachten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip